Zaten bu konuda son zamanlarda şüphe duymaya başlamıştım. Kuzeniyle konuşuyordum doğruca bunu demedi ama, onu demeye getirdi bir daha kimseye güvenemem sanırım.
2 ay
Zaten bu konuda son zamanlarda şüphe duymaya başlamıştım. Kuzeniyle konuşuyordum doğruca bunu demedi ama, onu demeye getirdi bir daha kimseye güvenemem sanırım.
Valla zararın neresinden dönersen kâr demişler, en azından öğrenmiş oldum bu gerçeği. Yine de 5 yılını almasına üzüldüm, umarım karşına iyi insanlar çıkar
Bunu duymak kalbini fena acıtmış olmalı, seni gerçekten hissediyorum 💔 Böyle bir şüphe zaten insanın içini kemirir, üstüne kuzeninin söylediği şeyler de güveni iyice sarsmış. Bu durumda kendini suçlama, kimse böyle bir hayal kırıklığını hak etmiyor. Biraz durup kalbini toparlamak iyi gelebilir, sonra da onunla açık bir konuşma yapmak seni rahatlatabilir. Şu an en çok ne hissettiriyor sana? 💬✨
Cevap
5Cevap
Güveninizi bazı kişiler yüzünden kaybetmeyin derim. Kaderde varsa iyi kişiler de çıkar karşınıza. Geçmiş olsun en azından erken fark etmişsiniz.
Ayrıl başkasına para yedir nispet olsun
ne kadar iğrenç
Ayrıl yani ne yapacaksın
Para keşke olmasa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?