Aşk İlişkileri konusunda 537 cevap paylaştı. Herkes evli değil de sizin gözünüz evlilerde kalıyor olabilir. Ne de olsa evli olanlar bazı nedenlerden dolayı seçilmişler yani. Demek ki bekarlara oranla biraz daha iyiler.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir boş içi fos bir yorum daha. Alese girmenizi tavsiye ederim. Olasılık mantık bol bol çözmelisiniz.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAbla 30lu yaşlarda, biyolojik alarm ötmeye baslamıs.20li yaslarda serserilerle takıldı şimdi işi gücü yerinde bir tane damızlık lazım,35e kadar çocuk yapmazsa abla, yapması zorlaşacak çünkü. Bulamazsin ablacım 35 üzeri bile olsam 25lik kızla evlenirdim.
018 Yorumla- +1 yıl
Bakire olmayanı direkt olarak reddetmek lazım.
- +1 yıl
@CounterOffensive111 3-5 erkek kaldı öyle düsünen, şimdi bizim abazalar pavyondan bile kadın alabiliyor.
- +1 yıl
Alsınlar bakalım...
- +1 yıl
@CounterOffensive111 bu teyze evlenemez, burada dursun sorusu. En son asla saygı duymayacagı, arzulamayacağı bir m. ala kapak atacak. Seçim şansı bile yok,35 üzeri erkek arıyor yana döne ama hanım efendi hizmet edemezmiş. Celiskilere bak.
- +1 yıl
Beni hiç ilgilendirmez. Ben bekarlığa sultanlık diyenlere şaşıyorum ama.
- +1 yıl
@CounterOffensive111 bekarlık eger is hayatında yükselmek istiyorsan cok gerekli bir sey. Evlilik yalnïzca cocuk sahibi olmak icin gerekli, kadınları kolay elde edebilenler pek de evliliğe ihtiyac duymuyor. Dügün, araba, eşya 600 bin. Karsılıgında "ben hizmet etmem" diyen avradı ne yapacaksin ki? Bence gereksiz o 600ü katlamak gerek.
- +1 yıl
Kadınları kolay elde etmek bir yana ben evlilik dışı ilişkiye karşıyım.
- +1 yıl
@CounterOffensive111 o zaman baska tabiki. Destek olacak bir kadınla evlilik cennet olur.
- +1 yıl
Çoğu kadın, serserilere ilgi duyuyor ve her şeyini onlarla yaşıyor. Zaman gelince de kendisini taşıyacak bir erkek istiyor. Aynen dediğiniz gibi. Erkekler de aptal olmasın da evlenilecek kızı tanısınlar.
- +1 yıl
@CounterOffensive111 abi 2-3 tane site vericem, senin zaten kafan calısıyor. Daha detaylı sekilde anlayacaksin bu konulari
- +1 yıl
Verebilirsiniz.
Soran+1 yılBen kendime eş arıyorum mu sandın? Ben evlenmeyi düşünmeyen , evlilik karşıtı biriyim zaten.
Soran+1 yıl@CounterOffensive111 boş konuştuğunu daha önce söyleyen oldu mu?
- +1 yıl
Evlilik karşıtı evet, o yüzden adam arıyor. Genç yaşlarda sectigi erkekler kullanıp attı, ablanın hayallerini yıktılar.
Soran+1 yılSorumun altında yazmışsınız da yazmışsınız yazık. Kadına hakaret eden yazdığıyla dahi kalamaz. Önce engellenir sonra uzun uzun zahmet edip yazdıkları silinir. Kadınlar erkeklerden aşağı varlıklar değil. Önce kafa tasını değiştir. @counteroffensive111 @brahmann
- +1 yıl
Aşagıda degil tabiki ama ayni da degil, erkek ve kadınin aradıgı kriterler aynı degil.
Soran+1 yılBen hiç kimseye erkek veya kadın HİZMET ETMEM.
- +1 yıl
Yardım etmek hizmet etmek degil.
+1 yıl35 yasina kadar bir erkek bekar kaldiysa bilki bir daha evlwnmez
25 Yorumla
Soran+1 yılHiç evlenmemişler için mi diyorsunuz bunu?
- +1 yıl
Evet evlenmemisler icin diyorum
Bosananlarin da ayni hatayi tekrarlayacagini sanmiyorun
Soran+1 yılAnladım.
