Hayatımda kimse yok yapayalnizim tanismaya çalıştığım kişiler de hep toksik düzgün insan nasıl bulacağım yaşım 29 ne yakın bir arkadaşım var düzgün ne de sevgilim ne de evliyim bir ailem var onlarla yaşıyorum ama aileme her sorunumu anlatamiyorim manevi olarak çok desteksizim bir sorun yaşadığimda kendi kendime cozememkten yoruldum düzgün birulerini nasıl bulup arkadaş edinebilirin güvenilire evet yalnız olmak güzel bazen ama bu noktada tikaniyorum sorunlarımı paylasacagim ya da güzel bir anımı paylaşacağım birisi yok olsa da güvenilir değil
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Sosyalleşmem lazım farklı arkadaşlıklar edinmelisin. Farklı ortamlara gir etkinliklere katıl. Danışıp sormak istediğin şeyler olursada konuşabiliriz
Nasil olacak
Nerede yaşıyorsun
Spora git ordan bulursun veya iş yerinden veya arkadaş tsnıdıkların filan
Sporda da kimse benle ilgilenmiyo
Git yanlarına sor bu hareket nasıl yapılır ordan muhabbet sohbet başlar
Olmuyor etkileyici değilim
Spor yap önce fiziğini düzelt sonrası gelir
Sanalda bulabilirsin ama dediğin gibi güvenemiyor insan. Ama biraz cesaretini toplaman lazım.
Bilmiyorum buradan bir kız ile tanıştım çok da kafa dengi gibiydi sevgili bulunca sattı beni sonra ondan ayrılınca geri geldi tuhaf yani tam buldum diyorum hale bak
Başka siteleri deneyebilirsin ya. Facebook grupları biraz daha tutarlı.
Paylaşımlar yorumlar falan derken ufak tefek tanışma ve sohbet oluyor. Anlatıyorlar ve soruyorlar, kişinin samimiyetine göre ne kadarını anlatacağın sana kalmış.
Yine de reele taşımadan devamlılığı zor biraz.
İşte sence o kıza tekrar yazsam mi sevgilisinden ayrılana bana yazdı da bir ben cevap vermedm ona kırgınım ve sinirliyim
Evet yaz, dost arıyorsan senin de destek olman lazım, hep destek isteyemezsin.
Muhtemelen o kız aradığını bulamadığı için dertlenecekti sana ve arkadaşlığınız daha da pekişecekti.
Tamam da neden sevgili bulunca beni ekti veya neden buluşacağımiz gün bana tamam dedi de sonra ben o gün ondan haber bekledim günüm çop oldu
Sanalda arkadaşlığa başlayıpta reele taşımak çok zor bir iş. Her insanın çekinceleri vardır.
Biz bir kere buluştuk zaten
Anladım, madem sinirlendin daha mülayim birini bulman dileğiyle :D
buradan yazanları değerlendir
Öyle yaoiyorum da burada fos başka platrfom var mı tanisabilrceg
Hepsi fos değildir. diğer platformlarda da buradaki kalitede muhtemelen. hangi şehirdesin?
Sosyallesmeni öneririm
Zaten istediğim o ama nasıl
Aslında gereksiz bir sosyallik istemiyorum düzgün adamakıllı insanlarla tanışmak istiyorum
En basitinden hangi takımı tutuyorsan onun maçlarını takip et ve stadyum ve/veya kafelere falan git o bölgede emin ol çok keyifli ortam var... Mesela ben Fenerbahçe Olympiakos maçı öncesi eğlencelere gittim kardeşim gibi gördüğüm bir arkadaşımla ve o kadar eğlendim ki kendimi ait hissettim, operaya yatkınlığım var ve tezahüratları operatik söyledim dikkat çekti taraftarla güldük eğlendik
Çok sempatik abiler vardı futbolda gerçek fanatik kitlenin seviyesi çok yüksek bence
Nasıl bir ilişki bekliyorsun ve neler olmalı veya olmamalı peki bunu belirledin mi?
Geldik geldik hfgjjd
Seçici olma
Arkadas olalım