Kâh Kendi işini kendi gören kâh ayaklari üzerinde durabilen kâh 19 litrelik damacanayı omuzlayan kadınlarla beraber olmak işlerine gelmez mi?At gibi benzetmesi de biraz garip ama neyse🙄
Ben güçlü, bana bağımlı olmayan, sözümü dinlemek için ağzımın içine bakmayan, kararlı, dirayetli, azimli kadınları seviyorum. Erkeklerin, mıy mıy, erkeği tarafından yönetilmekten hoşlanan, erkeğe bağımlı kadınlardan hoşlanmalarının nedeni, erkeklik egosunun tatmin edilmesine duydukları ihtiyaç. O tarz kadınların yanında kendilerini daha "errrkek" hissediyorlar çünkü, üstelik ilişkilerini sosyal çevrelerine de daha iyi gösteriyorlar, "aferin herife, karıya iyi söz geçiriyor" diye. Güçlü kadından çekinmelerinin nedeni de, ilişkideki bir olumsuzlukla, bir kötü gidişte, kadının bir memnuniyetsizliğinde erkeği kapının önüne koyabileceği endişesi. Her işini kendi gören kadınla birlikte olmak erkeğe kendini gereksiz hissettirir, özellikle fiziksel güç gerektiren işlerde erkekler kendilerine ihtiyaç duyulmasından hoşlanır, sonrasında "he hee ben olmasam yapamazdın" diyebilmek için.
Bu bir istatistik mi yoksa tahmin mi bilmiyorum ama bana hiç öyle gelmiyor.. Belki güçlü kadınlara yaklaşma konusunda cesaret edemiyorlardır.. Yoksa başka bir sebep bulamadım buna..
Ayrıca at gibi kadın benzetmesi çok hoş bir kere.. :/
Bunun temel sebebi erkeklik hormonu dur erkekler ic güdüsel olarak kendisine ihtiyaç duyulmayan ortamda duramaz iliskidede bu boyle kendisine ihtiyaç duyulmadıgını güclü kadınlar tarafından erkek hisseder ve ic gudusel olarak degersizlik le uzaklaşır bence kadınlar güçlü olsunlar ama erkeğine de ihtiyacı oldugunu hissettirsinler mesela aşkım senin yanında ben kendimi güvende hissediyorum mesela beni koruman koruyucu olman bana güven ve huzur veriyor mesela sanırım bu işi sen bana yardım etmedikçe yapamayacagım sen benim erkeğimsin bu konuda yardım edermisin bu tarz yaklasimlar erkegi kadina bağlar diger türlü erkek kendini değersiz bir seye yaramayan gibi hissedip yoluna bakacak
Gelmez tabii. Erkekler her konuda üstün olma derdinde. En güçlü ben olayım, en zengin, en başarılı, en zeki ben olayım vs. istiyorlar. Kendi ayakları üzerinde durabilen kadınların gerektiğinde kendisine karşı çıkabileceğini de biliyorlar. Bu yüzden istemiyorlar.
Asıl olan bu olmali kimseye muhtac olmamali kadın güçlü olacak erkekler sevmesi için degil kendi için güçlü olmali ben sahsen güçlü bilgili akilli örnek olan kişilerin hayranıyım💪👩🏭👩🔧👩🌾👩🔬👩🎤👩💻👩✈️👮♀️👸
Ya erkekler neyi sevdiklerini kendisi de bilmiyor arkadaş misal YouTube de de hep karşıma çıkıyor. Erkeklerin dikkatini çekmek için napmali yok ayrılan sevgiliyi geri döndürmek için napmali bomboş işler ya. Seven insan herturlu seviyor
Severler. Korkan erkekler var tabii fakat genele bakarsak bence erkekler güçlü kadından korkmazlar. Fakat taşıyabilirler mi güçlü kadını. Bu da her erkeğin harcı değil.,:-)
Alakası yok. Bilâkis erkektede kadındada zor olanlar daha çok ilgi çeker. Başarırda İstanbulun fethetmiş gibi hisseder. Kadınların serseri erkek sevme merakıda burdan gelir