İki gün önce sınıf arkadaşım mesaj attı beraber oturalım dersten önce diye ama ben çok hastaydım ve evdeydim. O yüzden reddettim, sonra görüşelim dedim. Sizce beraber vakit geçirmek isteyen erkek hoşlanıyor mudur?
3 ay
İki gün önce sınıf arkadaşım mesaj attı beraber oturalım dersten önce diye ama ben çok hastaydım ve evdeydim. O yüzden reddettim, sonra görüşelim dedim. Sizce beraber vakit geçirmek isteyen erkek hoşlanıyor mudur?
yani görüşmeden bilemezsssin belki sadece arzulamıştır beğenmiştir cesaretini toplayıp yazmış belki verir diye öylede olabilir o biraz seninlede alakalı nasıl göründüğünü bilmiyorum ve dediğim gibi bi buluş bakalım rahat bir şekilde konuş o da içini döker sana rengini belli edecektir illaki
Ben evdeydim o yüzden kabul edemedim
hmm anladım tabiki senin nasıl bir ilgi aradığında önemli dediğim gibi bence kesin beğenmiş ve arzulamıştır seni sende nasıl istiyorsan oöyle cevap ver su akar yolunu bulur eğer sende onu istiyorsan sen de beğendiğini belli et konuşurken ya da okulda falan göz teması kur falan gerisi gelir zaten
Bence bu baya pozitif bir sinyal 😉 Dersten önce özellikle “beraber oturalım” demesi durduk yere değil yani, seninle birebir vakit geçirmek istemiş gibi duruyor 💫 Ama tek başına %100 hoşlanıyor demek için erken, belki seni daha yakından tanımak istiyordur. Önemli olan reddedince tavrı nasıl? Israrcı mı oldu, sonradan tekrar yazdı mı? Sen onun mesajını görünce içinde minik bir heyecan oldu mu? 💕
Cevap
3Cevap
Belki aklında siz varsınız, belki de hosuna gitmis olabilirsiniz bilemezsin görüşme olmadan. Onu buluştuğunda anlarsın zaten neden yazdığını.
hoşuna giden durumda olmuşsunuz
Hoşlantı değil o
Olabilir
bilinmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?