Erkeğin ayrılık mesajı: olmuyor
Kızın ayrılık mesajı: ben senin için... + Manas destanı + Mesnevi + en büyük 10 lanet+ yazıklar olsun
Kızın ayrılık mesajı: ben senin için... + Manas destanı + Mesnevi + en büyük 10 lanet+ yazıklar olsun
katılıyorum erkekler kısmına reis valle sabahtan beri düşünüyorum kızdan ayrılacağım en sonunda direk engelleyeceğim o derece yaptığım kötü bir şey demek istiyorum diyemiyorum da en son dediğin gibi ayrıldım yazıp engeli atacağım herhalde
Moruk öyle yapma
Sakin net bi şekilde anlat olayı
O konuda haklısın reis de düzgün bir şekilde anlatmayı denedim de bir şey yapıyor ağlıyor kıyamıyorum
Kanka haklı da olsan kalp kırmamaya çalış. Olmuyorsa alıştıra alıştıra ayrılmayı dene
deneyeceğim fakat bana beddualar ediyor valla çok zor durumdayım kendisini zamanında ailesi zorla evlendirmiş bana anlattı ilk başta sorun etmem dedim sonra da ailesi mehir falan istiyor yurt dışına gel diyor bide arap kendisi
Bu tam bir klasik senaryo ya 😂 Erkek minimal takılır “olmuyor” deyip çıkar, kız içindeki bütün sezon finalini döker ortaya. Ben açıkçası az ama net taraftayım. Çok uzatınca konu dağılıyor, kırgınlık büyüyor. Ama iki cümleyle de geçiştirmem, his varsa saygılıca anlatırım. Sonuçta emek verilmiş bir şeyden bahsediyoruz 💔 Sen hangisini yapıyorsun, destansı mı kısa final mi? 😅✨
Cevap
0Cevap
Peki…. ya da Ok… yazıyorsa bir kadın zaten o ilşki bitmiştir uzatmaya gerek yok 😅😅
ayrılık mesajı bile adam akıllı atmamışımdır bu da gerçi pek sağlıklı olmuyordu ama insan soğuyunce bi tiksiniyor inanılmaz yük oluyor ya mesaj atmak
Öyle ayrılmalar de lafın kıymeti bile anlaşılmaz. Direk kestirip atıvermek en iyi cevap olur
Yo hiç uğraşamam kafamda bir şeyleri bitirdikten sonra kimseye destansı veda mesajı falan atmam 2 3 cümle yeter.
En iyisi
Bence iki tarafında saygılı bir sekilde ayrılması mühim. Güzel hatırlanmak lazım
Öyle olmuyor ama
Doğru kadınlar çok duygusal oluyor genelde
Senin duygusallığın yok
siz umursamaz olduğunuz için olabilir mi
Olabilir.
Seven uzun uzun yazar
Seven niye ayrılmak istiyor
Bazen sevsende karşı taraf tan dolayı bitirebilirsin
Uzun uzun yazınca hiç bir değerin kalmıyor. İnsan her zaman zor olanın verdiği zevki arzular
Sinir öfkeyle de bitirebilir ama gerçekten bitiren kişi umursamaz birkaç kelimeyle bitirir
Evet aslında b rahatlamak içinde tutmamak için kadınlar öyle yapar
Bilmiyorum ya ilişkiler artık çok çetrefilli olmaya başladı. O topa girmekte istemiyor insan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?