Çoğu kişi evlendi çoğunun sevgilisi, nişanlısı var çoğumuzun da yok. Peki bu eşimiz olacak kişiyi nasıl bulacağız?
2 ay
Çoğu kişi evlendi çoğunun sevgilisi, nişanlısı var çoğumuzun da yok. Peki bu eşimiz olacak kişiyi nasıl bulacağız?
Aslında çok seçici olmasan tanımak için bir şans versen beklentilerin yüksek olmasa çok rahat bulacaksınızda kendi bayan arkadaşımdan örnek vereyim kanka bana yazan yok eden yok taliplim yok evlenmek istiyorum vs dedim tamam çevremde çok temiz biri vardı eline kız eli bile değmemiş efendi temiz bir çocuk Instagram dan eklettim birbirlerini konuşsunlar 1 hafta olmadan arkadaş beni aradı dedi bu kız soğuk yapıyor yazmıyor görüldü atıp bıraktı yanına gittim konuştum dedim bakayım mesajlara çocuk gerçekten çok güzel konuşmuş ilgilenmiş efendiliğini bozmamış sonra bayan arkadaşımı aradım dedim gel konuşalım nedir derdin diye gittim yanına bana diyor ki "Ayyy kanka çok çirkin boyu kısa saçları yok cılız duruyor erkek mi diyorsun bakımsız falan o kadar sene bekledim de bu olmasın bari iyi bir şey olsun" gerçekten çok sinirlendim kusura bakmada sende İngiliz prensesi değilsin dedim biraz makyaj yapmışsın fizik yok yüz güzelliği yok 150 de boyun var ne istiyorsun yunan tanrısıda sana bakmaz biraz kendine gel dedim sonra küstü gitti
Beni çok beğeniyor kızlar ama anlayışsız çıkıyorlar işimde gücümdeyim vakit ayıramıyorum iş yoğunluğu tanışıyoruz konuşuyoruz ondan sonra sen bana zaman ayırmıyorsun yazmıyorsun ilgilenmiyorsun şimdi benim yöneticiler var her dakika telefonu elime alamam boş vakitlerde arada yazıyorum ihmal etmiyorum ama yine de anlatamıyorum benimde tek derdim anlayışlı oturmasını kalkmasını bilen nerede ne giyineceğini bilen ağırbaşlı evini çeviren döndüren bir eş istiyorum bana ve aileme saygılı ben saygıda kusur etmem
Dediğim gibi senin yaşına gelen maalesef tüm kadınlar aynı seçicilik en iyisini isteme gibi bir huy var yoksa yazan eden konuşmaya çalışan varda maalesef beğenme olmayınca olmuyor
Çok güzel anlatmışsın. Kişiye göre değişiyor ama.. benim için en önemli mesele görünce etkilenmeliyim. Çok yakışıklı olsun falan demiyorum.. insan görünce bi kalbi en ufakta olsa bir şey hissetmeli.. hissetmiyorsa maalesef konuşmak saçma geliyor… evet normalde buna da bakmamak gerek ama insan bakıyor. Geriye kalan kısım aileler önemli aynen ailesiyle ailemin iyi anlaşabilmesi, saygı, çaba, sevdiğini davranışlarıyla göstermedi hepsi önemli…inşan etkilenince zaten konuşmak istiyor. Konuşunca da baktın güzel gidiyor her şey zaten olur… eğer ki görüşler uymazsa olmaz…
Erkilenebilmen için yakışıklı boy pos olması lazım bu düşünce de olsan etkileneceğin erkek sayısı az onlarında tercihleri bellidir çünkü onların evlilik düşüncesi yok kadınlara erişimi rahat istediklerini alıyorlar
Tahmin etmiştim gerçekten öyle oluyor hani bu yapınızın değişmesi uzun sürebilir tahminime göre 40 lı yaşlara geldiğinizde nefes alsın yeter olacak ama orada da erkek kalmamış olacak 😄
Anlamamışsınız ya… mesela en ufak bir şeyimden etkilenmeliyim görünce belki bir kirpiği, belki konuşması,… bakışı gibiii…
Anladım 🙂
Şu an biraz geride kalmış gibi hissediyorsun, değil mi? 🤍 Ama inan bana herkesin zamanı farklı akıyor. Aşk marketten alınmıyor ki, denk gelince oluyor. Sen hayatını dolu dolu yaşarken, hobilerine giderken, arkadaş ortamında ya da tamamen sürpriz bir anda karşına çıkıyor o kişi ✨ Önemli olan “eş bulayım” stresiyle değil, “ben mutluyum” enerjisiyle ilerlemek. Sen aşk için kalbini açık tutuyor musun peki? 💕
Evet öyle hissediyorum bazen.. aynen kesinlikle doğru kendi mutluluğuma devam
Ah kıyamam sana ya 🤍 arada öyle hissetmen çok normal.
Ama bak sen mutluluğuna yatırım yapınca aşk sana koşarak gelir 💫
Sabırla parlıyorsun zaten sen ✨💕
Cevap
21Cevap
Aramakla bulunmaz diyen de var
Bulanlar arayanlardir diyen de
Ama ben şunu bilirim biseyi ne çok istersen o sınavın oluyor, birsey den ne çok korkarsan onu kesin yaşıyorsun
Kesinlikle öyle… çok istersen Allah’ı unutursan zaten imtihan olur… evet her iki düşünce de var… bilmiyorum ya işin en garibi en haketmeyen güzel şeyler yaşarken iyi olan halledenlerde böyle boşta kalıyor… ama vardır bunda da bir hikmet
Adına evren de
Adına Allah de
Adına cosmos de
Ne derse de. Hayat ve zaman iyi veya kötü olmanla, ilgilenmiyor. Önemli olan anda kalmak. Yani geçmişe takılı olmamak, gelecek kaygısı duymamak
Kesinlikle ânda kalmak, ânı yaşamak önemli
Zaten zaman sadece algımız için oluşturulan bir kavram
Geçmiş geçti, tekrari yok, üzerine ne kadar yorum yapsak, pişman olsak sonuç değişmeyecek
Gelecek bir hastalık, sonucta inançlı olalım ya da olmayalım 1 saniye sonrasına hakim degiliz. Biz ne kadar plan yaparsak yapalım olacak olanın önüne geçemiyoruz
O yüzden tek bir zaman var AN. Onun kıymetini bilmek gerek
boş ver ablam böyle kafa rahat diğer türlü dert tasa bitmiyor mdldld
Doğru haklısın:)
Doğru zaman ve doğru kişi mesele bu. Yoksa ilerde keşkelerle yaşama
Zaten hepimizin diline pelesenk olmuş cümle bu doğru zaman doğru kişi… bakalım ne zaman olacak
Kesinlikle katılıyorum bir kere yapıp ömür boyu sürmeli o nedenle zor
aynı sorunun cevabını kendim içinde yıllardır arıyorum :D
Kismetse gelir hintten yemenden nasip degilse ne gelir elden😅
Hiç belli olmaz burada bile olabilir ama doğru zaman gelmeden hiçbir şey olmaz zaten
bizden geçti be
Deme öyle beee
Gerçekten bilmiyorum
Öyle maalesef bilemiyoruz
Cevabını bulursan beni de aydınlat 😂😂
Ahah tamam
Ya aga bu devirde evlilik mi kaldı mk yıl olmuş 2026
Çoğu insan artık evlenmeden hayat kuruyor artık. Aile bakanı ağzıyla konuşma bizimle mk 😂
kim bilir kiminle fingirdiyor simdi
Ayyy bazen bende öyle düşünüyorum gelince bi döveyim diyorum ahahah
şiddete karşıyız ama ne yapalım oda hayatını yaşıcak :D günahları ile sevapları ile gelicek bana bende bekliyorum d:
Evet doğru :) ayne öyle gelsin öncesi önemli değil… önemli olan biz ve bizi bulduktan sonrası davranışları
aynı kanıdayım umarım yaşadığı olaylar onu olgunlaştırmıştır ve bana geldiğinde o çocuksu harketler kalmamılştır
Umarım inşallah istediğin gibi biri çıkar en yakın süreçte
yakın sürece gerek yok :D
Bu aralar evdeyim ya Bir iki güne gelirim
Ooo evlenme teklifi geldi abla hadi yine iyisin 😄
