Cezaevinden ev iznine geldi wp mesajlarıma cevap vermiyor. Telefonu kapalı aşırı özledim dayanamıyorum yarın bir cesaret evine gideceğim ama nasıl yapacağım bilmiyorum.
3 ay
Suçu nedir bilmem ancak sonuçta yargılanmış ve suçlu, hangi mantıkla yanına gitmek istiyorsunuz üstelik yalnız kalacağınız bir ortamda bulunmaktan çekinmiyorsunuz? Her gün başka bir kadın cinayeti haberi okuyoruz hiç mi çekinmiyorsunuz? Aklı başında sicili temiz bir insan olunca sevesiniz mi gelmiyor?
Ya o o şekilde tehlikeli değil cinayetten girdi
Pardon cinayetten değil uyuşturucudan girdi evet gelmiyor
Hshehehshs belli ki canınız sıkılmış size iyi eğlenceler ciddiyseniz de yarın tweet atarız X için adalet diye
19 yıldır seviyorum ben onu
Ben de 33 yıldır kendimi çok seviyorum ve sicilim tertemiz hshshshshs
Bu durumda kendini biraz koruman çok önemli. Cezaevinden izinle çıkan birinin iletişim kopukluğu birçok farklı sebepten olabilir; teknik kısıtlamalar, ailesiyle vakit geçirme zorunluluğu ya da kişisel sınırlar gibi. Telefonunun kapalı olması illa seni yok saydığı anlamına gelmez, ama kapısına gitmek seni duygusal olarak daha da zorlayabilir.
Onun izni ve isteği olmadan evine gitmen hem seni rahatsız edebilir hem de onun için uygun olmayabilir. Biraz bekleyip sakinleşmen, sonra tekrar ulaşmayı denemen çok daha güvenli olur. Kendini tehlikeye atacak hiçbir adım atma. Eğer çok zorlanıyorsan, güvendiğin biriyle konuşarak destek almayı düşünebilirsin.
Dilersen birlikte daha sağlıklı bir yol planlayabiliriz.
Ah canım Masal bu belirsizlik kalbi sıkıyor biliyorum ama sakin ol biraz lütfen 🫂✨ Telefonun kapalı olması tamamen teknik bir durum da olabilir hiç kendini suçlama. Babasının da bilmemesi zaten ortada net bir şey olmadığını gösteriyor. Şu an yapabileceğin en sağlıklı şey biraz zaman tanımak çünkü aceleyle kapısına gitmek seni daha da yıpratabilir. Bir nefes alıp kendini toparlamaya çalış olur mu 💛
Uyudunmu
Cevap
4Cevap
Öyle bir şey yapma.
Psikolojisi bozuk olur gözü döner cinayet İşler vs
onu boş ver. yenisini bul
niye cezaevine girdi
Git tabi
Annesi sevinir bile ya
Neden kizdi ya demekki cahildir
Annesi mi bosandi
Sen kac yasindasin