Kızı tanımam etmem bir gün kantin sırasında sağıma baktım sırıtarak bana bakıyor. Meğerse ortak aldığım derste bizim sınıftaymış orada gördüm sonra. Baya zaman derslere gitmedim pek karşılaşmadık. Sonra sınav zamanı bir sıraya doğru hareket ediyordum karşı taraftan hızlıca geldi o sıraya oturdu benim de düşüncem oraya oturmaktı baktım yine aynı sırıtma ile bakıyor tebessüm ettim başka yere geçtim. Sonraki hafta derse geldim yürüyorum amfide yukarı doğru onların tarafa bakıyorum zaten bana bakıyor oluyor sonra ders arası oldu bitti derse giticem tekrar o ve arkadaş grubunun tarafına baktım yine göz göze geldik çünkü ben bakınca o zaten bana bakıyordu. Neyse sonuçta diğer kızlara karşı bir şeyim yok ufak şeylerden anlam çıkarmak istemem. Ama üst üste bu durumlar yaşanınca sormak istedim. Eğer kafamda kurduysam adım atmayı rafa kaldırabilirim. Çok zaman kaybedip de kızı soğutmak da istemiyorum
Hoşlandığı için ama sık sık mı yaşandı benim durum gibi o önemli bir kere bakmak rastlantı iki kere bakmak tesadüf olabilir ama fazlası bence hoşlanmadır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Utangaç ve sana açılmaya çekiniyo. Gidip bir arkadaş gibi konuşmayı dene sana belli eder duygularını.
Hiç sanmıyorum. utangac da değil
Bazı erkekler sevdiği kıza karşı utangaç oluyo
Başka bir şey olabilir mi
Başka bişey olabileceğini sanmıyorum. Hoşanıyo ki bakıyo.
Yani hoslantı dışında neden bakılır?
Kesin yani
Veya sen ona sürekli baktığın için o da sana bakıyo olabilir
İlk zamanlar hep o bakıyordu. ben de biri bana baktığında hemen hissedip o yere bakarım. Yani o baktığı için ben bakıyorum
Anladım
Bilemiyorum daha detaylandır benzer durum içindeyim
Beni izliyor ben ona bakınca çekiyor hemen gözlerini
Ben de aynı. izliyotum o bakınca çekiyorum
Sendeki durum ne?
Benzermiş yani ben erkek hoşlanır derim senden hoşlanıyor derim çünkü kendim benzer durumda kızdan hoşlanıyorum
Kızı tanımam etmem bir gün kantin sırasında sağıma baktım sırıtarak bana bakıyor. Meğerse ortak aldığım derste bizim sınıftaymış orada gördüm sonra. Baya zaman derslere gitmedim pek karşılaşmadık. Sonra sınav zamanı bir sıraya doğru hareket ediyordum karşı taraftan hızlıca geldi o sıraya oturdu benim de düşüncem oraya oturmaktı baktım yine aynı sırıtma ile bakıyor tebessüm ettim başka yere geçtim. Sonraki hafta derse geldim yürüyorum amfide yukarı doğru onların tarafa bakıyorum zaten bana bakıyor oluyor sonra ders arası oldu bitti derse giticem tekrar o ve arkadaş grubunun tarafına baktım yine göz göze geldik çünkü ben bakınca o zaten bana bakıyordu. Neyse sonuçta diğer kızlara karşı bir şeyim yok ufak şeylerden anlam çıkarmak istemem. Ama üst üste bu durumlar yaşanınca sormak istedim. Eğer kafamda kurduysam adım atmayı rafa kaldırabilirim. Çok zaman kaybedip de kızı soğutmak da istemiyorum
Bence seni beğenmiş
Çok net yani. senin oturacagin sıraya hemen oturmuş. Bence sana aşık
Neyse ama benim için şu var erkek olarak adım atabilirim ama sen sanırım ondan bekliyorsun gibi doğal olarak
Evet. çünkü o bakıyor sence neden bakıyor
Hoşlandığı için ama sık sık mı yaşandı benim durum gibi o önemli bir kere bakmak rastlantı iki kere bakmak tesadüf olabilir ama fazlası bence hoşlanmadır
Kesin mi
Hiçbir şeyin kesinliği yoktur muhtemelen öyle derim sadece
Kac aydir boyle sizin bakismalar var tam olarak
1 aydan fazla değil. yeni yani