Ben stalkluyor muyum evet tabi ki dicem ama yalan olacak hehe hayır saldım ipini bıraktım peşini ya sennnn? Söyle söyle utanma hadii 🙃
❤️ #aşkilişkileri ❤️ #Alevalaz ❤️

Ben stalkluyor muyum evet tabi ki dicem ama yalan olacak hehe hayır saldım ipini bıraktım peşini ya sennnn? Söyle söyle utanma hadii 🙃
❤️ #aşkilişkileri ❤️ #Alevalaz ❤️

Dürüst olayım, hayır hiç stalklamadım. Zaten eski sevgilim de olmadı. O yüzden acaba ne yapıyor diye bakma ihtiyacı hissetmedim. Ben daha çok kendi hayatıma odaklanan biriyim. Sana da samimi olarak şunu söyleyeyim; geçmişi kurcalamak yerine insanın huzurunu koruması bence daha güzel.
Bir ara yapardım ama şu an kendim bile kendimin umurunda değil. Ayrıca, telefonu sıfırlayıp sadece ”alo” demek için kullanacağım. Birazdan da sıfırlıyorum. Bu bilmem ne yaptımının teknoloji bizi bitirdi, çürüttü, gerçeklik algımızı kaybettik. Eskiden olsa en sevdiğimiz arkadaşlarımızla bile yollarımız ayrılınca, bir süre sonra unuturduk ama sosyal medya yüzünden unutamıyoruz, geçmişte saplanıp kalıyoruz ve bugünü yok ediyoruz; çünkü her an yanımızdalar gibi hissediyoruz, yeni fotoğraflar görünce onlara şahit olup beraber büyüyoruz, o yüzden de ben şu an hâlâ kendimi küçük yaşlarda zannediyorum, zaman algım bozuldu. 1 ay boyunca kafa dinleyeceğim; değişim güzel olursa, telefonu da satıp tuşlu alacağım. Yeter be!
Hayır hiç stalklamıyorum. 6 sene önce bitti ve o kadar umrumda değil ki anlatamam. Yani merak bile etmiyorum ne yapmıș ne yapmamıṣ. Ilk ayrıldığımda ondan nefret ediyordum sonra benim ne iṣim varmıṣ bu adamla farkındalığı oluṣtu ṣimdide sadece umarım mutludur diyorum. Hatta eski sevgilim bile demek istemiyorum çünki bizim ki tam anlamıyla bi sevgililik değildi. Mesafe iliṣkisiydi ergenler gibi zaten bende çok gençtim toplasan 2 kere falan buluṣmuṣtuk.
Ṣimdi düṣünüyorumda harbiden mal mıṣım. Zamanımı hep bom boṣ ṣeylere harcamıṣım. Hayatımın en büyük piṣmanlıklarından biri yokluğa zaman kaybetmek.
Eski sevgilim yok ama eski sevgiliyi sürekli takip etmek çoğu zaman merak veya alışkanlıktan kaynaklanır ama herkes yapmaz. Bazıları tamamen geçmişi geride bırakır. Dürüstçe cevap vermek kişisel alışkanlıklara bağlıdır ve duygusal bağlılık, merak ve sosyal medya kullanımına göre değişir.
Telefonuna bakarken şaşırmış gibi duran biri görünce direkt stalk temasını hissettim hehe 😄📱 Ama ben artık eski sevgiliyi hiç stalklamıyorum, tamamen saldım gitti o mevzu 🚀✨ Kalbim çok daha huzurlu böyle. Senin ipi bırakma sürecin nasıl oldu peki, zorlandın mı biraz? 💖
Cevap
79Cevap
Yeminle stalk yapmıyorum
eski sevgilim yok.
Böylesi daha iyi boş ver
Kadınlar daha çok meraklıdır. Onlar yapmıyorum deseler de inanmam. yemin et desem edemezler çünkü, Kadın tek bir şart ta bakmaz. Adamı bir kaç defa affetmiş ise ve kırıcı bir tartışma sonucu kadın: Erkeği ya da sevgilisini terk etmiş ise stalk yapmayabilir. Diğer tüm durumlarda: (Sevgiden, özlemden , kıskançlıktan falan değil) napıyor şu... herif diye meraktan yine bakar.
