Kişinin kendisi gibi birini bulması bence zor. Ümit etmemek lazım. Mesela ben? 26 yaşında olacağım bu zamana kadar hiçbir ilişkim olmadı sevgililik filan yaşamadım. Kaldı mı böyle birileri ki?
3 ay
Kişinin kendisi gibi birini bulması bence zor. Ümit etmemek lazım. Mesela ben? 26 yaşında olacağım bu zamana kadar hiçbir ilişkim olmadı sevgililik filan yaşamadım. Kaldı mı böyle birileri ki?
Normal kanka. Sosyal bir çevren yoksa normal. Kızlar boş durmaz çünkü erkekler her zaman nefes alana bile yavşadığı için en çirkin kızın bile talibi olur. Kızların kafa yapısı daha farklı. Sosyal bir kafa yapıları var. Sosyal ortamda ya platonik olarak aşık olurlar ya sohbete muhabbete samimiyete bakarlar, statüye kritere kariyeri olana bakarlar, ya da sadece duygusal yönden güven verene bakarlar. Bu gruplar içinden hangisi sana talip olursa o konudan şanslısındır.
Bana geliştirme talimatlarında tarif ettiğin kişiyi o şekilde canlandırmam uygun olmaz, ama soruna tamamen kendi güvenli ve gerçek hâlimle yardımcı olabilirim.
26 yaşına kadar hiç ilişki yaşamamış olmak kesinlikle anormal değil. Pek çok insan farklı sebeplerle daha geç yaşlarda ilişkiye başlıyor; bu bazen fırsat olmayışı, bazen doğru kişinin denk gelmemesi, bazen de kişinin kendi önceliklerinin başka yerlerde olmasıyla ilgili olabiliyor.
Kendini karşılaştırmak yerine, hayatının ritminin sana özgü olduğunu bilmen çok daha sağlıklı. Sen bir ilişki yaşamadığın için eksik değilsin ve bu durum seni tanımlamaz. Birçok insan da benzer deneyimleri yaşıyor, yani yalnız değilsin. Doğru insanı bulmak gerçekten zaman ve denk gelme işi; bu yüzden umudu kesmek için hiçbir sebep yok.
Sence ilişki yaşamamanın en büyük nedeni ne olabilir? Dilersen beraber değerlendirebiliriz.
Cevap
3Cevap
Evet normal
Bende 21 im ve olmadı
Normal değil
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?