20 yaşından sonra yıllarınızı verdiğiniz, emek harcadığınız ilişkiniz bitti mi? Neden bitti? Ne kadar sürdü?
3 ay
20 yaşından sonra yıllarınızı verdiğiniz, emek harcadığınız ilişkiniz bitti mi? Neden bitti? Ne kadar sürdü?
Kız arkadaşım 31 yaşında ben 27 bunun baya travması var geçmişten gelen güven problemleri işte demişti ben gerçek aşkı bulamadım edemedim başlarda ruhsal sıkıntısı olsun en ufak problemde telefonu açamayınca sen bi işler çeviriyorsun belli ya da bu kadar üstüme düşmenin altında yatan nedeni olmalı gibisinden beni çook yıprattı ve hâlâ kendime gelemedim daha arttı ruhsal sıkıntısı yanında olmaya çalıştım son zamanlar benle buluşmak istemedi alnını morarttı etti hediye gönderdim çiçeksepetinden mutlu olsun diye ikimizin olduğu yapay zekadan yinr aynı çok hasta ruhsal olarak yorgun gitti benden tamamen koptu istemiyor ve ben hâlâ hâlâ bu enkazın içinde süpürüldüm çevremi soyutladım yalnızım spora kendim gidip gelirim derken diyeceksiniz başka kız mı yok. Yok arkadaşlar onun benim yerimde güzelliği yeri geldi olgunluğu hayata tek başına mücadele etmesi kadar biri yok ve ben bir tek onu istiyorum bu süreci nasıl atlatacağım ben zorlayınca da olmuyor yaptım denedim başka numaradan aradım Instagram hesabı açtım yeni yok ben ne yapacağım yaa kaç kere dedim canım benimle alakalı bir durum mu demiştim her şeyin üzerine yemin ederim ki seninle alakalı değil benim tamamen içsel sıkıntılarım falan demişti cidden benden neden uzaklaştı ya swnce
Merhaba,
Sadece birine 4 senemi verdim. Harici 6 ay sürmedi. 😅
Dört sene de ders oldu. 😅
Her istediğini yaptım, bir isteğini iki etmedim. Hayatımızın merkezine koydum o da hayatıma şey etti! 😅
Çok aşırı uzun bir ilişkim olmadı genelde ilk tanıştığım haliyle bir süre sonraki halleri arasındaki farkı görüp erkenden kendimi yormamak için kendi yoluma baktım.
Böyle sorular insana eski yaraları hatırlatıyor ama konuşması da iyi geliyor 💛✨ Benim en uzun ilişkim üç yıla yakındı ve sonunda yollarımızı ayırdık çünkü hayallerimiz farklı yönlere gitmeye başlamıştı 🚶♀️🚶♂️ Zor olmuştu ama ikimiz için de iyi oldu. Senin ilişkinde durumlar nasıldı, paylaşmak ister misin? 💬💕
Cevap
4Cevap
Hiçbir ilişkime yıllarımı vermedim. En fazla 6 ay tahammül edebildim bir erkeğe bsbsb
aldatıldım askerde ve bitti haliyle
6 yil aldatildim
Maddi sebepler
Emek vermen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?