Güncellemeler
+1 yıl
Nedeninide söyle açıklayayım. Benden etkilenen erkekler hep kaba ve ısrarcıydı. Fizikende çekici gelmiyordu. Dümdüz hayatta bir hedefi olmayan tipler.
Mesela beğendiğim tiyatrocu, yetenekliydi, hayran kalmamak elde degil çokta karizmatik.
Universitede uzaktan beğendiğim erkegin twitter hesabına baktım ayn benim kafadan resmen ruh ikizim gibi.
Kasiyer çocuk ise nedensizce kendine çekti mesela. Bunları etrafımdakilere hissetmiyorum. İmkansızı istemek gibi gelmesin ama bu böyle
Mesela beğendiğim tiyatrocu, yetenekliydi, hayran kalmamak elde degil çokta karizmatik.
Universitede uzaktan beğendiğim erkegin twitter hesabına baktım ayn benim kafadan resmen ruh ikizim gibi.
Kasiyer çocuk ise nedensizce kendine çekti mesela. Bunları etrafımdakilere hissetmiyorum. İmkansızı istemek gibi gelmesin ama bu böyle
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Başka fakultedeki çocukla iletişime geç bence. Bakalım neler olacak.
O kadar ortak tweet varsa tartışacak, konuşacak bi şey bulabilirsin herhalde.
iste kattım kabul etmedi
İlginç. Belki de sevgilisi vardır.
sanmam baktım araştırdım yoktu. ama varsada yapcak bir şey yok
Belki de senin gerçek biri olduğuna bile inanmamıştır.
nasıl yani? o kadar fotografım vardı
O zaman inanmıştır. Belki de alışkın olmadığı için garip gelmiştir, amacınızı anlayamamıştır? Bir şeyler yazmayı deneyin derim.
reddetti. Artık yazmam yani sadece, çalıştıgı bir dükkan var , oraya gidebilirim orada da ne yaparım bilmiyorum açıkçası
Yani yazınca da güvenmeyebilir sonuçta. Hayırlısı olsun.
karşı taraf adım atmadiktan sonra istediğin kadar beğen olmaz
e adam beni tanımıyor nasıl atsın :D varlıgımdan haberi yok. Platoniğinde platonigi ama hep böyle durum bir kez yakın çevremden birine bir şey hissetmedim. Alımlı bir kadınım 10 erkekten 8 tanesi net beğenir. Övmek için demiyorum bir dönem modellikte yaptım zaten. Çekiciyim ama bu bahsettigim erkeklerin benden haberi yok. Girişkende degilim.
merak ettim o kadar övdüğune göre:) 😂 bu arada seni beğenen bı bahane bulur konuşur bulur seni illaki
ahh tanısa :D benim varlıgımdan haberi yok nasıl bulcak beni :D
burdan konuşuyoruz ya ne farkedecek :D
sen kendini övdün ya baya bı merak ettim 😂
merak etcek bir şey yok :D bir emily didonato degilim :D
ahahah tamam tamam en guzekt sensin komik 😂
Sen şu marketteki kasiyerle konuşamayıp sonra gittiğinde çocuğu kaçıran kişi değil misin 😀
yok :D öyle biride mi varmış :D demek ki yalnız degilim
Varmış konuşmamış sonra ertesi gün gittiğinde çocuk ayrılmış işten 😀
ayyy baya kötü :D ben hiç konuşmadım 3 kere gittim baktım baktım durdum :D diğerleri hele beni görmedi bile varlıgımdan haberi yok offffffff
Seninde cesaret yok o da kötü bakalım daha neler göreceğiz bazen markette kasiyer mi olsam diyorum kızlar da hep onlara bakıyor 😀
:D mantıklı
Tanıştıktan sonra hobi olarak yapıyorum derim artık 😀
Senin olayın tanışamamak galiba. Tanışsan tüm büyü bozulacak.
Aslında degil. Yani karakterinde biz saçmalık yoksa devam ederim. Hırs yapmıyorum. Çevremdeki erkekler bana göre degil
Yakınındaki erkeğin herşeyini biliyorsun öğrenmek istediğin bişeyi kalmamış tabi istediğini elde edebilmek de ayrı bi istek katıyor
Gizemli meraklı seviyorsundur
ya böyle birden çekiliyorum konuşması bakışı beni büyülüyor. Yakışıklı mı? değil yani normal bir tip hepsi. Hani aklına model gibi erkeklere bakıp etkilenen biri gelmesin. Sadece etrafımdakilere bir şey hissetmiyorum ve nerde hoşlanacagım biri var hep tanımadıgım uzakta olanlar
Şansını seveyim
Normal.
gerçekten mi
anlıyorum
normal mi
Normal
rahatladım