Eski sevgili ayrıldı ne yapmak istiyor?

Arkadaşlar merhaba, bir erkek arkadaşım vardı evet aramızda problemler vardı onun kız çevresinden ötürü özellikle sonra ben akışa bıraktım çok problem etmemeye başladım. Birkaç gündür çok iyiydi hatta beni buluşmaya vs. çağırmıştı yarın için. Şimdi de birden hiçbir açıklama yapmadan bana şunu yazdı (ben biraz düşündüm sana bir şey söylemek istiyorum yaşadığımız ilişkide iyi ve mutlu hissetmiyorum o yüzden yol yakınken daha zor olmasın bizim için geçirdiğimiz vakit için teşekkür ederim artık görüşmeyelim) bunu yazmış hani soruyorum adam akıllı açıklama yap hiçbir şey demiyor geçiştirdi ben de hiçbir şey demedim. Bu kişi ne yapmaya çalışıyor amaç ne? Gerçekten birden gitti hiçbir açıklama yapmadan. Bugün eve eşyalarımı almaya gittim hepsini bir poşete doldurmuş ev arkadaşı verdi kendi uyuyordu kalkıp bakmadı bile. Benden neden bu kadar uzaklaştı nefret etti anlamıyorum. Sevgililikten önce 2 sene arkadaşlığımız vardı ve 2 sene peşimden koştu en son kabul ettim. Yani hiçbirinin hatırı yok mu neden böyle apar topar gönderdi. Her yerden çıkarmış beni hatta bugün eşyalarımı aldıktan sonra WP'den engellemiş sanırım

Eski sevgili ayrıldı ne yapmak istiyor?