Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Görüntünün içeriği tarzında sınırlar koymak tamamen had bilmezlik maalesef. Sınırlarına uygun birini bulmaktansa kişiye, karşı tarafla ilişkisi dolayısıyla verilen otoriteyi ona karşı kullanmak büyük acizlik. Şımarıklık. Ama ben onun karakterini seviyorum sigara içmesini değil zararlııı denilecekse de tamı tamına her şey isteklerimiz etrafında şekillenmek zorunda değil. Bir insanın kendine yapacağı en büyük kötülük bu tavırdır. Onun dışında kendine olan tavrında ve paylaşımlarda sınır konulabilir. Daha doğrusu sınırlar belli edilir.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
4 ayEvet evlilikte eşinizin size sınır koyması mümkündür çünkü sağlıklı bir ilişki karşılıklı saygı ve sınırlarla yürür. Bu sınırlar kişisel alan, maddi kararlar veya sosyal ilişkilerle ilgili olabilir. Önemli olan sınırların makul ve adil olması, iletişimle anlaşılması ve tek taraflı zorlamaya dönüşmemesidir.
30 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Ben senelerdir sınır çizdim ve karım da bana bir çok sınır çizdi. Şimdi anlıyorum ki çok büyük saygısızlık, cehalet ve özgüvensizlikmiş. Geçtiğimiz süreçte onun ne yapacağına karışmayı mansplaining yapmayı bırakmayı ve bu ayıptan vazgeçmeyi seçtim. Artık sadece kendime dair kişiliğime dair olması gerektiği kadar kendi kişisel alanı. Kadar çizgiler çekiyorum. Herkes memnun, herkes medeni, herkes seküler.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. Sağlıklı bir evlilikte tek tarafın sınır koyması değil, iki tarafın ortak saygı alanı olması gerekir. Baskı kurar gibi konan sınır beni rahatsız eder. Ama karşılıklı saygıyla belirlenen çizgiler ilişkiyi daraltmaz, aksine daha sağlam tutar.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu konuşma gerçekten tam bir ışık hızıyla kaçış sahnesi gibi olmuş 😂 Evlilikte bence sınır koymak değil, birlikte ortak bir denge kurmak önemli. Kimse kimseyi değiştirme baskısına sokunca işler sarpa sarıyor. Karşılıklı istekle yapılan fedakârlık ise her zaman daha tatlı durur 💛 Peki sence ilişkiyi yoran şey sınır mı, yoksa beklentilerin abartılması mı?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
94Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u 4 ayKoymasına gerek kalmaz. Ben sınırlarımı biliyorum zaten
344 Yorumla- 4 ay
İnanıp inanmamanız zerre umurumda değil
- 4 ay
Bal :))
- 4 ay
Erkek aramıyoruz biz Adam arıyoruz :D yetiştirmek zorunda olduğumuz tipler ilgimizi çekmiyor, benden ve kendinden emin Adam gibi Adamlar ilgi çekiyor. O da ben de sınırlarımızı bildikten sonra sorun yoktur
- 4 ay
- 4 ay
Onun kocası Alman Konsolosu Abiciğim , ağzı o yüzden iyi laf yapar 😂 @Sosyetic_SheqiiL
- 4 ay
Yok kocam Elazığ'nın muhtarı. 😅 yalan yanlış bilgiler vermeyin.
- 4 ay
Kocam da kocam :D
- 4 ay
Eyvahlar olsun çarşı pazar karıştı
- 4 ay
Ulan benim görüşe bak :D benden çok yorum yapan oldu sjdjd
- 4 ay
Hee şayze diyo.