Peki ya siz?- +1 yıl
Maalesef evli
Soran1 yılNeden maalesef
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
aslında herkes evlı deıgl :D bende bekarm yasım 30 ama hıc dert etmedım acelem yok cunku yanlıs ınsanı bulup pısman olacagıma dogru ınsanı beklemek tercıhım :) sende uygulayabılırsın
05 Yorumla
Soran+1 yılNeyi uygulayabilirsin?
- +1 yıl
aramayı ınsanlarla konus kısıklılerını anlız et mesela cvp atmayanlarla ısın olmasın :) Şu an bır kıza yazdım 2 aydır tansııyoruz baku de otobus beklerken bakıstık bıraz ve hava allanına gıtmem gerekıyordu yanıma gelıp beraber gıtmeyı teklıf ettı muhabbet sohbet ıstgramdan tanıstık :) hale konusuyoruz ve cok hızlı cvp verıyor denemek ıcın sacma sapan seyler yazıyorum ona bıle cvp verıyor mesela bu evlenılecek kız sana bır örnek sende sana deger veren msjlarına erken cvpveren ve sen mesaj atmasanda atan bırını bul ben onunla dusunmuyorum sadece arkadasız
- +1 yıl
burada anlatmak ıstedıgım ego sadece turkıyede var baska hıc bır ulkede yok :) kadınlar gelıp senınle tanısıyor ya da sen gıdıp tanısıyorsun ıstıyorsa tansıyorsun ıstemıyorsa gıdıyorsun turkıyede öyle degıl bızım ınsanlarımız ıstese bıle reddeıyor neden bu nu cok merak edıyorum bız nezaman elıt olacaz zguvenlı ınsanlar nedır bu kapalılık cahıllık :)
Soran+1 yılMesaja Hızlı cevap vermekle doğru kız/erkek ne alaka?
Aşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. takılacak ya da tanışacak birileri kalmıyor dimi belli yaştan sonra. popülasyon iyice azalıyor 😅
01 Yorumla
Soran+1 yılSadece o manada sormadım. Erkeklerin evliliğe koşmasına anlam veremiyorum.
+1 yılÇünkü kadınlar istediği ile çıkar, sevgili olur erkekler ise istediği ile evlenir
04 Yorumla
Soran+1 yılO yüzden mi burada eşleriyle anlaşamama hikâyelerini anlatan erkeklerden geçilmiyor?
- +1 yıl
sadece erkeklerin sorularını filtrelersen onları görürsün. ben de tam tersini görüyorum niyeyse
Soran+1 yılPardon?
Soran+1 yılSoru gördüğümü nerden çıkarıyorsun? Vallahi bu sitede ciddi be. in israfı var. Ben soru sordum, sorularda böyle tiplere denk geldim demedim. Yorumlarda veya özel mesajda evlilik mutsuzlugunun hikayelerini anlatan binlercesi var. Algı kapılarınızı açınız.
- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir noktadan sonra artık düzenli hayat isteniyor ve bunu yolu da evliliktir genel olarak.
03 Yorumla
Soran+1 yılDüzenli hayat dediğiniz şey, kadının erkeğe hizmeti. Erkek hzimet istiyor. Bende bu yok. Bana erkek hizmet etsin.
- +1 yıl
Erkek de kadına hizmet etmeli, kadınını korumalı, evin geçimini sağlamalıdır.
- +1 yıl
Abla rolleri paylasmayı hizmet sayıyorsan sen zaten evlenemezsin. Hem yaşin gecmis hem de prenses tavırlarına bak. Hem koca ariyorsun hem "onu yapmam bunu yapmam" diye kriter belirliyorsun. Senin güzellik ve gençlik gitti, yumurtalar omlet oluyor ama hala feminizm kafasindasın. Kedilerle dolu bir evde yalnızlıktan oleceksin, cesedini kediler yiyecek kendine gel kendinee aloooooooo.
Evli bir kardeşim bulursun merak etme ama yuva yıkanın yuvası olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılE 35 ten sonra evlenip napcak ki, yapacağını yapmıştır
01 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu anladığına emin misin?
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik yaşları o yaşlar
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik neden zorunluluk gibi geliyor insanlara?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl35 sene bir eş bulmak için uzun zaman, 30 civarı insan yuvasını kurmak istiyor haliyle.
024 Yorumla
Soran+1 yılAnlaşamasa da mı?
