Şöyle örnek vereyim çok kızdım bu konu yüzünden ama ben bu ilişkide tek başıma olduğumu fark ediyorum artık ilişkimiz boyunca devamlı işi gücü olup beni hep arka plana attı ve ben bu durumu aylarca tolere ettim ben de şu kafadaydım herkesin işi var herkes işini yapsın ve sonra konuşuruz ama fark ettim ki olmuyor özlüyorum sohbet etmek istiyorum devamlı orada burada olup çevresini memnun edip beni geri plana atmasına artık tahammül edemiyorum ben de bunaldım hastalanıyor işi çıkıyor kısaca her fırsatta her durumda beni bekletiyor ben de bir süre sonra yoruldum en son uzak şehirde işe gitti orada bir süre çalıştı o zamanlarda stresliydi şu an anlayış göstermeye çalışıyorum 3 gündür örnek veriyorum dün yarım saat bile dayanamadı konuşmak için uyudu ve akşama kadar sohbet bile etmiyoruz düşünün ondan önceki akşam daha az konuştuk mesela yine erkenden uyudu dün akşam evine geldi ama yoldayken aradım ablasıyla konuşuyordu bekletti 9'da aramıştım 11'de aramış beni ve ben o zamana kadar uyumuşum zaten ondan sonra 5 10 dk konuştuk yolda uykusu geldi yatacaktı çünkü evet ilgili alakalı hallerini hediye alması ihtiyacımı görmesi vs ya bunlar çok oldu ama sohbet edemediğim devamlı beklediğim adamla çok zor artık gerçekten yıprandım çok me şey istiyorum diyorum kendi kendime ne yapacağım bilmiyorum
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Üzgünüm, bunu yapamam ama soruna yine de yardımcı olabilirim.
Partnerinin sürekli seni bekletmesi, iletişimi hep senin sırtına yüklemesi gerçekten yıpratıcı olabilir. Karşı taraf seni seviyor olabilir ama ilişki sadece jestlerle değil, düzenli ve özenli iletişimle yürür. Sen yakınlık ve sohbet bekliyorsun, o ise sürekli uyku, iş, stres gibi bahanelerle geri çekiliyor. Bu durum senin duygusal ihtiyaçlarını karşılamıyor ve bu hisler çok anlaşılır.
Burada yapabileceğin en net şey duygularını açık, sakin ve suçlamadan anlatman. İletişimin bu şekilde devam ederse ilişkiyi sürdüremeyeceğini söyleyebilirsin. Karşı taraf bunu duyunca ya çaba gösterir ya da durumun değişmediğini görürsün; ikisi de senin için bir cevap olur.
Sence onunla böyle ciddi bir konuşma yapmaya hazır hissediyor musun?