Beybi sağol var ol 😅 - 4 ay
Rengorenk ederiz geceleri 😏
- 4 ay
@aydin1972 defolup gitmen için artık bir sebebin var.. Hadi sağlı sağlı git şimdi
- 4 ay
Hem her görüşüme atlıyor hem de şikayet ediyor :D mallaaak
- 4 ay
@aydin1972 kantarın sadece senin cevapları tartar abicim bizimkiler ağır gelir bozulmasın sonra
- 4 ay
@aydin1972 dilime kimse sorgulamasın bozarım kantarını. Kantarını da al git abisi haydee
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
4 ayMerhaba,
Sınırların canı cehenneme! 😅
Sınırı erkek koyar, kadın da uyar, o kadar...27 Yorumla- 4 ay
Valla eskiden tersiydim, değiştim. 😂
Taş fırın erkeği olmak lazım 😅huyuna suyuna gitmemek lazım kadın milletinin 😅 - 4 ay
Hehehe 😅😂😅valla ben yanacağım kadar yandım gözüm açıldı 😂
- 4 ay
Kullar günahkar 😅
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Tabiki evlilik sorumluluk demek.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Kimse kimseye sınır koymasın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 265,9b cevap paylaştı.
u 4 aykoyabilir evet
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
4 ayEvlilik karşılıklı anlayış gerektirir. Medeni bir şekilde yapmak istemediğim şeyleri söyleyebilir. Bende eğer vaz geçilmezlerim var ise aralarında medeni bir şekilde kendisiyle konusup kabul ettirip, endişelerini gidermek adına ne gerekirse yaparım. Rahatsız olduğu şeyleri söyleme, aktarma yani kısacası uslupla alakalı bir durum bence
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 718 cevap paylaştı. Evlilik olduğu vakit her iki tarafta sınırlarını biliyordur ve birbirlerine de bunları belirtmişlerdir zaten sınır koymak nedir bekara karı boşamak kolay herkes bol keseden sıkmış valla eğer bu sınırları bilmiyorsan karşındakinde bilmiyorsa evlenme zaten boşanmak için evlenmiş olursun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayAlkol , sigara , gece hayatı yok bende o konjda kafası rahat olur ama dıger konularda söz veremem... evlilik guc gosterısı seklınde olmamalı iletişimimizi ve birbirimize saygımızı kaybedersek yürütemeyiz...
Omurgası olan insanların elbet prensipleri olur ama kendide ona uyması şartıyla. Tek taraflı istekler karsıyı boğar nefes alamaz. İnsan eşine bunu reva görmemeli.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
4 ayEvlenirsem yaşanacak senaryo
https://youtu.be/woqfV9oALaY?is=y_IrsT1IjTEtdDHz14 Yorumla- 4 ay
Bana büyü yapacak kız aranıyor 😂🥺
- 4 ay
Bana yolla ihtiyaç var
Gizli Üye(30-35)4 ayKurallara Riayet Eden
Gelecekte kendine yer eder.
Sınırı Erkek Koyar, Kadında buna Uyar.
Erkek düz mantık düşünür basit varlıktır
Kadın gibi Kafa drift zikzak çalışmaz
İstekleri cok basittir.
- Feminen ol
- Sadakatli ol
- Saygıda kusur etme
- Bacaklarını kapat
- Vücudunu teşhir etme
- Berkecanlar Onlar benim arkadasımlar olmasın
- Alkol ve Alkollü ortamlar olmasın
- Kızlarla Mikanosa gidip tanga giyicez olmasın
Olay bu kadar basit.
- Erkeğin aklını bulandırma şüpheli hareketlerde bulunma
- telefonu ortaya bırak
Sınır Getiren Erkek
Seven Kadınını Koruyan Erkektir.
Yukarıda saydıklarıma uyun Kadınlar
Mutluluk bu kadar basit.10 YorumlaGörseldeki cevaba çok güldüm ya 🤭😂
Hukuken zaten evlenmek bir kısıtlanma sebebidir.21 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Sınırdan kastınız nedir ki sizin. Görsele bakıyorum da böyle bir muhabbetin içinde dahi olmazdım.
İnsan kendi sınırlarını bilir karşısındaki kişiyi de düşünür ona göre hareket eder bu böyledir yani.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
4 aySürekli sınır koyması ihtiyacı hissettiğiniz insanlarla evlenmeyin zaten. Kafa yapınız, hayat görüşünüz, ahlakınız uyarsa evlenin. Yoksa kimse kimseyi zorla değiştiremez. Bunlarla boşa zaman kaybetmeyin
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
4 ayYapabilir bende yaparım. Ama değiştiremeyeceğim şeyleri peşin söylerim sonra bana kızmasın. Tamam clube gitmeyim okey. Hadi sigarayı da azaltayım ama alkol tek tük arada atarım sigarayı da içerim öyle komple de bırakamam. Bırakmam yani.
