erkek arkaaşımdan bıktım .evlenmeyi düşünüyoruz .ben şu an çalışıyorum evlenince çalışmak istemiyorum .yorucu bir işim var artı üstüne evlilik binince idare edemem diye düşünüyorum .evde yemekler pişirip eşini beklemek evimin işini yapmak çocuklarımla ilgilenmek istiyorum .çok mu şey istiyorum .artık bunaldım .maaş için tercih ediliyorum sanki .ayrılsa mı çok usandım .parama karışıyor çok harcama yapma diyor üstüme başıma aldığım parfüme herşeye karışıyor bıktım artık
Cevabın nedir?
Kızım herşey açık,sen bir an önce kendini kurtar.Bak samimi söylüyorum çok canın yanar...Eli sıkının diğer adıda cimridir...İstersen sana olacakları maddeleyim,daha net görürsün.
* Şu an senin maaşınla aldıklarına,birikim yapmamana karışıyorsa evlenince 5 kuruş koklatmaz sana,üstelik onun parasına muhtaç kalacaksın.
* Daha evlenme arifesinde nişan alışverişinde bile bunu anlayacaksın. Bohça tamamlanacak,hep ''ona ne gerek var,buna ne gerek var,aldık ya,ucuzundan al'' neler neler duyacaksın.En güzel günlerinin afedersin ağzına s.çacak,burnundan gelecek.İstemediğin şeyleri alıp,eve somurtarak döneceksin.
*Es kaza işten çıktın evlenince,başına kakacak,sana işe yaramaz gibi davranacak.
*Hadi diyelim çalışmamayı seçtin,kabul etti...Onun gözünde vazfı olmayan,kocanın eline muhtaç,saygı görmeye gerek olmayan bir insan olacaksın...
Halbuki senin bir saygınlığın,kişiliğin var.Bence böyle bir kocaya güvenip evde oturma.Git güzel güzel çalış,emekli ol.Yoksa ömür billah böyle bir adamı çekersin,sosyal güvencen olmadığı için Allah korusun dayağa bile sesini çıkartamazsın...211 Yorumla
Soran+1 yılvalla ben bundan kurtulcam bir an önce allah büyük benimde karşıma istediğm gibi biri çıkar bir gün
Soran+1 yılyok aklım başıma geldi .bugün konuşcam akşam .kendi devlet memuru bütün oturuyor 5 te eve gelior oh mis .ben özeldeyim 7 de çıkıyorum 8 de evdeyim pestilim çıkıyor bütün gün koşturuyorum hiç beni düşünmüor yazık ya
- +1 yıl
Çok doğru tespit. Tamam, bu devirde tek maaşla olmuyor. Bende eşimin çalışmasını isterim. Ama mutlu olacağı işte çalışmalı. Sen mutlu olmadığın halde, seni o işte çalışmaya zorlayıp, kazandığın parayla mutlu olabilen bir erkekten hayır mı gelir? Eğer adam gibi adam olsa, elini masaya vurur, "o işi bugün bırakıyorsun." der.
