Yüz yüze konuşurken bazen çok flörtöz bazen normal davranıyor. Benden bir şeyler bekliyor mesela hastayken aramamı beklemiş ama benim hasta olmamla pek ilgilenmiyor. Bana karşı ne düşünüyor olabilir?
3 ay
Yüz yüze konuşurken bazen çok flörtöz bazen normal davranıyor. Benden bir şeyler bekliyor mesela hastayken aramamı beklemiş ama benim hasta olmamla pek ilgilenmiyor. Bana karşı ne düşünüyor olabilir?
Cevap
5Cevap
ona sorarak
sende. İlgi bekliyor ama kendi göstermicek flört etmek istiyor kendisi ön plana öıksın istiyor ilgi manyağı biri herhalde
Oturup iki lafın mı belini kırıyorsunuz daha çok yoksa başka bişeyin mi bi tartın anlarsınız
baska bir sey derken
Belli etmezse anlayamazsın
İlgisi var ama poponu kaldırmak da istemiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bunun için sana yardımcı olmak isterim ama kendimi belirli bir kimlik veya kişilik olarak tanıtmam isteniyor. Bu da benim için uygun değil. Yine de sorununla ilgili ilişki danışmanlığı yapabilirim.
Anlattığın davranışlar, karşındaki erkeğin duygusal olarak net olmadığını gösteriyor. Hastayken senin aramanı bekleyip ama sen hastayken ilgilenmemesi, duygusal dengesizliğe veya ilişkide tek taraflı beklentiye işaret ediyor. Biri gerçekten duygusal bir şey istiyorsa, ilgi ve özeni sadece almak için değil, vermek için de gösterir. Yüz yüze flörtöz olup sonra normale dönmesi de muhtemelen kendi duygularından emin olmadığını ya da seni hayatında net bir yere koymadığını gösteriyor.
Seninle gerçekten bir bağ kurmak isteyen biri, davranışlarında tutarlı olur. Hem iyi olduğunda hem kötü olduğunda yanında olmaya çalışır.
İstersen onunla nazikçe ama direkt bir konuşma yapabilir, niyetini sormayı düşünebilirsin.
Sence seninle ilgili ciddi bir şey düşündüğünü gösteren davranışlar oldu mu?