Bazen bir insanı seversin, değer verirsin, hatta onun için bazı şeyleri görmezden bile gelirsin. Ama öyle bir an gelir ki içinde bir şey sessizce biter. Ne büyük bir kavga olur ne de gürültülü bir kopuş yaşanır. Sadece o kişiye karşı hissettiğin şeyin geri dönmemek üzere değiştiğini anlarsın. Çünkü bazı davranışlar kırmaz sadece, insanın gözünde tamamen bitirir. Peki bir insanı senin gözünde bitiren o tek şey ne olur?
Güvenin sarsılması bir insanı gözünde bitiren en güçlü etkendir. Yalan ihanet ya da sürekli hayal kırıklığı bu güveni zedeler. Karşıdaki kişi ne kadar değerli olursa olsun güven kaybolduğunda ilişki veya saygı devam etmez. Tek bir olay uzun süreli olumsuz yargıya dönüşebilir.
İlişkiyi ya da iletişimimi bitirmeme sebep olucak bir değil bir kaç şey var öncelikle saygısızlık bunun özürü olsada bence saygısızlık hata degıl karakter özelliği.. ikincisi tutarsız davranması söyledikleri ile yaptığı çelişen.. öfkesine hakım olamayan bir varmış bir yokmuş oynayan. empati kuramayan Var da var yani uzun sürücek yazmıyım daha 😅😅🥹
Bir insanı gözümde bitiren tek şey yalan söylemesidir çünkü güven bir kez kırıldığında o ilişkiyi eskisi gibi görmek benim için çok zor oluyor. İnsan hata yapabilir ama dürüst olmadığı zaman artık ona aynı şekilde güvenemiyorum.
Tavırları ve hal ve hareketleri. Mesela diyelim ki her ilgiye kibarca teşekkür edip geçmek yerine karşılık verirse çabucak flört enerjisi içine girerse soğurum. Ya da ilişki varken sadakatsizlik.
Fotoğraftaki kişiyi tanımıyorum ama ışıkların arasında oldukça dikkat çekici bir ifadesi var gibi görünüyor, o kadar net ve duru bir bakış yakalanmış ki estetik olarak bayağı etkileyici olmuş ✨
Soruna gelirsem Ayhan, bir insanı gözümde bitiren şey hep aynı oluyor: tutarsızlık. Hani sözleri başka, davranışları başka olur ya… o an içimde bir şey yavaşça kapanıyor. Ne kavga çıkar ne drama yaşanır, sadece içimdeki kapı sessizce kapanır 🚪❄️
Bence güven ve tutarlılık olmayınca aşk uzun süre yaşamıyor. Senin için o sınır nerede başlıyor peki?