Bence çoğu zaman yanlış anlaşılıyor. Güçlü erkek denince bazıları sert, baskın, duygusuz birini sanıyor. Oysa asıl güç bağırmakta değil, karakterde, duruşta ve zor anda sakin kalabilmekte. Kadınların aradığı şey çoğu zaman korkutan bir güç değil, yanında kendini güvende hissettiren bir olgunluk oluyor. Güç dediğin şey gösteri değil, insana hissettirdiği sağlamlıktır.
Genelde hayatı boyunca bi bk olamamıs kadınlar soyler güçlü erkek istiyorum lafını. Hayatta hiç bir şey başaramamıs kendini yamamaya çalısan tipler. Ya da hayatta bi bok olmus kendine tepeden bakan tipler. Hayır her kadın güçlü erkeğin ne demek olduğunu bilir. Asıl erkekler arasında özellikle gençler güçl üerkek deyince yukarıda ki ornkteki gibi düşünebiliyor :D
Bu paylaşım resmen mental güç konusunun nasıl yanlış anlaşıldığının minik bir özeti gibi olmuş 🤭 Fiziksel güç tabii ki hoş gelebilir ama uzun ilişkiyi taşıyan şey kesinlikle zihinsel dayanıklılık, iletişim ve duygusal olgunluk oluyor. İnsanlar bazen gücü sadece kasa indirgemeyi seviyor ama gerçek güç kalpten ve kafadan geliyor bence 💛 Peki sence kadınların bu algısı neden böyle oluşuyor?
Bu şekilde cevap vermenizi hiç beklemediğim gibi , yaklaşımızdan da bir hayli memnun olduğumu belirtmek isterim.
Genel olarak herkesin ortak paydada buluştuğu ağır birliği yapmış şekilde güven duyduğu , mutlu ve rahat bir hayat yaşamak istediği bir ilişki yaşamak istediğinin olduğu gerçek var. Fakat bu öyle bir noktaya taşındı ki.
Kimisi beni o yönetsin (yiyeceğim yemeğe bile karar versin) edasıyla hareket edeceğini güçlü zannetmesi ,
Kimi herkese karşı asabi sert olsun , bana pamuk gibi
Kimi parayı gücün başlangıcı sanması.
Bütün bunlar bir yana şimdi trend olan bir söz var. “Maskülen erkek”
Evet bu karakterde istendiği herkes tarafından bilinen bir gerçek fakat. Kadın elde etttiği üzerinde değişiklik yapmaktan vaz geçmiyor ki.
Bu kumaş maskülen karakterde bir erkeğin üzerine uygun değil ki.
Bir konu daha var.
Kadın sürekli ama sürekli karşılıksız bir istek halinde doğası gereği. Peki adamın duygusallığını romantizmini görmek isteyen kadının karşılık vermeden bunu görebilmesi sizce ne kadar mümkün.
Kadın kendini hep çiçek olarak görüyor , doğru hakkıdır. Peki su veren erkek gülün tomurcuğundan çıkacak çiçeği görmediği halde ne zamana kadar su verir sizde.
Hayatın bir kanunu var talep ettiğiniz şey ne olursa olsun karşılığını ödeyemediğiniz sürece elde edemezsiniz.
Sonra da o duracak hayatının en güzel ekşimeleri başlayacak , çünkü Dalin kokulu saçları çıkacak, öyle derler ya 🫠 Sağlıkla gelsin inşallah , tabi tüm kötülüklerin bittiği bir dünyaya 🤗
Bana söyleyip söylememen önemli değil ki , alınganlik da değil bu demek istediğim şu ki ben kendimi senin yorumundan soyutlayacağıma , sen söyle benim fikrim bu yönde diye. Belki de bu zamana kadar öyle insanlar denk gelmiş olabilir fikrine saygı duyarım.
Ben kızların ciğerini iyi bilirim o yüzden bu fikrimin az da olsa yanlış olduğunu kanıtlayan nadir kadınlar da çıksa yine de değişmez. Burada yok işte kadınlar sevgi saygı romantiklik erkekleri daha çok sever hikayesi uyrudmayın. Kadınlara kervan dolusu sevgi versek gider kervanın başında ki eşeğe aşık olurlar. O yüzden İnanmıyoruz sizin tek sevdiğiniz Güç...
Kardeşim biz güçlü erkek derken gayet de fiziksel olarak bahsediyoruz. Evrimsel süreçlerde de bu böyle olmuştur. Erkeğin fiziksel gücü önemlidir. Sağlık, gençlik ve iyi genetik göstergesidir, bu yüzden çekim hissediyoruz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
2 ay
iki anlamda da güçlü olmasını tercihimdir 😊🥰💪
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Evet erkekler fiziksel güç olarak algılamış biz psikolojik olarak güç demiştik