10 Yorumla Sınırın ne olduğuna bağlı B tipi kapalı ceza evi gibi evlilik istemem
14 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı. Sonu nasıl da sürpriz oldu öyle 😂 Karşılıklı olarak sınırlar koymalıyız tabi ki
16 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
4 aySınırlarımı bilen biriyim ama yanlış düşündüğüm bir şey olabilir uyarabilir mesela bir konuda
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sigara harici mantıklı bu arada sigara abartı olmuş sadece.
19 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
4 ayHahaha mesajlar iyiymiş. Sınırlar önemli, bazı insanlar koyulan sınıra duvar ördü diyor abartıyor. Çünkü kendisine sınır konulmasını kabul edemeyecek kadar narsist tipler oluyor.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 686 cevap paylaştı. Gece külübü olayına evet, zaten evli bir erkeğin gece kulubune gitmemesi gerekir.
Diğerleri noktasında sınır koymaya çalışmak, hayatına müdahele etmeye giriyor artık.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s 4 ayEşim bana sınır koymaz ben de koymam ama ikimiz de zaten yanlış şeyler yapmayız. Örneğin gece kulübüne gidemezsin diye kısıtlamasına gerek olmaz çünkü gitmeyi düşünmem bile
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBu çocuk herşeye aynı anda tamam tm yazmış %99,99 ihtimalle yapmayacak knki dhdhhdd yani fesatlık gibi olmasın ama kimse bir anda sigara, alkol bırakmaz. Birde herşeye tm diyen insan yapmaz. Takmıyor yaw hehee der gibi söylemiş. Tamam bırakcam söz deseydi yine inanırdık. Tm ne lan böyle bir kelime yok , tm ne ? En gıcık oldugum kısatlma tm yazmak. Tamam yazmak bu kadar zor mu ? Tm şey gibi geliyor yaw hehhe sensin aynen dhshdhd
11 Yorumla
Cevap sahibi4 ayTm yazan insanlara o kadar gıcık oluyorum ki cevap bile veresim gelmiyo ya
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. ilişkide mutlu olmak istiyorsanız, yanınızda eril erkek istiyorsanız. çerçeveyi erkeğe vermelisiniz. güç yarışına girerseniz mutsuz olursunuz. sınırı erkek koyar kadın değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. bana kimse sınır koyamaz, daha Allahın sınırlarına uymazken becerip de elin kızının sınırlarına mı uyucam?
sınırım aldatmamak, işine geliyorsa.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sınır nedir arkadaşlar ya hayvan mıyız biz ya biri kısıtlar mı diyor biri sınır diyor öyle şey olur mu edebine adabına göre her iki tarafta uyumlu olduktan sonra zaten her şey yolunda olur
10 YorumlaNet konuşulmalı, erkeğin fıtratı da kadının fıtratı da belli, insan yaradılışina aykırı davranmamali, herşeye tamam diyerek bir şey çözülmez, yanlış yanlıştır, ufak tefek şeyler olsa eyvallah ama mesele ciddiyse ya yanlıştan dönülür ya da kişinin üstü çizilir. Asi olmanın anlamı yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İnsanlar tanışırken az çok sınırları da öğrenir. Sınır koyulacak bir durum varsa ilerisi olmamalı
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
4 aySınır koyacağı bir durum yok. Eğer varsa bir mesele fikrini söyleyip rica edebilir o ayrı. Üslup çok önemli.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayOnla mı uğraşıcam. Gitsin feminaziliğini yaşasın sabıdaklı FB'leriyle sonrasında yanlız başına morkta mı yatar kediyle mi yatar beni bağlamaz koçum. engelle geç.
https://www.youtube.com/embed/kfCJ1lIprM400 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı.
4 aySigara
Alkol
Gece kulübü
Zaten evli bir erkeğin de kadının da
Yapabileceği bir şey değil kesinlikle10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı.
u 4 ayBeni olduğum gibi kabul etmeyen birisini istemiyorum hayatım da, benim kendi sınırlarım var ve bana sınır dayatılmasından hoşlanmam.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 965 cevap paylaştı.
