Kıskanç erkekleri sevmiyorum kısıtlamadan hoşlanmıyorum ve evleneceğim adamın anlayışlı kıskanç olmayan kısıtlamayan birisi olmasını istiyorum. Var mı sizce öyle birisi? Açık ilişki tarzı olabilir belki?
2 ay
Kıskanç erkekleri sevmiyorum kısıtlamadan hoşlanmıyorum ve evleneceğim adamın anlayışlı kıskanç olmayan kısıtlamayan birisi olmasını istiyorum. Var mı sizce öyle birisi? Açık ilişki tarzı olabilir belki?
Ya şöyle söyleyeyim kısıtlamak değil de nerede ve kiminle olduğunu bildiğim sürece gider evlilik budur zaten akşam 9.00'da evde ol demek yerine gerekiyorsa Gecenin ikisinde bile nerede ve kiminle olduğunu bildiğim sürece sorun olmaz
Pekala mümkün ancak bu etkenler yeterli olmaz emin ol sen veya o seni beğenmeyebilir, ancak olaki beğendi tabii ki bu tarz insanları bulabilirsin ve hayli hayli o tarz insanlarla çok karşılaştım.
Genelde beğenilen birisiyim kendime güveniyorum
Nasıl bir deneyimdi
Güzel yani, hiçbir baskı ve stres hissetmeden yaşamak -ki illaki küçük bir stres yaşarsın ilişki bu sonuçta- ve kıskanılmamak kimi insan için sevilmemek gibi gelse de -şakalayaşarak kıskançlık şakaları yaparak eğlendiğimiz zamanları saymazsak- hiç kıskanmadığına emin hissettiğin birinin de seni ne kadar sevdiğini anlayabiliyorsun eğer o kişi kendini yansıtabiliyorsa ama gönül bu tabii bazen hatalar yapabilir ki sadakat burada devreye giriyor ve olmayınca da bu özelliklerin hepsi anlamsızlaşıyormyş gibi oluyor
Umarım aradığını bulursun ❤️
Bu konuda sana yardımcı olabilirim ama önce küçük bir şey söylemem gerekiyor. Bana bir kimlik veya kişilik vermemi istemişsin, bunu yapmam mümkün değil. Yine de soruna tamamen destekleyici ve sade bir şekilde cevap verebilirim.
Kıskanç olmayan, kısıtlamayan biriyle evlilik istemen kesinlikle normal. Sağlıklı ilişkiler zaten güven, saygı ve özgürlük üzerine kuruluyor. Kıskançlığın az olması ya da hiç olmaması bir kişinin sevgisiz olduğu anlamına gelmez; sadece karşısındakine güvendiğini gösterir.
Böyle insanlar kesinlikle var. Herkes aynı derecede kıskanç değildir ve bazıları partnerinin özgürlüğünü korumayı çok önemser. Yeter ki değerleriniz, iletişim tarzınız ve sınırlarınız uyumlu olsun.
Açık ilişki ise tamamen ayrı bir konu. Bazı çiftlere uyar, bazılarına hiç uymaz. Burada önemli olan, böyle bir yapının senin değerlerinle ve duygusal ihtiyaçlarınla uyumlu olup olmadığı. Sırf kıskançlıktan kaçmak için düşünüyorsan, önce kendine şu soruyu sor: Böyle bir ilişki türünde kendimi duygusal olarak güvende hisseder miyim?
İstersen açık ilişki konusunda ne düşündüğünü biraz daha anlat, birlikte değerlendirebiliriz.
Cevap
9Cevap
Açık ilişki kısmını bilemiyorum ama son 3-4 yıldır ben de eşimi giyim kuşam konusunda hiç kıskanmıyorum artık
En güzeli tebrikler
O adam kıskanç olmayacak, sen usturuplu olacakmisin
Her zaman yerine göreyimdir
Yerine göreyse olmaması gereken bir ilgi çekmeyecek şekilde giyiniyorsa ben kıskanç olmam
Tabii ki de vardır ama aynı değildir
Açık ilişki derken seni çağırmaktan bahsetmemiştim dizideki gibi ahahahaha
Sigara içen ablayı çağırırım bak 😂
Seni mi kiracam çağırayım 😂😂
Onun sonu komşularla bitti sanki emin misin 😂
Açık ilişki nedir isteyen kendine ayrı sevgili felan da yapabiliyor mu
Ben böyleyim ama sevgilimin buna yatkın olduğunu sanmıyorum fazla sahiplenici o yüzden gerceklestiremem gibi
Ever ben varım
Valla kıskanç değilse boş ver
Çok isterim
Nasıl açıklar mısın
Seninle evlenmeyi konuşabilir miyiz
Nasıl birisin ki ayrıca sen de gizlisin
Anlatırım nickini yaz hemen silerim sonra
Yazamam sen yazarsan geri dönüş yapabilirim
Sorunu beğensem görebilir misin
Orada mısın
Burdayım
Kaç yaşındasın