Erkek arkadaşım çalışmama neden karşı çıkıyor, para istemediğim halde bu kadar sinirlenmesinin sebebi ne?

Benimle erkek arkadaşım 1.5 yıldır beraberiz ve tanıştığımız günden beri çalışmamı istemiyor ben textilde ütü paket bölümünde paket ve asorti yapıyorum gece işi olduğunda genelde gece çalışıyorum zaman daha çabuk geçiyor çünkü ilk tanıştığımızda sorun etmedim ama daha sonrasında gündüz gittiğimde sorun oldu ve 1 yıl çalışmadım kendisi bana sürekli zaten para verir ama ben ondan almak ona muhtaç hissetmek istemiyorum o yüzden gece işe gittim geçenlerde sonra sevgilim trip attı ve gideceğim diye hâlâ atıyor kendisinden uzun zamandır para da almıyorum bu yüzden daha bir çok sinir oluyor sebebi ne anlamıyorum ben kimse ile konuşmam etmem kendisi de farkında textil ortamı evet kötü bi yer ama her şey insanın elinde ben kimse ile muhatap olmam kimse de benimle ama sevgilim sürekli bu çalışma olayımı sorun ediyor kafe de çalışmama da izin vermiyor tek textilik bir durum da değil
Erkek arkadaşım çalışmama neden karşı çıkıyor, para istemediğim halde bu kadar sinirlenmesinin sebebi ne?