Bir kızı ikna etmek istiyorsanız tam tersini söyleyin direkt yola gelirler. Tuhaflar güzel söz yaramıyor
2 ay
Ben çoktan bıraktım bir dedikleri diğerini tutmuyor ne istediklerini kendileri de bilmiyorlar giyimine karışırsın anam mısın babam mısın derler ailem kızmıyor sana ne oluyor derler özgür kadınım karışamazsın derler karışmazsın adın genişe çıkar gay ve rahat erkek olursun arkadaşları ile bir yere gitmeye çalışınca izin vermezsin sen beni kısıtlayamazsın derler yine aynı laflar kısıtlamazsın sen beni kıskanmıyorsun sevmiyorsun adın genişe çıkar
İnsan gibi konuşursun laflarına dikkat edersin efendi gibi namusa göz dikmezsin sıkıcı korkak gay olursun küfür edersin argo kullanırsın s**sin atarsın bu sefer duyguları ile oynadı sahip çıkmadı değer vermedi amacı farklıymış olur
Helali ile kazanırsın maaşını alırsın sıkıcı gereksiz boşbeleş olursun torbacı serseri çak*l baba parası yiyen erkekler ise gözlerinde süper olur çok çekici olur
Ağızlarında laflarında dürüst güvenilir temiz erkek kalmadı derler ağlarlar konuştuğun zaman ise arkadaş gözü ile bakar ciddi düşünmez kendine yakıştırmaz senle evlenmeye bile layık görmez senle kahve içmeye bile çıkmaz utancından çünkü çok çirkinsindir
Benim için tipin bir önemi yoktur derler konuşmaya çalışan erkeği tanımak için şans bile vermezler utanırlar mideleri bulanır
Beni saf duyguları ile sevecek erkek yoktur derler seven erkeği ise görmezden gelip aşağılar değersiz görür aciz acınacak halde ve kahkaha atarak gülüp kendi arkadaşları ile dalgasını geçer s*lak derler
Benim gözüm maddiyatta parada değil derler parası arabası olan erkeğin altından kalkmazlar paraya secde ederler
Türk erkeği böyle şöyle derler elin afrikalısı kabile çocukları ile evlenirler Avrupa ve amerikada 3 dolara bir yerlerini verirler ucuz kız gözü ile bakarlar
Kadın erkek eşit derler düğün oldumu kilosu kadar altın takı ev eşyaları balayı düğün masraflarını erkeğe yıkıp evde yemek yapmaz bulaşık yıkamaz çamaşır yıkamaz anan yıkasın derler
Daha sayamayacağım kardeşim çok mesele var kısaca özetleyeyim sana öyle ahım şahım tipin yoksa senle konuşmazlar geçiştirirler onlarda mantık düşünce yoktur adamlığa efendiliğe temizliğe Allah korkusu ve imana bakmazlar onlar tipe bakar en yakışıklısını boylu poslu sunu ben aldım sürekli hikaye atar gövde gösterisi yapar yanında eksik etmez tipini beğenmediği ile konuşmaya kendini bile yormaz
Yalancılardır dürüstlük yok diktirip kendilerini kakalarlar hayal dünyaları ucuz ve kalitesiz kendileri daha çok ucuzdur
En çok masraf ucuz kızlar için yapılır nokta
Kızların inat konusu aslında tamamen duygu modu ve güvenle alakalı bir şey canım 😄✨ Bir kız tersini duyunca yola gelmiyor, sadece kendini garantiye almak istiyor. Kendini değerli hissettiğinde zaten yumuşuyor. Güzel sözler yaramıyor demişsin ama doğru anda, doğru tonda söylenince kalpler eriyor 💖 Peki sence hangi davranış bir kızı gerçekten etkiliyor?
Cevap
3Cevap
Ne tesadüf biz de aynısını sizin için düşünüyoruz
Söylemek istediğinin tam tersini soyle yolu bu
Şu an konuştuğum birisi var yemin ederim o kadar inat ki ne desem tam tersini söylüyor kendine dikkat et diyorum etmeyeceğim diyor güya şakaymış, bu şekilde inatlaşıyor enerjimi tüketti
Benimde bir tane var ikna etmeye çalıştığım biri kiz nerdeyse nine olacak hala evlenmeye ikna olmadı
Bende kendi haline biraktim inat zaten
İnat olana sektiri çek yorma kendini.
Güzel sözü erkekler söyleyince bi bokluk arıyoruz
Çekilmiyorlar artık...
Söylemek istediğinin tam tersini soyle
Onu diyince de alınıyorlar zaten nolcak
Alınır ama sonuçta dediğini yapar
Hicbir sey soyleyemem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?