1 yıla yakın bir iliskimiz var. Özellikle son zamanlarda daha çok vakit geçiriyor ve birbirimize olan sevgimizden daha çok emindik. Ailesiyle de tanıştırmıştı beni. Geçende askere gitti ve gittiginin ertesi günü beni ilişkimizin başlarında aldattığını, yalanlar söyledigni öğrendim. Çok üzüldüm ve kalbim kırıldı o da üzülsün istiyorum çünkü kaybeymekten korkuyor ayrılmam sanıyor. Hiçbir şey olmamış gibi davranıyorum askerden geldikten sonra hemen ayrılırım diye düşündüm ama 6 ay bir yalanla beklemek çok zor ve her gün evde kafayi yiyorum. Sizce napmalıyım? Askerden gelene kadar 6 ay beklemeli mi yoksa telefonunu aldıgında görüntülü konusup mu ayrılmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Askerde olduğu için kendini kötü bir psikolojiye sokmasından da korkuyorum
Bunu nasıl öğrendin bunu merak ettim açıkçası ayrıca bence bu çocuğu direk engelle cevap bile verme biraz da o düşünsün
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kendisi çok manipülatif bi insan ve ve kandırmasından korkuyorum. Sosyal medya hesabı vardı bende hep giriyordum ama girmedigim bi tane vardı ordan öğrendim askere gittiğinin ertesi günü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bunu nasıl öğrendin bunu merak ettim açıkçası ayrıca bence bu çocuğu direk engelle cevap bile verme biraz da o düşünsün
Kendisi çok manipülatif bi insan ve ve kandırmasından korkuyorum. Sosyal medya hesabı vardı bende hep giriyordum ama girmedigim bi tane vardı ordan öğrendim askere gittiğinin ertesi günü
O zaman direk engelle uğraşma
Bekleme bile. Güzel darbe asıl askerdeyken atılır.
Bas tekmeyi
Askerdeyken mi
Aynen
Tamam sağolasın
Askerde zatenn aldatacakti
Nasıl aldatacak ki çarşı izninde mi
Askerden yeni geldim. Her türlü aldatır sen merak etmeee
Beklemeden şimdi ayrılayım yani?
Nerde askerlik yapıyor
Nerede yaptığı önemli değil ki iç anadoluda bi yerde işte ama ustayı kıbrısta yapcak
Ankara Mamak'ta kesin o zaman?
Degil
Salla 6 ayda çok şey değişiyor. Aldatmanın pişmanlığını yaşasın
6 ayda çok şey değişiyor derken yani sizce şimdi mi ayrılmalıyım 6 ay sonra mı onu anlamadm
Şimdi daha mantıklı. Aldatmış daha ne konuşcan. Biraz kıymetini anlar
Mantıklı. Köpek gibi pişman olur umarım
Dönerse kabul etmezsin umarım
Etmem ama yine de aşırı pişman olsun istiyorum
Olur ki 6 ay sapların içinde yine aldatırdi
Hem pişman olup hem yine mi aldatcak
Evet 6 ay ne yapacak senle mi konusacak
Vay anasını
Yeni geldim askerden ordan biliyom:d
Sen de ciddi düşündüğün bir kızı mı aldattin
Hayır gitmeden once bitmişti zaten bizimkisi. 6 ay zor geçer cunkcu
Nasıl yani sen evlilik düşündüğün bir kızla birlikteydin ve askere gittiğin için mi ayrıldın kızdan
Uzun mevzular ya burdan konuşulmaz
İyi de ciddi düşünen biri niye aldatır anasınınki ya
Ben çıkamam bu utançla
Ciddi düşünüyorduk aldattım demedim ama
Çıktımm
Ben yeni üye olduğum için mesaj gönderemiyoruö sen gönder
Tamam
Beklemeyin
Ama askerdeyken kendini kötü hissetmesini de istemiyorum
Seni üzerken iyi ama sende onu üz işte m@l misin?
@zevksuyuuuu üzülmesinden çok aşırı pişman olsun istiyorum ben bunu nasıl yapıcam