Soran+1 yılaynen öle
- +1 yıl
Aynen arkadaş ya...Ben mesela beraber olduğum adamın ''ben çalışmanı istemiyorum ama eğer boş oturmak seni bunaltacaksa kendi kararın,ister çalış ister çalışma.Eğer sigortan için çalışıyorsan sigortanı ben öderim sen evimizde otur''^demesini isterim...Ben de de genelde çalışma sen,evinde otur tripleri var.Ben de çalışacam diye kendimi paralıyorum :)
Soran+1 yıltelefonla konuştum işten çıkınca eve geldim şimdi bitsin dedim neden niçin vss sen çok para göz tipsin belli dedim hayır mayır bizim rahatımız için diormuş yarın buluşmak istior arıyor sürekli banane ya buluşmıcam tiksindim ondan paracı adam
Soran+1 yılevet hala arıyor mal para makinasi kaçti gitti elinden .bir sürü hediye aldım bide ona markalı gömlekler kazaklar parfümler tabi hepsi gitti die üzülüordur
En İyi Cevaplar
yaşadığın sorunun aynısı sebebyiyle nişanlımdan ayrılmıştım... hayatımda bu kadar vasıfsız bir insanla daha tanışmadım tanışmamda.. inan ayrıl daha mutlu olursun.. adam dediğin insanın tek vazifesi zaten eşne çocuğuna bakmak bunuda yapamayıp sana sırt dayıyorsa o hayat çekilmez. senden sadece.çalışmanı istemicek evede bakıcaksın, yemekte yapıcaksın çocukta büyütüceksin, canı istediğinde onuda eğlendirceksin sonra gidip amele gibi çalışıp eve para getiriceksin... eee bu da adamım ben evin erkeğiyim diye dolaşıcak... hadi ordan
10 Yorumla
+1 yılSadece tutarlı olmaya çalışmış. Evlenir evlenmez çocuk yapmayın. Evlendikten sonra çalışmaya devam et. Evde yemek göremeyince etrafında gid gide pislendiğini görünce ilgilenemiyorum yoruluyorum de akşamları yorgun gel eve hemen yat uyu. Biraz acındırık yapman gerekicek. Bir süre sonra kendisi de bu durumdan şikayetçi olacak. Sana kıyamayacak ve çalışmamana müsade edecek. Şu anda o kafasından hesap ediyordur. Aldığım maaş ör:1000 tl. Bu kız zaten ayda 1500 tl harcıyor. Evlenince kiralar faturalar extreler yeme içme. Şimdiden bi tavır koyayım diye düşünüyordur. Evlenince sen evde yemek yapamazsan dışardan yemek zorunda kalırsınız o da ayda ciddi bi para yapar. Sen para konusunda titiz olursan bu sefer o para konusunu takmamaya başlar. Aniden değil yavaş yavaş yoluna girer bu. Çalışmayı şikayet olarak değil gerçekten ilişkinize engel olarak görmesini sağla. İşyerinde çok güzel vakitler geçirirsende kıskanır ayrılmanı ister (kıskandır onu). Onun tek maaşının ikinize yeteceğine inandır. Bu işi yapmak istemiyorsan başka işler de bakabilirsin?
05 Yorumla
Soran+1 yılay yok o kabul etmez illa çalış der
- +1 yıl
O zaman sevdiğin işi yap. Yada evlenir evlenmez (eğer gerçekten onunla mutlu olabileceğine inanıyorsan "para felen evlenmenize yada mutlu olmanıza engel değil" evlen.) ve hemen hamile kal. zaten hamile kaldığında çalışamayacaksın. Bulantı ve kusmalar başlıycak. Baygınlıklar geçireceksin serum bile yiyebilirsin. O halde çalışamazsın. Zaten doğurduktan sonra aylarca emzireceksin gelişimine katlı sağlıcaksın. Senin herif de buna alışır gid gide. :) hiç bişey için acele etme önünde yıllar var bun...
Soran+1 yılay yok hamile kalırsam izin kullanmama izin vermiyor zaten
- +1 yıl
Saçmalamasın yasal izin zaten. Seni o halde görüp çalışmaya zorlayamaz. Savcılığa verirsin vallaa :d Ne iş yapıyorsun da bu kadar yoruluyorsun? Başka bi işte çalış?
Soran+1 yılmühendisim bende
Ben her zaman derim bir erkek bu dönemde eşim olacak insan illaki çalışsın diyorsa parası içindir başka sebebi olamaz. Boşuna kılıf arama eminim böyle bir insan sen çalışmasan para kazanmasan seni tercih etmeyecektir bırak tercihi tanımaya bile değer görmez... Ama seni tebrik ediyorum ya bende mesela eşim olacak insanın ev hanımı olmasını tercih ederim fakat genelde bayanlar tam tersi düşüncede. Artık karar senin. İstersen denemesi bedava beni işten çıkardılar daha da çalışmayacağım de bir haftada izin al işinden bak sana nasıl davranacak bırakıyor mu bırakmıyor mu yada sen bırak diye ummadık terslikler yapıyor mu yapmıyor mu diye.
