Hoslantimin gecmesi icin ne yapmaliyim?

Daha once hic sevgilim olmadi ve Şu an birisinden hoslaniyo gibiyim ama emin de degilim biri ideal tipimi sorsa aklima direk o geliyor surekli onu dusunuyorum onu bi iki haftadir goremedim ve cok kotu hissediyorum ustelik aramizda hic duzgun bir konusma gectigi de yok bi iki cumle konustuk (hatta konusma bile degildi sadece bir soru sormustu kafa sallayarak cevap verdim agzimi bile acmadim bazen de sporda hareketleri yapmaya useniyom diye hadi diyip uyarıyor bdicndocndkc) ve distan bakilinca sert gibi gözükebilir gibi duruyor ama degil yani cocuklara falan da iyi davraniyor ama bazilari cidden cinnet gecirtiyor ilk zamanlarda bi iki cocuk onu baya kizdirmisti o da kizmisti falan biraz korkmustum ama bana biseyi yapmamı isaret ettiginde falan gulumsuyor? Ya da ben oyle saniyorum, belki aramizda bir yas var diyedir ama bilmiyorum hem yakisikli hem yetenekli birisi sporcu zaten sporda yuzyuze geliyoruz sadece. o da arada sirada iste bayagi da uzak yerlerde yasiyoruz yani sporu biraksam asla karsilasmayiz o derece uzak yerler :(( ama bizden olmaz hem o cok iyi ve bir suru iyi kiz taniyordur hatta kesin sevgilisi vardir ki olmasa bile bana seni seviyorum dese bile bizden olmaz yani ben cok tuhaf birisiyim daha once hic iliskim olmadi ne yapmam gerektigini bilmiyorumn yanlis bir sey yaparım diye kabul edemem ayrica ailem cok baskici bana sevgilin olursa seni okuldan aliriz bile dediler (annem dedi) o yuzden erkeklerle konusmaya bile cekiniyorum onunla da konusamiyorum zaten sadece kafa salliyorum falan
Yani demek istedigim sey su ki onu unutmam lazim, dedigim gibi cok uzak yerlerde yasiyoruz bir gun sporu bırakmam gerekirse onu bir daha asla gorebilecegimi sanmiyorum 🥺 ne Instagram hesabini bulabildim ne telefon numarasi, gerci bulsam da bisey yapamam boylesi daha iyidir belki... bi insandan hoslanmanin gecmesi icin ne yapılmalı :((( bunu simdi durduramazsam ilerde agir depresyona girerim ben kendimi biliyorum Psikolojik acidan da zayif birisiyim 😭😭
Hoslantimin gecmesi icin ne yapmaliyim?