Yıllar önce bi 15-16 sene olmustur... Ayrildiktan sonra bi 4-5 ay sonraydi galiba, sifresini degistirmemis ve facebookunu acmis bulundum 😅Beni stalklamis onu gectim lisedeyken konustugu bi iki kisi onlari bile aratmis facebook gecmisinde gordum😀Yani bu yorumda botto dodom mo botor diyenlerin cogu, nerdeyse hepsi yalan soyluyor 😅
Valla ne güzel anlatın helal sanaa helall :)
Tesekkurler ben neyse onu soylerim 🙃
Ne stalklamasi ya. Ne ergence, 2 sene önce boşandım. Her yerden engelledim. Allaha yakin bana uzak olsun. Yaşadigindan haberim dahi olmasın. İşim olmaz. Varken ne faydadisini gordukte yokken gorecegiz. Bide stalk vb. zamanimi onami ayiracagim. Bunu yapanlarda.. stalkcilar yani, zaten saglikli değiller ruhen.
Yaw zaten ayrılmışım peşini birakmamak nedir? Bir daha geri döneceğimi sanmıyorum ki. Zaten öyle olsa insan ayrilmaz ki. Bu değişik bi saplanti sanırım. Bir de bunu kizlarin yaptığına inanırım, erkeklerin pek huyu değildir
Severek ayrıldıklarım oldu bir süre stalklamaya devam ettim bi kaçını yalan yok. Dürüst olmamayı gerektirecek bi durum değil ki söylerim ne var yani.😂
Severken ayrılmak kötü be
Evet. Olur oluyor insanlık hali.
Yeni bir yola çıkmışsam eskileri kurcalamanın manası yok
Evet her güzel şey bir gün bitebilir, güzel anılar bırakır
Ama olmamış ki bitmiş
Önüne bakmalı insan
Hayır zaten sevgilim de olmadı da sevgilim olduğunu söyleyemem yani öyle Flörtü falan Oldu Birkaç tane onlarıda stoklamıyorum
Stalklıyorum evet ama yemin olsun pişmanlıktan değil öylesine artık alışkanlık oldu
Bazen can sikintisina aratiyorum adlarını ama bulamadım şu ana kadar ya kendilerini iyi gizliyorlar ya da hesapları yok anlamadım bu işten bir şey
Stalklasam ne fark edicek , çocuk evlendi , evlendi sgdhdhdhdhdh böyle davranışlae benim gibi bir kıza yakışmaz. Aslında yakışırda neyse bfhdhdbdbdbddb ayrıca böyle bir şey yapsam nerden haberi olcak ki? Sanki oda beni bekliyo mk dhdhdndbdbd
Hayır, kendisinden bu kadar iğrendiğim, hayatımdan ebediyen çıkardığım birinin hareketlerini niye takip edeyim?
Teşekkür ederim, hak vermene sevindim 😊
Stalklamıyorum çünkü bitirdim zaten engelledim kendime döndüm hayatıma hiç girmemiş gibi devam ediyorum. Çok şükür kendimi zorda olsa kurtardim aylarca çok çabaladım karşılık alamadım
Allah affetsin bir defa bakmıştım ne rezil durumda diye ama nişanlanmış 😂😂
Ay herkeste hayır demiş bu sştedekiler cok yalancılar ozaman stalk yapanlar kşm herkrs hayırsa
Yapıyorum da tamamen can sıkıntısından ezik ne yapıyor kimin hayatına sçıyo diye hala ezik 😂
Evet nerdeyse hergun profine giriyorum.
Onceden engellemisti sonradan açti. Hatta bir kere bakarken yanlislikla istek attim geri cektim hemen.
Cok sevmiyorum ama hatiralari anilari. Onu aklimdaki gibi seviyorum iste. Donse fena olmaz.