23 Yorumla
Soran+1 yılbırakır kesin çalışmamı istior
- +1 yıl
e peki nerede sevgi gitsin altından bir kadın alsın kendine. Belki ağır gelecek lafım ama başlık parası gibi yada seni çok değersizleştirmek gibi bu sevgi yok direk çıkar maddiyat eminim bu adamın evlilik amacında iki şey vardır cinsel ihtiyaçları ve hayatında maddi şeylerde düzen yoksa evliliği biz duygusu olarak gördüğüne hayatta inanmam.
Soran+1 yılbencede hazır para gelsin karım çalışsın evdede çalışsın birlikte ev araba alalım sonra çıtır bulunca bunu kapıya koyarım iyordur içten içe böle yapanalr yok mu bir sürü
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
20Cevap
çünkü paraya çok önem veriyor. seni sevmiyor diyemem tabii ama parayı ve maddi rahatlığı senden, senin tercihlerinden mutluluğundan daha çok seviyor. uzlaşıp anlaşabilirseniz ne ala, yoksa bilemiyorum :( peki bi borcu falan mı var ya da borcunuz evlendikten sonra kapatacaksınız öyle bi durum mu
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmem borcu var mı .bence sevmiyor ya sevse tamam hayatım ben sana ve aileme bakarım derdi .bu ne yaa param için beni alıcak defolsun
Evlendikten sonra gör asıl eziyeti.
-Yeni AVM açılmış sevgilim, gidelim mi?
-Nnnneee!? Benzin kaç para oldu haberin var mı? Gezmeye harcanamayacak kadar değerli. Otur evinde bulaşık yıka...
Zor valla13 Yorumla
Soran+1 yılayy sanki çalışsak eğişcek evlenince yayıyor erkekler avm falan gezmior merak etme yok kredi yok bilmem ne bana güvenior adam
- +1 yıl
Evlenmeden önce eşim çalışırdı. Evlendikten sonra da çalıştı. Çocuktan sonra şimdi çalışmıyor. İlerde de çalışmak istiyor.
Evlenmeden önce haftanın 5 günü dışarda yemek yerdim. Evlendikten sonra haftanın 5 günü, yine dışarda yemek yeriz. Çocuk olduktan sonra, haftanın 4 günü dışarı çıkıyoruz. Sırf çocuk yüzünden... Evlendikten sonra erkekler yaymaz...En azından ben yaymam
Soran+1 yılvalla ben öyle bir erkek sitiyorum bulurumda .bunu seviyorum diye katlandım ama artık yeter .en çalışmak stemiyorum yaa zorla mı alla alla madem öyle bekar yaşarım kendi paramı yerim oh miss yani
mantıklı düşünürsen hem seni hemde kendini düşünüyor. çalışıp bir kenara para koymanı az harcama yapıp tutumlu olmanı istiyor,savurgan olmanı istemiyor insan hiç kendine öğüt veren onun iyiliğini isteyen insandan bıkarmı..
01 Yorumla
Soran+1 yılayy bence kendini düşünüor beni düşünse çalışma hayatım ben sana bakarım der nerdee öyle erkek bu devirde herkes kendini akıllı sanıyor
sanane para benm param de muhtemelen evleneceksinz para biriktir istiyordr bide artk herkes maaşlı eş arıyor bu devirde geçnmek zor dye
03 Yorumla
Soran+1 yıle ne yapayım çalışmak istemiyorum ben
Soran+1 yılyok asla bırakmamı istemior konuştuk geçeniriz ne var millet nasıl geçenior
yazık yani valla 7 senelik ilişkim var bende evlenmeyi düşünüyorum ama sevgilim son 4 senedir benden izin istiyor çaışmak için ama ben izin vermiyorum hiç biz zaman çalıştırmamda yani o nasıl sevgiliymiş ?
22 Yorumla
Soran+1 yılöle sevgili işte soğan erkeği
+1 yılve sen bu adamla birliktesin hala...adam belli ki şimdiden maaşına göz koymuş,maddi çıkar doğrultusunda seninle birlikte..bunun adı sevgi değil...
