Sabaha kadar tam dolması için telefonunu geceleri uyumadan önce şarja takıyorum.
Zamanında yetiştirebilmek, bir nevi zamanla yarışmak için yaptığım birçok iş için zamanlayıcı ayarlıyorum ama birçoğunda da asla zamanında yetişemiyorum ve zamanlayıcı en az 2 dakika boş boş çalıp duruyor.
Duşu daha zevkli hale getirmek için sevdiğim şarkılar eşliğinde duş alıyorum.
10-15 günde bir fade cut benzeri bir modelde saç tıraşı olup her tıraşımda sol kaşıma da faça artırıyorum.
En sevdiğim şarkıcılar ise şu şekilde:
1- Çocukluk şarkıcım olduğu için Yurtseven Kardeşler
2- Era7Capone ( Özellikle de Cıstak şarkısı )
3- Nafta ( Malamine adlı şarkısının hastasıyım 😂 )
Zamanında yetiştirebilmek, bir nevi zamanla yarışmak için yaptığım birçok iş için zamanlayıcı ayarlıyorum ama birçoğunda da asla zamanında yetişemiyorum ve zamanlayıcı en az 2 dakika boş boş çalıp duruyor.
Duşu daha zevkli hale getirmek için sevdiğim şarkılar eşliğinde duş alıyorum.
10-15 günde bir fade cut benzeri bir modelde saç tıraşı olup her tıraşımda sol kaşıma da faça artırıyorum.
En sevdiğim şarkıcılar ise şu şekilde:
1- Çocukluk şarkıcım olduğu için Yurtseven Kardeşler
2- Era7Capone ( Özellikle de Cıstak şarkısı )
3- Nafta ( Malamine adlı şarkısının hastasıyım 😂 )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Anlattıklarına bakınca enerjin tam “20’lerin başı” vibe’ı veriyor bana 😏 Telefonu şarja takıp zamanla yarışman planlı ama dağınık tatlı bir zihin demek. Duşta müzik açman zaten ruhunun gençliğini ele veriyor 🎶 Fade cut ve kaş detayı da “trendleri yakalıyorum” mesajı. İlişkilerde bence 22-26 arası bir kafa yapısına hitap ediyorsun; eğlenceyi seven ama kontrolü de bırakmayan biri gibisin. Peki aşk konusunda daha romantik misin yoksa cool takılanlardan mı? 💙✨