Kız arkadaşımın erkeklerle aşırı samimi olması normal mi, yoksa ben mi fazla kıskancım?

Herkese selam, aklıma takılan bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Bir kız arkadaşım vardı, ciddi bir ilişki düşünüyorduk. Anlaşamadığımız bir konu var o da kız arkadaşımın erkek kadın fark etmeksizin herkesle samimi olabilmesi. Kadın veya belirli bir yaş üzeri altı için sorun yok ama yaşıtı erkekler ile de samimi olması beni rahatsız ediyordu. Bu durumu belirttim ancak kendisi bu benim karakterim ve ben bunu değiştiremem benim için önemli, ben küçüklüğümden beri böyleyim dedi ve ayrıldık. Yaşadığım sorunu ve samimiyeti şöyle örneklendireyim :
Tartışmamızdan önce bir okul etkinliğine katıldı, o etkinlikte sohbet ettiği 2 erkeğe telefon numarasını vermiş, Instagram'dan takipleşmişler ve biri ile fotoğraf çekilmiş. Arkada öğretmenler var, öğretmenler ile herkes fotoğraf çektiriyor, kız arkadaşımı bu yeni tanıştığı erkek çekiyor, o da fotoğrafa dahil oluyor en önde selfie şeklinde ve kız arkadaşım fotoğrafı ondan alıyor ve Instagram'dan teşekkürler harika bir etkinlikti diye paylaşıyor.

Kız arkadaşıma güveniyorum, aldatacak veya flörtleşecek biri değil ama ben bu kadar samimiyeti de kaldıramıyorum, kıskanıyorum. Ben kime nasıl davranacağımı biliyorum, gerekirse, farklı bir şey hissedersem mesafeli de olurum diyor ama bu kadar önden samimiyet beni rahatsız ediyor. Hadi Instagram üzerinden takipleştin bari telefon numarası verme, hadi onu da verdin bari fotoğrafa dahil olmasın.

Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? O muhtemelen son raddeye kadar biri senden hoşlandım diyene kadar izin veriyor, orada mesafeli oluyor. Ben de diyorum ki o kısma gelene kadar izin verme, mesafeye de gerek kalmasın. En nihayetinde anlaşamadık ve ayrıldık sadece tecrübe olması açısından soruyorum siz ne düşünüyorsunuz? ( Kız arkadaşımın yaşı 33'tü. )

Güncellemeler
3 ay
Güzel cevaplar teşekkürler
Kız arkadaşımın erkeklerle aşırı samimi olması normal mi, yoksa ben mi fazla kıskancım?