11 Yorumla
Soran+1 yıldeğil tabi kendini akıllı sanıyor salak
Yavvvvv arkadaş ben çalışan bi bayanla evlenmek istemiyorum diyince peki her kesimden neden cıngar çıkartanlar fırlıyor biri cevap versin ?
15 Yorumla
Soran+1 yılerkek çalışsın yada çalışmasın demesin .isteyen çalışır istemeyen çalışmaz bu kadar
Soran+1 yılvalla isteyen istediğinle evlensin banane .kadın -erkek eşit değil .erkek evine bakmakla yükümlü istemiyorsa çeker gider bulur bir tıfıl evlenir banane
Soran+1 yılçeliştiğim birşey yok .isteyen çalışsın istemeyen otursun kocada buna karışmasın diyorum kaan almıyor mu anlamadım ki
Bence ekonomik özgürlüğün olmalı...
Bir ilişkide de para söz konusu oldu mu o ilişkiden bir halt olmaz.13 Yorumla
Soran+1 yılistemiorum çalışmak ne yapıyım yaa üff
Soran+1 yılbilmem evde oturmak daha iyi gelior bide bebek doğrumak istiyorum allahın izniyle oldum 26 yani bu saatten sonra evlenince hemen çocuk yapıcam haliyle
valla öyle herşeye müdahale varsa eğer evlenmenin bir manası yok bence..
05 Yorumla
Soran+1 yılbencede
Soran+1 yılgelmez aynen bırakıcam zaten bugün iş çıkşı konuşcam bitsin bu iş böle olmaz
Soran+1 yılaynen yapılarımız uyuşmuyor
Aşk İlişkileri konusunda 362 cevap paylaştı. çalışmak en güzeli ama kazandığın paraya şimdiden karışıyorsa, evlenince direk elinden alacaktır, demektir.
25 Yorumla
Soran+1 yılçalışmak güzel olabilir ama ben yoruluyorum işim evime uzak vss bir sürü sorun hem kadın olunca asılanda çok oluyor bıktım artık istemiorum
Soran+1 yılhayatta çalışmadanda söz sahibi olurum sonuçta ev hanımlığıda bir meslek
Soran+1 yılinşş canım
oooo cok aşırıya kacmıs arkadasın.. tamam hayat zor müsterek dıyoruz belkı calısmanı o yuzden ıstıyor maddı olarak bı artın olur eve dıye ama yaptıgın harcamaya kadar karısıyosa o sıknıtı bence..
09 Yorumla
Soran+1 yılevet karışıyor onu kaça aldın bunu kaça aldın .ben çalışmak istemiyorum ayrıca evlenince hem ev hem iş yürütemem hayat müşterek kadın erkek eşitse bende erkek gibi gezeyim tozayım o zaman çapkınlık yapayım oh ne ala memleket ya işe gelince müşterek eişe gelmeyince ben erkeğim
Soran+1 yılhayır şu andan bahsetmiyorum .bir erkek diyorum ebana kadar yani gezmiş tozmuş herşeyi yaşamış ee ben işten eve evden işe yaşadım namusluyum herşeyim tamam ee hayat müşterek erkek kadın eşit yok yaa eşitse ben neden gezmedin tozmadım ona kadar .çalışmak için iki tarafta eşit diğer yönden ben erkeğim ne akıllsınız siz öle
- +1 yıl
çocuk olmadan çalışma konusunda haklısınız ama, çocuk olunca zaten kreş parası ya da bakıcı parası bakıcı evinde bakacaksa çocuğun o evdeki konforunun masrafı dekren zaten kadın kazandığı parayı sokağa çıkmasıyla kaybedecek, üstüne bir de yıpranması evden giden hayat konforu derken geliri maliyetini geçer.. o yüzden anneler çalışmasın buna karşıyım..
