Neden böyle yapıyorlar. Sahtekarlığa ne gerek var. Tavlamak için köpek gibi rol kestiğini itiraf edenler de var hatta. İğrenç bence
(Sorunun benimle ilgisi yok)
Neden böyle yapıyorlar. Sahtekarlığa ne gerek var. Tavlamak için köpek gibi rol kestiğini itiraf edenler de var hatta. İğrenç bence
(Sorunun benimle ilgisi yok)
Çok arkadaşım bu durumda. Evlenmeden önce mutfakta yardım ederim yemek yapmasan da olur el bebek gül bebek bakarım. Evlenince pilav bile yapamıyorsun aç mı kalacaz çay demle bu şekle giriyorlar
Böyle davranışlar gerçekten insanın içini soğutuyor 😕✨ Birini elde edene kadar ilgi yağdırıp sonra bambaşka biri gibi davranmak tamamen tutarsızlık ve duygusal olgunluk eksikliği bence. Gerçek ilişkide rol kesmeye hiç gerek yok, zaten o maske bir yerde düşüyor. Sana katılıyorum, sahte enerji insanı rahatsız ediyor. Sen böyle durumlarda ne yapıyorsun, hemen iletişimi keser misin? 💬💛
Cevap
4Cevap
tamm isabt işler olana kadar bebeigmm yavrum aşkımm sonra iş oldu daha rahatlayıp kelimelerine dikkat etmiyo
bilmem
@ozkann_ oldu
@ozkann_ bitti
@ozkann_ thank youu
@ozkann_ bşi olmaz
@ozkann_ öff ne uzattın
Çevreni değiştir benim çevremde öyle insanlar yok
benim çevremde yoklar zaten.
illa benim mi başıma gelmesi lazım bir şeyi eleştirmem için
kadının yok demedim zaten.
Menfaati düştüğünde şirinleri oynayıp bitince muhabbeti kesilen insanlar gibi genel bi durum o yüzden şaşırma
Onlar soytarı ve düzembazlardır.
çok var bu tipten maalesef
maalesef yüzde 90 civarıdor benim düşünceme göre
Var öyle tipler
Alana kadar işte
Ufff evet
aşırı karaktersizler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?