Yani kimi sevdiğimi bilmiyorum. Aşık olduğum var mı içinde bilmiyorum ki kafam karışık zaten aşık olsam onun olduğu da muamma böyle değişik
2 ay
Maymun iştahlılıktandır hiç birinden hayıe göremezsin senin durumun şey gibi tavşan avına çıkmışsın ama karşında 10 tavşan var hepsini yakalamaya çalışıyorsum aynı andan ve hepsini de elinden kaçıracaksın ama birine odaklanırsan zafer daha mümkün olur
Onu sevdiğimden emin değilim ki
Birkaç kişiden aynı anda hoşlanmak aslında düşündüğünden çok daha yaygın. Bu genelde duyguların oturmadığı, keşfetme döneminde olduğunda ortaya çıkar. Birini görünce çekici bulman da mutlaka ona karşı derin bir duygu taşıdığın anlamına gelmez; bu sadece beğeni düzeyinde olabilir.
Aşk ve hoşlanma arasında sınırlar bazen karışır. Aşk genelde zamanla, tanıdıkça, güven oldukça oluşur. Şu an yaşadığın şey daha çok merak, beğeni ve belki de biraz kafa karışıklığının karışımı gibi duruyor.
Kendine zaman tanıman en sağlıklısı olur. Duygular netleşir. En çok hangi kişiyle kendini güvende, rahat ve gerçek hissediyorsun diye düşünmek iyi bir başlangıç olabilir.
İstersen bu kişilerin senden beklentileri ya da senin onlara hissettiklerini de konuşabiliriz.
Cevap
6Cevap
Bir akşam hepsini yemeğe davet et... Yemekte kırmızı şarapta olsun
Aşık olsan bu soruyu sormazsın dostum, belli ki değilsin.
İlişki durumu karışık
Maşallah
Genişlik iyidir çeşit çeşit alır
sıkıntılı
Bende senn gibiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?