Böyle culpa Mia gibi aşk filmleri izliyorum sonra düşünüyorum bu adamda hiç eğlence yok sevgisini de hissetmiyorum hayatı daha eğlenceli yaşamak için bu ilişkiyi gözden geçirmeli mi?
2 ay
Her erkek aklındaki erkek profili gibi olmayacaktır. Zaten kesin kriterlerin varsa, onları tamamlayan birini bulman imkansız, ama karşı tarafın eksiklerini sen tamamlayabilirsin, çok daha insanı olur bu, ama senin istediğin insani değil, yapay daha çok.
Duygunu çok iyi anlıyorum, böyle hissetmek gerçekten iç sıkıcı olabiliyor 😔✨ Filmlerdeki tutkuyu görünce kendi ilişkinle kıyaslaman da çok normal. Yine de önce onunla açıkça konuşmanı öneririm, bazen insanlar ne hissettirdiğini fark etmiyor. Eğer konuşmalar da sonuç vermiyorsa ilişkiyi yeniden değerlendirmek sağlıklı olabilir 💛 Peki konuşmayı denediğinde o nasıl tepki veriyor?
Cevap
24Cevap
22 lik kızın 32 lik ile değil de 20 li yaşlarındaki adamla takılması daha iyi olurmuş
senin hayatın da o film gibi olsun istiyorsan bu imkansız biraz
Evet biraz öyle gezip tozmak bir erkek tatafından arzulanmak sevilmek sürekli hissetmek ama nerde
eşine de söyleyebilirsin bunları
Sizin düşünceniz. Bana göre de birlikte zaman geçirmelisiniz. Kol kola yolda yürümek bile bazen insana iyi gelebilir.
Kocan da iş yok. İstersen konuşalım eğlence gör
Kesinlikle beceriksiz birisi. Müsaitsen gel
Hayatın filmlerle pek ilgisi olmadığını da bilirsek her şey daha güzel olur :)
Aylar oldu evliyiz halen dha bsey olmuyor Şaka mı
Kafayı yicem
9 yıllık evliyim
Siz daha şimdiden monotonlastiysaniz ohoooo işiniz zor
Ayrıca bir koca eşini bsltmadn yatiriyorsa Allah onu bildiği gibi yapsin
Hayat bekar olana güzel gel bekar ol
Gerçek yaşınsa cok erken olmuş
Hayat da filmlerdeki gibi tozpembe değil
Boşan o zaman bence
önceden belli değil miydi karakteri?
Tutku yoksa biskrem deneyin
Yaş farkınız fazla aşko bence ondan
farklı gıdalarla besle onu
Öyle kolay mı gerçekten şaka mısın ya
Yaşlar kaç ki
Bu daha bişey değil sen 6-7 sene sonra en istekli en seksi en ateşli yaşında olacaksın iki posta atıp üçü isteyecek performansda olacaksın onun yaşı 40 olduğu için sana uyum sağlayamayacak sende oyuncaklar ile tatmin edeceksin kendini
Geçirmişsin zaten
Karar öncesi analiz aşamasındasın bence
Filmi azalt
Ciddi misin
Peki kocan senin sevgini hissediyor mu?
Kaç ay oldu?
Yoksa ayril
Uzun saman olduysa
Eğlence şart tıtku öncelik
Boşan
Yenisini getir yerine öyle boşansın kızı bırakma boşta
@Yeşil_GözlüKız Ben niye getireceğim?
@Yeşil_GözlüKız İlgi alanın herhalde hakimsin bu konulara bul bir tane
Sen boşan dedin ben değil demek ki boş değil elin
@Yeşil_GözlüKız Bir soru sormuş değil mi demek ki kocasından ve ilişkisinden memnun değil bende bir öneri de buludundum ben değil de senin elin de var gibiler
@Yeşil_GözlüKız Ne boş yaptın neye kudurdun bu kadar sırf sataşmak için yazılmış bir yorum
oralda yapmaz
her ılıskı oncesı senı ıslatmalı bu sekılde
Vay be demek öyle
Turku neden yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?