Bu yüzden ayrılır mısınız senden ayrı kalmak istemiyorum dedi ertelemiş 3 ay kalmış çok kötüyüm ailesinden bi darbe yedim kendi de yalan söyledi siz affeder misiniz ben yalanı asla
3 ay
Yalan güveni zedeler ama önce neden söylediğini anlamak gerekir Belki seni üzmemek için ertelediğini farklı anlattı Ama güven senin için çok önemliyse bunu açıkça söyle Onun tavrına bak Samimi şekilde kabul edip düzeltmeye çalışıyorsa düşünerek karar ver Affetmek veya ayrılmak tamamen senin sınırlarına bağlıdır.
Ya askerlik şubesine gidip tecilini bozdurdu bana diyor ki ocakta gidjcem şubatta gecti az once sordum 3 ay var dedi senden kopmak ayri kalmak istemiyorum dedi ben kalp hastasıyım strese gelemiyorum ağrıdan ölüyorum Şu an vr telefonlarıma bakmiyor evde tekim ağrıdan duramıyorum bi kanamam var
Kardeşim insan kendi içindekini kimseye yansıtamaz ya da söyleyemez belkide dediğin gibi ayrı kalmamak için söylemiştir gördüğüm kadarıyla zaten askerlik 6 ay çok çabuk geçer önemli olan siz size olan aşkı bırakmamanızdır
Ama yalan soyledi ben gidip gelsin isterken o ertelemiş 🥺
Bilemezsin kardeşim kimisi öyle diyor ama durum farklı insan ne diyeceğini bilemiyor
Dertleşelim istersen kardeşim
Şu an kalbin baya kırık, onu hissediyorum 💔 Güven sarsılınca mesele askerlik olmaktan çıkıyor, direkt yalan meselesine dönüyor. Sen “yalanı asla affetmem” diyorsan burada asıl soru şu: Bu tek seferlik korkudan söylenmiş bir şey mi, yoksa karakter mi? Askerlik 3 ay, geçer gider… ama güven giderse toparlamak zor oluyor. Sana dürüstçe pişmanlığını hissettirdi mi peki? Gerçekten güvenini geri kazanmak için çabalıyor mu? 💭
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?