Soran+1 yılçalışmak isteyen çalışsın istemeyen otursun erkekler niye karışıyor .erkekler belli bir yaştan sonra evlensin eline ekmeğini alıp işini gücünü oturduktan sonra 25 inde evlenirsen tabi olmaz gerçi bu 30 küsür yaşında aman banane ya salldım
Soran+1 yılevlenicem hemde adam gibi adamla karı parasıyla hava atanla değil
+1 yılişi bırak sevgilinide bırak herşeyi bırak gitsin ya :p
27 Yorumla
Soran+1 yılbaşkasını bulucam işimide sonra bırakıcam
- +1 yıl
başkasını bul evlen ama bu seferde eşim beni eziyor falan deme
Soran+1 yılezmez merak etme ben onu el üstünde tutarım oda beni .benim annem çalışmadı hiç babamı ezen annemdi
- +1 yıl
güzelmiş benide ez :) o ne la ezen ezene:))
Soran+1 yılvalla çalışa kadın daha çok ezilior bu ülkede evdede çalışıyolar
- +1 yıl
yanlış biliyorsun bence benin annem çalışmıyor,4 ablam var hepsi evli ve çalışıyor gel bir sor bakalım ezilen kimmiş?
Soran+1 yılvalla kadına göre değişir kimsenin ezilmesine gerek yok ayrıca çalışmayan kadın ezilmior valla
+1 yılŞimdiden rengini belli etmiş.Evliliğin rezil olur.
Ayrıca çalışmak iyidr.11 Yorumla
Soran+1 yıliyidir ama ben istemiorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılsenin paran karışamaz sende karışmasına izin verme.
07 Yorumla
Soran+1 yılbırakıcam yaa bıktım hesap vermekten
- +1 yıl
evlenince çalışmıyorsun diye başına kakar iyi düşün evlilik bu bide )=
Soran+1 yıloo çalışmazsam evlenmez bile benle bence
- +1 yıl
ssenin düşüncelerine saygı duymuyor bencil sana karşı.
Soran+1 yılbencil ve çıkarcı
- +1 yıl
benim sevgilim şimdiden istemiyor çalışmamı evlenince evinle cocuklarınla ilgilencen diyor.
Soran+1 yılikiside kötü karışmasınlar ne istiyorsak onu yapalım
+1 yılevlenince bu adam senin de paranı yer benden söylemesi
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen bencede
+1 yıliki gönül bir olunca Samanlık Seyran olmaz . Samanlık samanlık olarak kalır tezek tezek olarak
19 Yorumla
Soran+1 yılbanane ya bende paral birini bulucam
- +1 yıl
yani aslında sorun sende , sevgilinde bunu görmüş. kolaya kaçmak istiyorsun
Soran+1 yılbanane ya uğraşamam onla benim paramı yiyecek nerde kaldı erkeklik soğan erkeği ortalık olmuş
- +1 yıl
sana parasını yedirmeyen erkek soğan erkeği tamam , parasını yemek için evlenen kadın ...?
Soran+1 yılparasını yemek için evlenmiyoruz aile kurmak için evleniyoruz .evlat sahibi oluyorsun eşine çocuklarına bakıyorsun ev işlerni yapıyorsun yemeğini ütüsünü çamaşırını az mı bunlar bırakın yaa
- +1 yıl
çoluk çocuğa karışınca işler değişir zaten ama ilk attığın cevaptan zihniyetin açığa çıkıyor
Soran+1 yılvalla beni ilgilendirmez
- +1 yıl
sana dostça bir şey söyleyeyim evlendikten yıllar yıllar sonra da olsa yaptığın sana göre normal olan ona göre fazla olan harcamaların eşine batacaktır büyük sorunlara da yol açar. o kişi den başka da dünyada güvencen kalmaz
Soran+1 yılvar güvencem olmadı dönerim babamın evine yaa amann
+1 yılgüzel düşünüyorsun da erkek arkadaşın ne iş yapıyor onu da söyleseydin iyi bir işi varsa tamam ama bu dönemde geçim zor gibi
05 Yorumla
Soran+1 yılmühendis
- +1 yıl
işi de iyimiş gerçi ikna etmeye çalış baskı altında kalma
Soran+1 yılaman herkes mühendis yaa bırak
- +1 yıl
orası öyle ama çalıştığı yere göre değişir ayrıca ne mühendisi
Soran+1 yılmakina