Cevap sahibi+1 yılöyle de değil tabii, o kadar süre içinde anlaşacağı birini buluyor çoğunluk.
Soran+1 yılSiz bulabildiniz mi?
Cevap sahibi+1 yılbuldum.
Soran+1 yıl🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yılYalan söylemek hoş değil ama.
Cevap sahibi+1 yılniçin yalan söyliyeyim? kldsjflksd
Soran+1 yılBilmem. burada yazdığınız gerçek ise bana yazdığınızın yalan olduğu anlaşılıyor. Ya da bana yazdığınız gerçek ise buraya yazdığınız yalan. Hangisi doğru değilse , hoş değil.
Soran+1 yılDemek ki , pişman olduğunuz konulardaki bazı şeyleri hâlâ değiştirememişsiniz.
Cevap sahibi+1 yılburada söylediğim neyi size yanlış söylemişim? kjdfhgdf
Soran+1 yılÇok kişiyle konuşuyorsanız hatırlamamanız normal. Demek ki buradaki insanlar özelden farklı konuşuyor.
Cevap sahibi+1 yılprofilimde dahi yazıyor evli olduğum sdjkfhsdkja, çamur mu atıyorsunuz anlamadım ki. Karalamaya çalıştığınız için gizliye çekiyorum.
Soran+1 yılBenim yazdığımdan ne anladığınız ve neyi anlamadığınız o kadar belli ki. Ben evli olduğunuzu zaten biliyorum. Yazdığını da görüyoruz. Söylediğimi anlamadan gizlenmek nedir?
Soran+1 yılAnlaşabiliyor musunuz diye sormuşum. Evet demişsiniz. Çamur karalama ifadeleri hiç ama hiç hoş olmadı. Özelde eşinizle anlaşamadığınızı siz söylemiştiniz. Ne çabuk unuttunuz hayret.
Cevap sahibi+1 yılanlaşmak ise kastınız, evlendiğimde eşimle gayet iyi anlaşıyordum, insanlar değişebiliyor. Biraz daha açık konuşursanız size anlamak için ekstra çaba sarf etmemize gerek kalmaz.
Soran+1 yılAma burada , eşinizle anlaşabildiginizi yazmışsınız. İnsan oğlu tuhaf yaratık...
Soran+1 yılSoru açık. Yorumunuz altına yazdıklarım da çok belli. Açık seçik.
Cevap sahibi+1 yılanlaşamadığım bir insanla niye evleneyim? deli miyim ben? asdkljfsdf
bakın size açıklayayım; sizin sorunuz;
anlaşabileceğiniz bir insan buldunuz mu - evet buldum
sormanız gereken soru;
şu an anlaşabiliyor musunuz? hayır anlaşamıyoruz.
Soran+1 yılSuani ötesi bir gün sonrası benim dahil olabilecegim zaman aralığı değil. Kelimeleri kirk yarmaya gerek yok. Anlayan anladı.
Soran+1 yılSvajgxjanzan yazarak komik olmuyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yılniye size zamandan münezzeh misiniz?
Soran+1 yılTanımadığım bir çiftin arasındaki zamana bakmam. Sorudan ne kadar uzaklastiniz. Pişman ettiniz.
Cevap sahibi+1 yılDemagoji yapıyorsunuz, "yanlış anladık birbirimizi" demek yerine "ama özelden öyle dememiştiniz" diyerek aramızdaki özel yazışmaları kastederek yalancı konumuna sokuyorsunuz. Neysek onu yazıyoruz, yoksa nickim açık niye paylaşayım değil mi? Evet kafama uyan biriyle evlendim, öyle sanıyordum, sonradan öyle olmadığını anladım. Yazdıklarımla çelişiyor muyum? Yukarıda yazdığım hangi cümleyle çelişiyorum? Laf salatası yapıyorsunuz. Tartışma üslubunuz olsun bence.
Soran+1 yılLaf salatası hiç yapmadım. Son yazdığınızla doğru konuştuğumu onayladınız. Başta da bunu sormuştum. Abartıya, sinire strese girmeye gerek yok.
Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. yapmışlardır bi hata şimdi pişmanlığını yaşıyodur 😂😂
00 YorumlaEvlilerde ayrılıyor bende bekarım
01 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik çok gereksiz.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBekar da var öyle deme
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki, demem.
+1 yılBoşanmış bekarlar çok 😄
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi.
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem, hiç evlenmeyi düşünmedim çok şükür.
