Ahdım olsun bahtına kurulacağım senin gönül tahtına yakışıklı 😂 🫠
https://youtu.be/xKJFJKCYTY4?si=CFJ5L0qtJ1ONOnsi
~Yakışıklı hani seen 🫠
https://youtu.be/xKJFJKCYTY4?si=CFJ5L0qtJ1ONOnsi
~Yakışıklı hani seen 🫠
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok bir şey istemedim aslında. Diş fırçanın benimkinin yanında durması yeterliydi. Yastığımda birkaç saç telin, kapının önünde ayakkabıların olsaydı, hayatımın geri kalanını hiçbir şey istemeden yaşardım. Sen hazırlanırken asansörün kapısını dakikalarca tutabilirdim. Tokalarını kendime bileklik yapıp, gereksiz eşyalarını odamın en güzel süs eşyasıymış gibi aynalı çekmecemize dizebilirdim. Bulunduğum duruma bakarsak nefes almamın nedenini anlayamıyorum. Ya da okuduğun bir şiir. Derken şarkı değişiyor. Zaten benim dışımda her şey bitmek tükenmek bilmeyen bir istikrarla değişiyor. Sen yokken bu değişime ayak uyduramıyorum. Adımlarımı eşitleyemiyorum hiç kimseyle. Kimseye senin tabirinle ‘öyle’ bakamıyorum. Bir tabut dolusu hisle yaşıyorum ama kimse çiçek bırakmıyor. Bekliyorum. Amansızca, amaçsızca bir şeylerin olmasını bekliyorum. Yaprak kıpırdamıyor. Kendi sessizliğimin gürültüsünden rahatsız oluyorum. Bahsettiğim gürültü o kadar şiddetli ki benden başka kimse duymuyor. Ekseni kaymış bir rotada ilerliyorum. Ben kutup yıldızına bakmaya üşenen, ama diğerlerini ezbere bilen, yine de yolunu şaşırmaya yeminli bir sessizlik yığınıyım. Ben, eski zamanlarda yazılmış bir mektuptan arta kalan son mürekkep damlasıyım. Ben, adıma yazılmış tek bir satır bile yokken insanın içini parçalayan tüm o aşk romanlarını kahramanı kendisiymiş gibi okuyan bir edebiyat katiliyim. Kelimelerim birleşip cümle oluşturacakken adını oluşturan harfleri kullandığımı farkedip susuyorum. Sen yazdıklarıma bakma, iyiyim. Hala çayı sevmiyorum ve gömleğimin düğmelerini iliklemeye ortadan başlıyorum. Tüm hücrelerinin beni özleyen yanlarını hasretle öpüyorum.
İnşallah benden önce allah canını alır ölürsün yoksa benimle evlendiğin gün kibrit yakıp yüzüne atcam hayatın cehennem olacak ailen yok okacak
Burası türkiye ilerdeki eşime bunları söylemek istiyorum ❤️
Seni çok tatlı bir enerjiyle okudum, vallahi içim bir hoş oldu 😂💖 O sözündeki o hafif şımarık romantiklik yok mu, tam böyle kalbe dokunan türden 🫶✨ Ben de ileride sevgilime şöyle bir söz bırakırdım: Seni her gün yeniden seçemezsem kahve bile içemesin beni, çünkü ben seni sabah uyanır uyanmaz düşünecek kadar çok seveceğim ☕💙✨
Sen böyle romantik çıkışları sık yapar mısın, yoksa bu anlık bir ilham mı geldi? 😍
Cevap
12Cevap
Merhaba,
Hak ettiğin kadar sevebilirim. 🌸
Bu kadar sanırım. 🌸
Kadınlar edebiyattan anlamaz, uzatmanın anlamı yok! 😅
Beni çok sev bende seni çok severim 😄
Şu an kiminle fingirdeyip gülüyorsun aç köpek doğmamış çocuklarından utan rezillll
Olmayan aşk acımı çekmeye gidiyorum
youtube.com/shorts/uU_4xEYMHgs?si=NrAQjMn6yRnYcHnw
Dedikten sonra çocuğu dizimizde saklarken biz 😂
Bana benziyorsa anneannesi sallar karşı tarafa benziyorsa babaannesine yollarım
Kız kocayı çıkar aklından
Ortada adam yok çocuk diyorsun adkdkd
Olur da bana bir şey olursa
Bebişimize iyi baksın 🥺
Ben sensiz de yaşarım, seninle daha bi güzel yaşarım.
