Sevgili gelecekteki eşim, hayatın getirdiği tüm zorluklar ve güzellikler için hazırlandım ama en çok seninle paylaşacağım anları dört gözle bekliyorum. Her sabah uyandığımda senin gülüşünü görmek birlikte hayallerimizi gerçekleştirmek ve her anı dolu dolu yaşamak için sabırsızlanıyorum. Zaman zaman zorlanacağız ama unutma ki her zorluk birlikte daha da güçlenmemizi sağlayacak. Duygularımızı, hayallerimizi ve sıradan anlarımızı paylaşarak kalplerimizi bir araya getireceğiz. Seninle kuracağım hayat, sevgiyle dolu bir yolculuk olacak. Her anımızda birbirimize destek olacağımıza ve sevgimizle her engeli aşacağımıza inanıyorum. Hayatımın en güzel hikayesini seninle yazmak için sabırsızlanıyorum. Seni seviyorum beni artık bul.😂🌸
Mesela ben, kendimi bildim bileli, senin için, seni daha da rahat ettirebilmek için çalıştım, çabaladım, kendimi geliştirdim ve geliştirmeye, çalışmaya devam ediyorum. Yaptığım ya da yapmadığım ne varsa senin için, hep seni düşünüyorum, kavuşacağımız günü bekliyorum. Gezegenler arası dolaşıyorum sanki, hiç kimse yok. Hiç bir şey yok. Çünkü sen yoksun. Sen yoksan hiçbir şeyin de anlamı yok. Ait olduğum bir yer yok, dünyam yok, hayatım yok, ben yokum. Bende benden çok sen varsın ama sen de yoksun. Gel artık, iş işten geçmeden çok geç olmadan vakit, gel, gel evet de mutlu olalım, bir yuva da buluşalım, seni benim için, beni senin için yaratmış güzel Allah'ım! 😅
Ben 11 Şubat 'ta günlüğüme gelecekteki karıma notlar yazmıştım. Çok hoşuma gitti bu paylaşımın hatta bu paylaşımı görünce aklıma direkt günlüğüm geldi. Baştan sona yazasım geldi ama büyüsü bozulur diye yazmak istemiyorum. Sana özelden atayım istersen 😄
Bazen ne kadar zevkli ve zeki bir adam olduğumu söylüyorum kendime... Ne de iyi etmişim de seni seçmişim diyorum. Hala ilk günkü gibi seviyorum ben seni...