normalde güzel kızları kıskandığım hiç olmamıştı ama ilk defa bu kızı kıskanıyorum niye mi ? 2 senedir sınıf arkadaşıydık biz bununla gayey sade bir kızdı yani öyle ne abartılı giyinirdi ne abartılı makyaj yapardı çok da severdim kendisini. ama şimdi bu sene çok değişti çok havalı şeyler giymeye başladı saçlarını hergün yaptırıp geliyo topuklu çıkmıyo ayağından(asla topuklu giymem derdi)
neyse işte bu kız aslında bu kadar güzel değildi ama kendine baktırmaya başladı resmen afet olmuş saç makyaj iyi giyinmek bu kadar değiştitrir insanı.
ve kıskandığım nokta şu ki ben onun gibi çeşit çeşit güzel giyinemem çünkü o kadar kıyafete verecek param yok. onun gibi kendime baksam onu bile geçerim o özgüven var ama icraat yok maleseef. hele bugün ben tşört şort giymiştim o da bir özenmiş görmeniz lazımdı saçlar o elbise ayakkabılar. prenses gibiydi. çok üzüldüm bugün ne yapmam gerek bilmiyorum yardım eder misiniz?
neyse işte bu kız aslında bu kadar güzel değildi ama kendine baktırmaya başladı resmen afet olmuş saç makyaj iyi giyinmek bu kadar değiştitrir insanı.
ve kıskandığım nokta şu ki ben onun gibi çeşit çeşit güzel giyinemem çünkü o kadar kıyafete verecek param yok. onun gibi kendime baksam onu bile geçerim o özgüven var ama icraat yok maleseef. hele bugün ben tşört şort giymiştim o da bir özenmiş görmeniz lazımdı saçlar o elbise ayakkabılar. prenses gibiydi. çok üzüldüm bugün ne yapmam gerek bilmiyorum yardım eder misiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer