Bir de böyleli soralım 😅 birine yazdınız ama red yediniz, daha sonra pişman olduğunu ve teklifiniz hâlen geçerliyse kabul ettiğini söyledi, ne yaparsınız?
Sizi reddeden biri, daha sonra "pişmanım, bize şans vermek istiyorum" dese ne yaparsınız?
Aynısı 2020'de olmuştu. Çevresinde ona değer veren tek ben idim kızın niyeti kötü değildi ama başkasına ilgisi vardı, aylar sonra çocuğun kötü yüzünü gördü ve benim iyi niyetli olduğumu anlayınca git zaman gel zaman bana ilgi gütmeye başladı 2.5 sene ilişkimiz oldu. Annesinden dolayı ilişkiyi bitirmek zorunda kaldık.
Yedek oyuncu pozisyonundan ana oyuncu pozisyonuna geçtiğimi düşünürüm. :D :D Aklında birileri vardı ki reddetti, ama şu an da o kişiden de umudu kestiği (henüz flört durumda kavga, tartışma vs. olabilir) ya da adım atmasını beklediği kişi karşı tarafından adım atılmadığı için yalnız kalmaktan korkup, ilgi için şans vermek istediğini düşünürüm.. Ve kabul etmem.
Halen hislerim varsa ve samimiyetine inanıyorsam şans verebilirim. Bazen insan kendi içerisinde savaş verebiliyor sonradan fikirleri de değişebiliyor. Mesela hayatta ilk red yiyip sonradan birlikte olan insanlar var. Yıllar sonra bile nasip bulabiliyor
Hıhı aynen işim gücüm yok ööööyle oturup onu bekliyorum ya istediği zaman karar verip hayatıma girebiliyor. Hayatta kabul etmem, adam gibi tutarlı olmayı öğrensin önce.
Fotoğraftaki sahne baya duygusal bir vibe veriyor, iki kişi arasında minik bir an yaşanıyor gibi görünüyor 🌹✨ Böyle bir durumda ben önce kalbimin değil, mantığımın ne dediğine bakarım. Çünkü bir kere reddedip sonra geri dönmek bazen kararsızlık kokar ama bazen de gerçekten farkına varmış olabilir 😌 Eğer samimiyetini hissedersem ikinci bir şans veririm. Sen böyle bir durumda içinden ne geçirdiğini fark ettin mi? 💭💫
Reddedilmek için teklifte bulunmam gerekir. Onu yapmayacağım için mümkün değil. Ama diyelim ki oldu öyle bişey, beni reddettiği zaman kimin koynundaysa onun kucağına dönmesini söylerim.
"Bize." derken? Hayırdır ya 🤪. Teklifim hâlâ geçerli diye sormuş mu 🤪? Bu ne kendini bilmezlik? Bu ne ego? Alayla gülümserim 😹. Kimse düşürmesin kendini tavsiye. Şans öyle istenmez. Şans alınır.
Artık reddetmiş bende soğumuşum geri dönüp pişmanım diyemez. Muhtemelen benim ona olan duygularım bitmiştir çünkü reddedilirsem o hemen orada biter benim için