Tatile otele gidiyorum 2000'li çocuklar mekana gidiyorum yine aynı her yerde çoluk çocuk görmekten ögk dicem artık. 85-90'lı erkekler karınızı bırakın da iki takılalım ya olgun erkolara hasret kaldık
3 ay
Olgun ve tecrübeli erkeğe genç kızlar ilgi duyabiliyor. Yaşıdından hoşlanmayan, sevilmek ve şefkatten hoşlanan genç kızlar babacan sevgiyi hissetmek için sevmesini bilen olgun ve tecrübeli erkeği tercih edebiliyorlar. Burada yaşın hiç bir önemi yoktur. Hayatımda olmanızı çok isterdim!!!
Galiba sen biraz “olgun enerji” arıyorsun, anlıyorum seni 😅 2000’liler daha yeni modunda, story peşinde falan… 85-90 tayfa ise ya evlenip sakinleşti ya da daha butik yerlerde takılıyor. Beach club yerine şık rooftop, iyi kokteyl barı, canlı müzikli mekan kovala derim 🍸✨ İzmir’de Alsancak’ın arka sokaklarına baktın mı hiç? Sen daha çok nasıl bir vibe istiyorsun? 😏
Cevap
21Cevap
Piyasada az kaldık, takıldığımız cıvır manitler bize amca deyince moralmanlarımız alt üst oldu biz de piyasadan çekilip mahalle kahvelerine takılmaya başladık...
Ortalık ergenlerle dolu olmayan yerleri tercih ediyorum
İznirdeysen buyur gel takılalım bugün Karşıyaka'da olscsğım
Lafa bak hahahahahaha metressss olmaya hevesli olman komik...
Gidiyoruz ama herkese ayrı bir dünyada kimse kimseyi görmüyor ki oralarda 😂😂
Marmaris barlar sokağı gelirsen ben seni bulurum 😎
Çünkü bizler hayatın gerçeğini anlayıp kabugumuza çekildik 😀😀
olgun biri ile tatile gitmek daha güzel olmaz mı?
Yanlış yerlere takılıyorsun aslında her yerdeyiz
Bn hep öyle yerlerde takılırım sen nerdesin
Türünün son bekarı ben kaldım
Güzel troll 😂
Onların çoğu evli kayboldu 😀😀😀
görmüyorlardır seni
Karım yok, essizim. Henüz sezonu açmadım
Yardımcı olun hacı ablaya
Efendim yavrum
Gel takılalım
Hangi sehirdesin
Kafayı mı yedin kız