01 Yorumla
Soran+1 yıl👍
Aşk İlişkileri konusunda 6,3b cevap paylaştı. Cogunlugu aile baskısından evleniyorlar
08 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız.
Soran+1 yılBu şekilde ifade etmeniz dogru mu peki?
Soran+1 yılBen başka bir şey diyorum?
Soran+1 yıl2. el bekar dediniz. Hoş mu diyorum.
Bekar zor, boşanmış olur genelde
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
Aşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı. ben bekarım kardeşim? hayırdır İNŞALLAH
04 Yorumla
Soran+1 yılSeni sormadım.
Soran+1 yılTanımam senin gibisini.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl35 yaşıma daha var 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlensin bir zahmet, o yaştan sonra yani.
05 Yorumla
Soran+1 yılMecbur musunuz?
- +1 yıl
Erkek milleti kadınsız yaşayamaz ki. Yaşadığı ev b. k götürüyor, hayatını yönetemiyor. Kadın düzene sokuyor onu yani çok nadirdir hiç evlenmeyen erkek. Kadın başarabilir ama erkek kaç yaşında olursa olsun çocuk gibidir, bakıma muhtac. Bakma öyle erkeksi maço tavırlarına, toplumda yer edinmek için öyle rol yaparlar.
Soran+1 yılAlmak istediğim cevap buydu aslında. Ama erkekler özeleştiri yapmaktan aciz oldukları için burada boş boş konuşmuşlar.
Peki ya, kadın da erkekler gibiyse? Ya da bir kadın erkeğin k. cini toplamak zorunda mı? Ben mesela hizmet etmem asla.- +1 yıl
Hizmet değil ki tam tersini erkeği yönetmek. Beceremiyor işte erkekler. Bakma sen yani erkekler kadınsız yaşayamaz ama kadın erkeksiz yaşar :D
Soran+1 yılİşte erkek de yaşamalı. Erkek her türlü çıkarı için evlenmek istiyor fakat aslında aklı fikri "her gün başka kadınla olayım "
+1 yılKapanın elinde kalıyoruz.
00 Yorumlahaklısın hepsi dul dhdhdh
00 YorumlaYaş geçiyormuş demekki. Ama bosananda cok
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Ben halen bekarım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen bekarım yanlız yaşıyorum
01 Yorumla- +1 yıl
Ben varım
- Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı.
+1 yılO yaşta bırak da evli olsunlar
01 Yorumla
Soran+1 yılBen tutmadım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvli ama mutlu mu onu sor ona bak
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOnu boş ver de bende evliyim ama mutlumuzun tabi ki hayır yani evli olup olmaması önemli değil mutlu olup olmaması önemli evlilerin bence mutlu değilse evli ve ya değil farketmez
Soran+1 yılNe yani mutlu değil diye evli bir erkeği veya kadını bekardan mı sayacağız?
Cevap sahibi+1 yılBunu sen anlayamazsın çünkü bakarsın o yüzden yorumlamaya çalışma
Soran+1 yılBana akıl veremez kimse.
Cevap sahibi+1 yılLa si*tir zaar
Soran+1 yılEvet, aynısı.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBekarım sen kac yasindasin
02 Yorumla
Soran+1 yıl35.
Cevap sahibi+1 yılE evlenelim mi
+1 yıl31 im 5 sene sonra bekle bekarım halen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanan çoktur.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Buyrun benim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen seni bekliyorum bebeğim 😅
00 YorumlaSeni mi bekleyecekler bırak evli olsunlar
11 Yorumla
Soran+1 yılBeni beklemeleri gerektiğini söyleyen kim. Bir arkadaş vardı anlatır dururdu, ağzım açık hayretle dinlerdim. Başı kapalı hanım sandığımız kızlarımızın aslında ne olduğu ile ilgili...
+1 yılKim diyor ki?
01 Yorumla
Soran+1 yılBen ve diğerleri.
Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Çok sayıda var
05 Yorumla
Soran+1 yılHani?
- +1 yıl
Çok sayıda 35 yaş üstü erkek var. Hiç evlenmemiste, evlenip bosanmişida var. Tabiidirki senin istediğin evlilikmi, yoksa günü birlik veya bir süreliğine ilişkimi bilemedigimizden cunki burada bu tür ilişki isteyen çoğunlukta, atalarımız ne demiş derdini söylemeyen dermanını bulamaz ona göre 35 yaş üstündekilerin dikkatini çekersin. Burada dilek ve istekleri medeni ölçülerde kimseyi kırmadan konuşup bir olumlu sonuca yaklaşım olmalıdır. Sevgilerimle
Soran+1 yılİlle benim isteğim mi olması gerek. Böyle bir soru yaratılamaz mı?
