Okuldaki kızlar çok güzel :( ?

Bıktım bu komplekslerimden bıktım, içimi sana döküyorum canım dostum KS

Ben "yüzü güzel ama şişman kız" :( Tamam bu çok klişeleşmiş olabilir, anonim olmasam yüzüme güzel demem egolu durmamak için ama şu an rahatlıkla söyleyebilirim ki yüzüm güzel çoğu insana göre. O yüzden kilolu olmama üzülüyorum ama yine de böyle bir tesellim var yani.

Üniversiteye başladım ve aman tanrım neredeyse bütün kızlar çok güzel ya. Yemekhanede ezim ezim ezildim ilk gün hatırlıyorum da, kaçacak yer aradım. Herkes bir güzel. Çok güzel olmayan iyi giyinmiş kendine baktırıyor. Hani yüzüm güzel avuntum vardı yüzü ve fiziği aynı anda güzel olan dehşet sayıda kız var. Tabi küçük şehirden gelmemin de etkisi olabilir bu, bu kadar olduğunu bilmiyordum ne yalan söyleyeyim. Kendime güzel demeye utandım. Valla kendimi zeki çalışkan filan da bulurdum ama türkiyenin en iyi üniversitelerinden birindeyim gördüğüm çoğu kız da hadi zeki olmasın ama minimum çalışkan yani. Aralarından önemli sayıda bir grubu da zekidir. NASIL OLUYOR İNSANLAR HEM BÖYLE MELEK GİBİ PERİ KIZI GİBİ GÜZEL HEM DE BU KADAR ZEKİ BAŞARILI?

Yani dostlar bu "aman güzellerse nolmuş boş teneke kafalılar" olayı da geçeli yıllaaar olmuş. Taş gibiler bir de üstüne çalışkanlar zekiler. O kadar aşağılanıyorum (kendi kendime) ki okulda hüf. Fark ettiyseniz beylere girmiyorum girsem çıkamam çünkü resmen BAKMAYA UTANDIĞIM çocuklar var. Hani baktığımı görür RAHATSIZ OLUR filan afosaefweı kafayı yedim. Gram layık değilim onlara da.

Bunu okuyan olur mu bilmiyorum adkjfasfaef okuyan varsa buraya kadar saygı duyuyorum <3 Madem okudun bana bir çıkış yolu söyle bakalım. O kilolar verilecek mecbur biliyoruz, başladık da çalışmalara. Ama bu çok derin bir kompleks yani ne bileyim kilo verdikten sonra da onun burası şunun şurası derim biliyorum kendimi. Nasıl kurtulayım bu hastalıklı düşüncelerden sevgili KScanlar?
Okuldaki kızlar çok güzel :( ?