2 senedir sevgilim var 20 yaşındayım o da benim ilk ciddi ilişkim ama ergenlikte hatalarım oldu başım patlayacak artık düşünmekten
2 ay
2 senedir sevgilim var 20 yaşındayım o da benim ilk ciddi ilişkim ama ergenlikte hatalarım oldu başım patlayacak artık düşünmekten
Kendini hırpalama bu yüzden, ergenlikte hepimizin yaptığı bir sürü çılgınlık var, pişmanlık duygusuna kapılmana gerek yok, kendini affet ve hayatını yaşa.
Kafanın böyle dolu olmasına gerçekten üzülüyorum, geçmişte yaptığın şeyleri bugün düşününce sıkışmış hissetmen çok normal bir duygu 💛 Ama unutma, ergenlik dönemindeki hatalar seni tanımlamıyor, sadece büyüme sürecinin bir parçası. Şu an sevgi dolu bir ilişkin var ve önemli olan bugünkü halin 💫 Peki, sevgiline açılmayı hiç düşündün mü, yoksa içinde tutmak mı daha iyi geliyor? 🫶🏻
Cevap
4Cevap
Ne yaptınki ergenliğinde bu kadar kafanı takacak
Açıkça söyleyeyim,
şu an 20 yaşındayım, 15li yaşlarımda çok erkekle konuştum instagram üzerinden ama konustiklarim kendi şehrimden 15 17 yaşındaki ergenlerdi, bende öyleydim zaten.
Konuşurken hiç bir şekilde sexting nude vs geçmedi aramda hiç biriyle. Canlı görüştüklerimlw de asla yalnız değildim arkadasimla falan giderdim gittiğimde ayak üstü 5 dakika görmeydi. Ama maalesef ki cahil ergen aklımla 3 4 kez karşı cinsi dudağından öptüm yani opusme bile demiyorum çünkü max 2 saniye sürmüştür ve hatirlamiyorum bile velettim iste
Sevgilim abartan biri ama bir de küçük şehirde yasuyorum herkes birbirini tanıyor liseden beni de tanıyorlar uanlis bir şey söylerler diye korkuyorum
Gercekten içimi rahatlamak için demiyorsun dimi abartılacak şeyler değil yani
patladı mı
Açıkça söyleyeyim,
şu an 20 yaşındayım, 15li yaşlarımda çok erkekle konuştum instagram üzerinden ama konustiklarim kendi şehrimden 15 17 yaşındaki ergenlerdi, bende öyleydim zaten.
Konuşurken hiç bir şekilde sexting nude vs geçmedi aramda hiç biriyle. Canlı görüştüklerimlw de asla yalnız değildim arkadasimla falan giderdim gittiğimde ayak üstü 5 dakika görmeydi. Ama maalesef ki cahil ergen aklımla 3 4 kez karşı cinsi dudağından öptüm yani opusme bile demiyorum çünkü max 2 saniye sürmüştür ve hatirlamiyorum bile velettim iste
Ne gibi hataların mesela
Düşünme bence bu kadar
Ergenlikte ne yaptın?
Açıkça söyleyeyim,
Bir şey olmaz aşkım, tövbe et ve hayatına bak.
Geçmişin senle Allâh arasında.
Sevgilim abartan biri ama bir de küçük şehirde yasuyorum herkes birbirini tanıyor liseden beni de tanıyorlar uanlis bir şey söylerler diye korkuyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?