Soran+1 yılYesss
+1 yılÇoğunun canı evliliği istiyor çünkü
01 Yorumla
Soran+1 yılNe canmış bu.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKapmışlar desene...
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir.
- +1 yıl
Sabırlı ol sana da düşer bence.
Neden bekar kalsınlar
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden evli olunsun. Çevreye baktığımızda herkes "evlenmek için" evlenmekte. Boşanmalar had safhada, aldatmalar gırla...
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBekarım ben :D
06 Yorumla
Soran+1 yılZihin bekar mı o önemli.
- +1 yıl
Elbette öyle. Çok net şekilde hayatıma birini istemiyorum ve arayışta değilim.
Soran+1 yılHayatına biri istemiyorsan bu soruya yazmaktaki amaç?
- +1 yıl
Şu son yazdığına çok çeşitli cevap verilebilir ama en basiti soru sormuşsun ben de yazdım. Buraya her takılan bişey arıyor falan mı sanıyorsun?
Soran+1 yılBen burada bir şey aramıyorum. Daha da tuhafı, iddia etmediğim şey üzerinden yazman. Senin aradığını nerde söylemişim?
- +1 yıl
Peki
+1 yılBekarım
10 Yorumla
+1 yılcunku kizlar kacirmiyor evlenilecek adami
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,5b cevap paylaştı.
+1 yılO yaşa kadar neden kalsın adam
010 Yorumla
Soran+1 yılKalmaması mı gerekiyor?
- +1 yıl
Geneli evli olur zaten sen ne yapacaksın o yaştaki adamı ki?
Soran+1 yılHangi yaştaki adamı?
- +1 yıl
35 yaş üstü?
Soran+1 yılSize ne?
Soran+1 yılAdam istediğimi kim söyledi?
- +1 yıl
Asıl sana ne? 😃35 yaş sonrası adamların evli olması seni neden gerdi bu kadar?
Soran+1 yılSoruyu ben sordum. Soran benim. İstediğim soruyu yaratıp sorabilirim. 35 yaş üzeri erkek olmadığınız halde yazdığınız soru pek bir komik.
Soran+1 yılGuru olman hiçbir şey ifade etmiyor. Bebesin sen. Minnakkiz çocuğu haydi zil çaldı öğretmenin koridorda tepindigini görmesin.
- +1 yıl
Ne kadar eğitimsiz cahil birisin böyleleri nasıl yaşıyor ya 😃 senin gibi kıt beyinlilere laf anlatmaktansa susmayı tercih ediyorum daha fazla seviyene inmeyeceğim ezikliğinde boğul zavallı kız 😃💋💋👋🏻
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Var dolu çocuklu boşanmış adam istersen
01 Yorumla
Soran+1 yılBen erkek aradığımı mı söyledim?
Ben bekarım ama kimse yanaşmaz sorundan dolayı
00 Yorumla
+1 yıl35 yaş üstü olmasa..
00 Yorumlasen bekar mısın
00 Yorumla
+1 yılNeden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes kapilmis.
06 Yorumla
Soran+1 yılNeye kapılmış.
Cevap sahibi+1 yılAkintiya yavrum akintiya 🤪
Soran+1 yılSen de ak gitsin.
Cevap sahibi+1 yılBeraber akalim?
Soran+1 yılKapalisin.
Cevap sahibi+1 yılAcilirim 😉😉👍
- Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılnabacaklardı ya :D
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmeyebilirler.
- +1 yıl
nedenki
+1 yılYanlışın var bence
02 Yorumla
Soran+1 yılNe konuda
- +1 yıl
O yaş grubu bekar çoğunluk
+1 yılÇünkü evlendiler
04 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu soruyorum, neden herkes evleniyor?
- +1 yıl
Çünkü evlilik düzen kurmak bunlar güzel şeyler.
Soran+1 yılKadının pasaklı, eşitlikten yana olmayan bir erkeğe hizmet etmesinin nesi güzel olabilir?
- +1 yıl
Belki evlendikleri kişiler öyle erkekler değillerdir.
yoo cok
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi?
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler