Bir tane arkadaşım var ablası çok inanılmaz güzel bir kız neyse dedim ki ablanın peşinden koşan çoktur kesin oda dedi ki üniversitede nasıl güzel kızlar var ablam bile sönük kalıyor dedi onun ablası sönük kalıyorsa beni ezim ezim ezerler kesin umarım zorbalanmam.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
güzellik görecelidir bence kedini ezme derim
Ben ezmemde ya başkaları ezerse
Lisedeki kızları üniversitede tanıyamadığım doğrudur
Benide tanıyamasalar çok çok güzelleşsem keşke
Alakası yok , güzel de normal de ar , her türden varr. Uni tip ile kazanilimiyor
Biliyorum ama gidince inek falan diye zorbalamazlar inşallah ya arkadaşım öyle diyince öyle güzel bir kız bile sönük kalıyorsa ben görünmez olurum
Zorbalığa pek ugramsazsin , lise gbi değil. Sınıftaki çoğu kişi ile tek kelime konusmicaksn bile. Herkes sadece kendi grubu ile takılır başka insanlar ile pek muhatap olmaz genelde
Beni gruba almazlarsa ya
İllaki takılcak birini bulursun , ama sakın tek kalmamak için hoşuna gitmeyen tipler ile arkadaş olma. Ben öyle yaptım çok pişmanım. Tek kalmaktan korkma , bazen en sagliklisi
Ben liseden alışkınım tek kalmaya zaten ama korkuyorum üniversiteden gitmesem mi acaba
Saçmalama ya , neden lise de tek kaldn ki
9,10 zaten full derse odaklanmıştım 1 tane arkadaşım vardı gerisi ailelerinden izin alırken , sınavda falan veya not isterken arkadaşım olurlardı sadece 11de o arkadaşım havalandı beni sattı başka kızlarla grup olup beni dışladılar, zorbaladılar, 12de tek değildim arkadaşlarım oldu
Sessiz sakin bi tipsin anladığım kadarıyla, neden peki
Bilmem hep öyleydim ben son yıl açıldım biraz
Ozguvrnli değilmişin
Galiba
Ben de değilim. Cekingen ve utangacim. Tek kalmaktan korktuğum için saçma sapan bi grupla arkadaş oldum. Ne zaman sınıftan bi kızla sohbet etsem. Yenge hayırlı olsun , az @mci değilsin felan diyorlar , dalga geçiyorlar. Bende biri duyar yanlış anlar diye kızlarla sohbet etmeyi bıraktım. Konusmayi ben kesiştiğim için de artık kızlar da pek Selam sabah vermiyorlar.
Benimde saçma sapan arkadaş gruplarım oldu ya hatta bir grup ben onlar gibi değilim düzgün bir kızım diye dışlamışladı 🤣 böylesi daha iyi. Sende kızlarla konuş nolacak diyen desin senin niyetin önemli
Aşırı takarım öyle şeyleri, yanlış anlarlar diye , azalttım sorra kestim konuşmayı. Simdi Selam versem belki tersler diye şey etmedim
Niye tersliyorlar mi normal değil demekki bir şeyler yaptın tersliyorlar
Terslemiyorlaf ya , belki Selam versem terslerler diye dedim. Aniden kestim ya Selam sabahı
Bir şey olmaz devam et takma ver selam, sabah nolacak
Bilmiyom , bu saatten sonra bisi olmaz gibi. O kzialrda zaten başka erkeklerle takilmay a başladı
Ayy o kadar güzel kızlar var ki anlatamam
Yaa zorbalanma var mı peki
Her ortamda var ama çok çok nadir olur. Zorbalayanlar her şeye bir kulp bulur zaten
Ay üniversitenin ilk günü ne yapmam gerekiyor ki kesin çok kötü geçecek
Neyse töbe töbe töbe iptal iptal iptal
Kafana takma böyle şeyleri şıkır şıkır git ilk gün
Kot pantolon, tshirt giyerim muhtemelen 🤣 elbise giysem gülerler mi ay ben birde lisenin ilk günü ponponlu pembe toka ve pembe maske takmıştım
Herkes ayrı telden takılıyor pek fark edilmezsin böyle de
Ne giysem ki? Muhtemelen Ankara'da bir üniversiteye gideceğim.
Öyle bir dünya yok saçmalama
Ama varmış ablası bizzat yaşamış, kuzenimde öyle dedi, başka kuzenim saf olma seni çok ezerler dedi hem saf hem çirkin okulun en nerd insanı olacağım yine
Her türlü insan var orada kimse seni yargılamaz saçmalamış o kimse
3 ayrı kişi dedi bunu bana 🥹
Ne kadar çirkinsin
10 üzerinden 5 puanım galiba
Hatta 3,5
At bakalım
Yok anonim kalmak istiyorum
Yine anonimsin sadece resmini görüp yorum yapacağım yazmam korkma 😅
Yoo. Aşırı leşler de vardı
Ama demekki güzel popülasyonu fazla
Evet öyle
Beni zorbalamazlar inşallah