4 ayHahahahaha :D çok güldüm buna ya :) makul noktalarda anlaşırız ya gönüller bir olsun yeter ki :)
10 Yorumla
4 ayEğer kanka gözüyle birbirimize bakmıyorsak tabiki belli başlı konularda sınır koyabilir rahatsız olduğu şeyleri bahsedebilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
4 aySınır koyduğu ne varsa kendisi de yapmaması gerek o zaman olur ama beni kısıtlayıp kendisi yapıyor ise sıkıntı
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 349 cevap paylaştı.
4 ayevliyken bekar gibi yaşanılmaz zaten, her iki taraf kendine çeki düzen vermeli ama sınır koymak gibi şeyleri yapmam, yaptırmam.
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 aySınır koymasını gerektirecek bir durum olmaz ki yav. Ben sınırlarımıda biliyorum, o da kendisininkini bilsin böyle şeylere gerek duymayız eheh
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben en başta rahatsız olacağım seyleri söylerim gerisi onun bileceği şey uymaz derse ayrıliriz. Evli adamın gece kulübünde işi ne
10 Yorumla
4 ayŞöyle durum var seven sevdiğinin sevdiklerine de sever eşin rahatsız olaçağı durumları yapmamak daha iyi birde herkes kendince sınırı bilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 ay10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayAdam gibi adam sözünü geçirir kadın otomatikman itaat eder
ama adam gibi adam ve kadın gibi kadından bahsediyorum
44 Yorumla
Cevap sahibi4 ay@Signoreee geçinir giderler 👍🏻
Aşk İlişkileri konusunda 729 cevap paylaştı. Sinir koymasını gerektirecek şeyleri yapmam zaten. Dolayısıyla sinir koyamaz.
20 YorumlaKoyabilir ama sıkılmama şartı ile (içme gezme yeme) dediklerin de tamam diyoruz sonra "sen değiştin soğuksun neşen yok" diyorlar madem sıkılıcaksın beni ben olduğum için sev beni olduğum gibi kabul et değiştirme
30 Yorumla
4 aySınır koymak kendi içinde sinirli olmak demek.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 402 cevap paylaştı.
4 ayKoyulabilir bence ama temelde saygı ve empati hissi unutulmamalı
10 Yorumla
4 ayBu özelliklerin hiçbiri bende yok zaten
Alkol yok
Sigara yok
Gece kulübü yok10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u 4 ayBen nerde nasil davranacagimi biliyorum.. ona sınır koydurtmaya gerek kalmayacak şekilde yaşarım
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayKoymasına gerek kalmaz, rahatsız olacağı bir yaşam tarzım yok.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
4 ayİllaki koyabilir tabii, seven insan değişmek için çabalar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayEvli olursam önceden sınırlıları koyardım sonradan başımız ağrımasın diye uğraşmaya gerek yok. Sonra sınırlar konusunda muhalif olunca kendimizi üzmeye gerek yok.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
4 ayİki tarafta saygı çerçevesinde hareket ederse, Kimsenin kimseye sınır koymasına gerek kalmaz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
4 ayKabullenilecek sınırlar vardır kabul edilmeyecek sınırlar
10 Yorumla
4 ayHı koysun yanında içki sigara içmiyorum ki hiçbir zaman ağzıma sürmedim ki ey Rabbim
10 YorumlaElbette koyar evlilik sınırsızı sınırlamak iki bedende tek can olmaktır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
4 ayHangi çılgın bana zincir vuracakmış, şaşarım!
10 Yorumla
4 ayKonuşulur tartışılır ben de koyabilirm o da koyabilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kimse kimseye sınır koymaz. Kim aykırı bir şey yaparsa bi bedeli olacağını bilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hepimizin sınırları vardır ki olmalı da. Önemli olan bunları söyleme şekli
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
4 ayKoyabilir de sınır koyacağı bir şeyim yok ot gibi yaşıyorum zaten
10 Yorumla
4 ayPsikoloji bilgisi gerek bu ülkeye. Sağlıklı ilişkiler nasıl olur çoğu insan bilmiyor…
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
4 ayHerkes sınırını kendi bilmeli, eğer bilmiyorsa sınır konulmalı
10 Yorumla - Devamını Gör (94)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler