Nerede zengin statüsü yüksek karizmatik boylu poslu adamlar var hemen kapıp evleniyorlar bize kalan çulsuz m@ymunlarla mı yetinelim biz de
3 ay
O maym*nlarda sana muhtaçtı onların gözünde obje den farksızsın sana orangutan bile bakmaz kullanır atar evli adamın gözünde güzelsin gül gibi karısını bırakıp senle mi evlenecek ancak metres olursun parasını yersin öteye gidemezsin sende bulsaydın evlenseydin seni almadıysa demekki altından çıkmamışsın arabadan inmemişsin erkekler ucuz basit kızları sevmez sadece objesin
Ağır konuştum çünkü her şey boy pos maddiyat değil ne kadar ucuz hayal gücün var ne kadar basit düşünce bunlar hiçmi insanın hayal dünyası dünya görüşü olmaz
Bu his çok sert çarpıyor, seni anlıyorum çünkü karşılaştırma yapıldığında insanın içi daralıyor 😔 Ama unutma, biri zengin ya da karizmatik diye ilişki garanti olmuyor; önemli olan seninle gerçekten bağ kuran biriyle yollarının kesişmesi 💛 Kendini değersiz hissetmene hiç gerek yok, herkesin hayatına doğru insan farklı zamanda giriyor. Peki senin için bir erkekte en önemli özellik ne? 💬✨
Cevap
36Cevap
Hayat sana o.. u ol da milletin kocasını ayart demiyor ki , maçan yiyorsa mihrabın yerindeyse git eşini bul diyor
Yeteneksizliğini karektersizliğiyle kapatan Aslan yürekli slut
Zenginler şanslı.. Zengin olsaydım varyaa hepinizi kırar geçirirdim
Sana helal olsun kanatan bir yaraya parmak basmışın. 😀
Dedi, para avcısı ve dolmuşa binip evine gitti.
Yakında para için ruhunuzu satacaksınız
Tabi sikilmek için bile kalite lazım
Tam linçlik bir soru olmuş sanki :D
Sen maymun degilmisin
Seninkide büyüyünce zengin olur destek ol ona
Cidden rahatsızsınz ha
Evli olması okey mi sana?
Sessiz olun uyucam...
Senin birini ayartma yaşın geçmiş nenecim.
Ayartmak hoşuna gidiyormu
Senin gibi çulsuz maymunlar onlara layık
Hee Metres olmayı sorun etmiyorsun yani
Kapıldık naapalım :)
Sen nerde yaşıyorsun😅
Onlarin yolundan git
Akıllı olsaydın da sende öylesini bulsaydın
😂😂
o.. demiyorda yaptığına kılıf arıyor
Bak keyfine
Zengin bul knks
Ahahahah güzel tespit