@Meçhul_Kadın teklif geliyor zaten orada problem yok. İnsanın içi ısınmadıktan sonra
Ahaha komik şey
Heee seninki başka mevzu. Böyle diye diye teyzem de bekar kaldı 58 yaşında şu an. Mutlu mu diye sorarsan evet mutlu hala teklif geliyor ona da 😄
@Meçhul_Kadın haklısın ama seçim işte aynı evin içinde olacağın kişiyi de hemen seçemezsin.. nasip ya.. şu zamanda biraz zor
@Meçhul_Kadın mutlu olmasına sevindim inş hep öyle olur
Doğru zaman ve doğru insann
Belki yakın belkide uzak
Evden işe, işten eve zor bulurum ben
O süreçte yolculukta karşılaşabilirsin belki ya da işte
O da mümkün değil servisle gelip gidiyorum ve çalışan kadınlar evli hep :)
Yeni işçi girecek o zaman :) olasılıkları boşverwlim de boş vaktinde gez o zaman illa ki birileriyle tanışırsın ve birileri çıkar
Evcimen biriyim, bir arkadaşım çağırmazsa çıkmam :d Aa ben evde kalmışım böyle bi düşündümde :d
Ahaha söz var bana bugün senin dönüm noktan bundan sonra izinlerinde evde durma gez, kendini keşfet hoşuna giden aktiviteleri yap
İçime kapanığım amaaa, hoş fotoğraf çekmeyi çok seviyorum hobi olarak ama güzel kızlarada gidip pardon fotoğrafınızı. ekebilir miyim diyemiyorum sdfgsdfg
O zaman normal hoşuna giden şeyleri çek ve paylaş instagramda
Kardeşimi falan çekiyorum genelde, onunda hoşuna gidiyor tabi zibidiye paylaşacak post çıkıyor :d
Varsa o seni bulur tatlım
Öyle ya haklısın
O yüzden boş ver hayatına bakk
O seni bulur
Nasip kısmet
Nasip işi bu
Öyle nasip
Şuradaki bazı görüşlere bakıyorum genel bir soruyu kendi üzerine çekmeye çalışıyor. 10 dk sonra başkasının sorusu da yine buyur benim diyecek çoğu kişide omurga yok ki.
maalesef öyle tipler hep var umursamıyorum..
şans meselesi tamamen o seni bulacak
Aynen öyle teşekkürler Şahin
2019
Kendim istemedim. Tabii ki konuştuğum oldu 2022 de birinden hoşlandım hala ara ara konuşuyoruz onunla… ama sevgili olmadık..
Benim için heves değildi ama onu biraz sıkıntıları falan oldu hep bunalımda bende elimden geldiği kadar yanında oldum ama olmadı yapacak bir şey yok
Nerelisin nerde yaşıyorsun ki
İstanbul
Kriterlerin neler peki
Olabilirim istersen
Varsa nasipte
Öyle biri yok
Varda iyi saklanmış
Ben de arıyorum ama artık yoruldum. Yok o kişi. Yok sabahları yastığına koyduğum şiirle uyanacak kişi, film izlerken başını dizime koyacak, sabahları kahvaltı hazırlayacağım, birlikte el ele gezeceğim, yazacağım hikayenin ana kahramanı olacak, özel hayatımda yatakta beni mutlu edecek, beraber yemek hazırlayacağım kişi.
Yok o
Zor bu devirde
maalesef zor
Geldik
Burada
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?