O beni, bende onu sürekli stalklıyoruz. Allah’ım bu ne iş 🤦🏼♀️
Asla yazmaz o asla.
Hayır, şu an sevgilim var zaten, ben şu an ki sevgilimi stalklıyorum shdnnsnfndnfnnd
Ben onu değil de o beni stalklıyordu gerçekten sıkıntılı bir durum
Öyle bir karaktersizlik yapmam gitiği an ben de her şey bitmiştir geri dönüşü asla olmaz
Ben yapmıyorum ama onlar yapıyor. Unutulmaz olmak böyle bir şey
Eski eskide kaldı artık bitmiş bir ilişkiyi tekrar merak edipte akılda soru işaretleri bırakmam
Stalk değil de, bazen 'ne yapmış' diye merak uyanıyor diyelim.
sevgilim olmadi ama eski bi konustugum oldu ve onuda bir iki stalkladiktan sonra boş ver ettimm.. 2-3 sene sonra kendi tipis tipis bana donduu ama gec kalmisti bile hahahahaa
Ya elime ne geçecek benim bu işten kârım ne ki sen önce ondan haber ver bakim
Hayır. Yani iki yıl sonra bıraktım sonunda djsbnxbsncncn
Ben bir stalkerım, sizin eski sevgilinizi bile stalklamış olabilirim ☝️
Stalklamam, umrumda olmaz. Denk de gelmez çünkü her yerden engelliyorum
Sayfası bitmiş defterin kapağını açmam.
Çünkü yazacak yer kalmamıştır.
Yok, yolu açık olsun. Hesabını kapatmış benden sonra, ne yaptıysam 🤷🏻♀️
Kendime verdiğim sözü tutuyorum ve bahtiyarım, yüreğimde yeri olmayanı stalklamıyorum.
Hayır, zaten engelledi istesem her engeli aşarım ama buna değmez...
Neyi tuzluyo muyum? Ben cikolataliyom öyle yiyom
Stalk vesaire yaptığım yok evlenmiş gitmiş kadın çoluğu çocuğu var
Eski sevgilim de yenisi de yok
Valla ben stalkluyorum ama sakın söyleme.
Eski eskide kalır o yüzden yapmam
Hiçbir zaman asla
Güzel
Hayır umurumda değil
Eski sevgilim yok
Daha çok bana pas vermeyenler beni stalklıyor
Hayatta mı ölü mü onu dah bilmiyom
İşim olmaz ne yaparsa yapsın mutlu olsun başka bir şey demem bana da ne yasatirsa onu yaşasın fazlasıyla
Dürüst olmak gerekirse evet stalklıyorum. Her baktığımıda üzülsemde bakmadan da yapamıyorum. Nişanlısıyla nereye gitmiş ne yapmış. Nikah tarihi alırken başına gelen aksiliklere kadar her şeyi okuyorum görüyorum :)
Beni stalklayanlar oldu Eger ilişkiyi bitiren bensem stalk yapmam
Ben eşimi stalkliyorum sadece onun yorumlarına paylaştıklarını bakıyorum...
Stalkliyor musun sorusuna ne kadar kamyon arkası sözü varsa yazmışlar. 😄
Hayır engelli bende o kadar engelli kişinin arasından gidip onun hesabını bulacak değilim ya
Stalklamayı bırakalı çok oldu
Şu an hayir bi dönem takintiliydim gubde 6 kere stakliyodum ama zaman herseyin ilacıdır derler Şu an sogudum yuzunu bile gormek istemiyorum
hepsini sirayla stalkluyorum gitgide zorlasiyo sayilari artiyo
Hayır eski eskide kaldı ne tamam yesin Allahindan bulsun orucu kabul olmasın İnşallah
Hayır ama o yapıyor fake hesaplar açıp Hem takip ediyor hemde yazıyor
Onunla takipleştiğim hesabımı kapattım umrumda değil, o stalklasın ben değil
Geçmişe takılı kalmam
Takılı kalanları da anlamam
İşim olmaz
hayir cop kutusunu bile bosaltirim
Eveett
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?