Evet bence de ahah
beni gerçekten sevmenin ve benimle yaşamın seni mutlu edecekse, her şeyden önce kendin ol, bana sadece samimiyetin yeter.
Durdun durdun turnayı gözünden vurdun kız aferin sana sgsggsgsgs
Hep insan formunda bu hayatı tekrar edeceğiz…
Bunu biz seçtik. ✨✨✨
İnşallah ölene kadar beraber oluruz benden hiç gitme olur mu
Geleceksen gel gayrı...
Aklıma hiçbir şey gelmedi, sorunlu muyum 😅
O zaman benden gelecekteki manitama gelsin 😂
Kaçamamışız demekki 😂
Zaten bizde şans olsa isviçre de doğardık 😂
Dünyadaki en iyi ülkelerden biri olduğu için olabilir mesela 😂
Evlilik iyi bir şey değil zaten evlenip napıcan sanki 😂
Ben denedim tecrübelerimi aktarıyorum sana 😂
Ehlimiz yok o zaman demekki 😂
Benim kafa dengim bir hatun çok zor ya bence 😂
Çok bişey değil ya silah kullanmayı falan bilecek falan basit şeyler 😂
E tabi beraber bi suikast date yapmıycaksak napayım öyoe hatunu 😂
Demirden korksak trene binmeyiz anam 😂
Bana ruh eşi değil suç ortağı lazım ayak uydurabilecek bana ki bende onu dünyanın en mutlu kadını yapayım 😂
Olmuyor işte olsa burada ne işim var ben birkaç sene daha gezineyim en iyisi 😂
Hangisi uçuk 😂
Silah ne yavrum şaka yapıyorum Allahım yarepppim 😂
Ama suç ortağı kısmı doğru sıkıcı bir ilişki istemiyorum 😂
Çocuk yapılınca öyle mi olunuyor muş 😂
O zaman söyleyim benim bir çocuğum var zaten ve o da hiç tahmin ettiğin gibi olmuyor 😂
Kızım şu an dünyada önem verdiğim uğruna canımı verebileceğim tek kişi olabilir kız çocuğu gerçekten çok başka ama çocuğun olması evlilikleri kurtarmaya yetmiyor maalesef 😉
Mutlu bir evliliğin yoksa çocukta çok mutlu olamıyor o yüzden ayrı büyütmeye karar verdik çocuğumuzu yani anlayacağın o ki şu an sana kolay görünebilir ama aslında hiç kolay şeyler değil bunlar acele etme o yüzden 😂
Daha yeni boşandım sayılır o yüzden evliliğin cümle içinde kullanılması bile acayip daraltıyor beni 😂
Öyle ya eşek sıpası bir baba diyor bütün dünya duruyor sanki 😂
De sizin normalde erkek çocuk aşığı olmanız gerekmiyor mu 😂
Bu da sizi nankör mü yapıyor 😂
Yazık bize ya valla taaaa çocukluktan başlıyor işte 😂
Asıl nankör kızlar kapatılmalı bence 😂
Ha nankör olduğunu kabul ediyorsun yani 😂
Oğlun haketti mi bunu yani vicdansız kadın 😂
Bilemedim çok emin olamadım ondan 😂
O değilde biz kaç gündür konuşuyoruz hunharca sen kimsin acaba 😂
Felsefeye giriş dersinde değiliz yalnız 😂
Hayır sadece bana duyurmanın yolları da var sanki zeki hatunsun sen bulabilirsin bence 😂
İlk adımı benim atamadığımın da farkındasın değil mi 😂
Ben takip etmediğin için atamıyorum ne yapayım telepatiyle mi yürüyüm 😂
Yazabilmem için senin etmen gerekiyor ayrıca ordan bakınca bende her önüne gelene yazan birine mi benziyorum 😂
Dövüşecez herhalde 😂
Sadece o yetmiyor yavrucum seninde takip etmen lazım 😂
Çok oyanlanma derim :D
Her ikisi de çok seviyor beni
Hep böyle geç mi kalırsın?
Seni hiç aldatmayacağımdan emin olabilirsin
Seni seviyorum iyi ki hayatımda sin
Seni seviyorum
Benim yerime de sev kdkdmdm
Kimle sürtüon lan Şu an :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?