çünkü tek başına değil daha rahat kaygı olmadan ev geçindirmek istiyor kendine güvenemiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılgüvenmior tabi bana güvenior
ben mesela çalıştırtmam gider bi çicekci falan acarım burada takıl derim
01 Yorumla
Soran+1 yılöle olması gerek yada çalışma hayatım sen evde otur bebeklerimi olur bakarsın evde olursun demesi lazım ama yok yok yani sana ben mi bakıcam dedi hayat müşterek
bizim kültürümüze göre herkesin isteyeceği bir kadın ancak kendi yaşamına sınır koymuş olursun
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır artık öyle değil çalışmayan kız istenmiyor
Soran+1 yılortak yaşamak istemiorum banane
Soran+1 yılo bana asla bakmaz çalışmazsam demek ter edicek yazıklar olsun bide erkeğim diye geçiniolar
+1 yılbence sen evlenme boşver kafanıda böyle şeylerle yorma :)
03 Yorumla
Soran+1 yılevlenicem ama başkasıyla
- +1 yıl
ozaman ne diye erkek arkadaşımdan bıktım diyosun..kendini evleneceğin adama sakla..ama adam olsun ;)
Soran+1 yıltamam işte böle brine adam demem bırakıyorum bu saatten sonra işim olmaz
Benmi sana bakacam lan de
27 Yorumla
Soran+1 yılöle istior gerizkalı
Soran+1 yılay köpek olmasın kurtulcam ondan bu kafasıyla ben anlaşamam o adamla
Soran+1 yılvalla bıktım artıkın bu aamdan uzasın gitsin .para hesabı yapıyor sürekli yazık ya
- +1 yıl
onla hayat geçmez şu anda bunları düşünüyosa evlendinmi çok eski ayakkabı kazak,hırka giyersin tamam tutumlu olmak iyi bişey ama cimrilik hiç iyi değil ona göre zaten yaşında genç bu yaşlarını iyi deerlendir git bi baçkasını buk o arasada bakma dert etme kendine adammı yok memlekette sen akıllı başlı oldunmu en iyileri seni bulur sadece gözlerine anlamlı biraz baktın mı gerisi gelir:))))
İlişkinizin kısa özeti; Sizden bi cacık olmaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılo adamdan olmaz
hemen ayrıl ben evliyimde sana koca bulurum ben
01 Yorumla
Soran+1 yılpuahaha
+1 yılmillet çalışma der...senin eleman çalış ilginç..
28 Yorumla
Soran+1 yılyok ya çevremdende duyuyorum böle şeyleri
- +1 yıl
ben bi gazetelerde görüyorum sonu hayırlı değil işte..
Soran+1 yılvalla erkeğim die geçiniolar bide pes ki ne pes .daha evine bakmaktan acizler
- +1 yıl
Bakamıyorsan evlenmiyecen..Tabi düzgün bi evlilik sonrası adam iflas etmiş de olabilir..O halde bırakmak kadına yakışmaz..O zaman çalışıra çalışır zorlama olmaz ..çöp toplar yine bakar adamda.
Soran+1 yılvalla adam olan limon satarbakar ama nerdee adamlık .kendisi memur işi rahat 5 te eve gelior .e ben özeldeyim eve 8 de geliorum .benim işim zor onun ki rahat konuşuyor işte
- +1 yıl
valla evlendiysen katlanacan yapacak bişey yok
Soran+1 yılevlenmicem onla banane ya o kim ki
- +1 yıl
he daha evlenmedin ..o kim dediğine göre bitirmişin
fotoğraf olsa çekilmez la one öyle
04 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım
- +1 yıl
Kıs kıs güldüm.
Soran+1 yılolmaz bencede
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim sevgilim de aynı sanki ondan para istiyorum
00 Yorumlakarısının parasına karışana adam demem
21 Yorumla
Soran+1 yılbende demem
+1 yıladam değilmiş...
04 Yorumla
Soran+1 yılhep böeleri beni buluyor zaten
- +1 yıl
ozaman kendinde bişiler ara...
Soran+1 yılşans yok şans
- +1 yıl
vay mk ...
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çalışmak istemiyorum diye erkek arkadaşım sorun yapıyor neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler