Yürümekten kastım bir duygusu varsa samimi bir şekilde açılır mı? Yoksa arkadaşlığa ne olursa olsun ihanet etmez mi?
3 ay
Yürüyen de var, asla yanaşmayan da. Bu biraz erkeklikten çok karakter meselesi. Gerçekten dostluğa değer veren biri, kankasının exine karşı içinde bir şey olsa bile mesafe koyar çünkü bazı şeyler yapılınca geri dönüşü olmaz. Ama herkes aynı değil, kimi duygusuna sığınır, kimi sınırını bilir. Bana göre arkadaşlığa gerçekten saygı duyan biri, ne hissederse hissetsin o çizgiyi kolay kolay geçmez.
Sayın hanımefendi!
şu an bu gönderiyi okudum kanayan yarama tuz oldu resmen..
Sebebi şudur ;
" 1 senedir tanıdığım kankam dediğim bi kişi vardı onunla samimi kankalık ve kardeşlik bağımız vardı o vakitte de sevdiğim bi kız vardı o arkadaşım dostum dediğim g. vat gitti benim onu sevdiğimi bile bile teklif etti ben yıkıldım kendime gelemedim bi süre sonra duydum ki ayrılmışlar ee neticede Allah kimsenin ahını kimseye bırakmıyor "
Demem o ki kankan da olsa sevdiğin kişiden uzak tutacaksın insanın kalbinde K*hpelik bitmez seni en mutlu halinde vurmaktan çekinmez..
üzüldüm, demek yapabiliyorlar oyle seylerr arkadaslik ölmüş
Kesinlikle öyle çok üzüldüm kahroldum resmen 🥺
üzülürsün tabii kim üzülmez ama artik üzülme ahın tutmus zaten
Evet gerçekten öyle tuttu ama benim niyetim onun yanına gitmekti çok güzel hayallerim vardı onada anlatıyordum sevdiğim kıza yani ama o ihanetiyle herşeyi yıktı ateşe verdi umutlarımı 🥺
Senin başına gelen aynısını ve fazlasını yapan gördüm üzülme yanlız değilsin sonunda ayrılırlar ahın kalmaz
Desteğin için teşekkür ederim
Rica ederim ama emin ol sonu kesin ayrılma veya aldatma
Ee yaşattığını yaşasın oda inşaAllah
Merak etme
Size tkp atabilirmiyim?
Neden
Arkadaş olmak adına dertleşmek için
Yürümem bu kadar kanım bozuk değil
Ayıp la öyle bir şey 😃
Cevap
64Cevap
Karakteri bozuk kişiler genelde evet, zamanında olmuştu böyle bi'şey konuştum ters konuştu bende yumruklamıştım gördüğüm yerde. Bir daha da yapmaya cesareti olmadı. Arkadaşlarınızı iyi seçin.

Bende o an 2 kız vardı bulustugum birine odaklandım diğerini saldım saldıgımı kuzene yaptım geri zaten çokta ciddi değillerdi konusmayı kestiklerinde yürüdükte olmadı
bu konustugun kisi kuzeninin exi mi yani
Sevgiliyken bile arkadaşlarının sevgilisine yürüyenler oluyor. Ayrıyken hayde hayde yürürler. Örneğini gördüğüm oldu. Yani aslında “ Bu kızın bende gözü var. Onun için aramızı açmaya çalışıyor.” ve türevlerini diyorsa bir erkek kendinden bildiği şeyler vardır. Kaçın !
Ben ex e next e bakmam içimde bir miktar kelebek kıpırtısı varsa yürümek ne hacet artık sega oyun konsolun da meşur nir sonic vardı ya da road ronner mı desem artık o şekil bir hızla veya daha bariz belirtmek gerekirse express tren misali bodozlama koşarım usein bolt bile arkamdan yüzünü siler bu ne sürat diye o ara ter bezlerin yağmur misali arkamdan gelir 🤣🤣🤣 ışık hızı mı ses hızı mı bilemem yani
Esas dostluksa o gözle bile bakmaz bişey hissetsede bunu kendi icinde öldürür ama nerde devir değişmiş diyorlar...
Bu tamamen kişinin karakterine ve arkadaşlık değerlerine bağlı bir durum, bazı erkekler arkadaşlık kuralını bozmaz ve kankasının exine yürümeyi ihanet sayarken bazıları ise gerçekten duygu hissederek gidip açılabilirler.
Sanırım sen Kankanın ex'isin. kanka kafasında bitirmiş ise. diğerinin de ileride kafasında soru işaretleri kalmayacak ise olabilir. Birazda bu ilişkiyi isteyen kankanın rusal durmna Ex'in istem sebeplerine bağlı.
Bizim zamanımızda böyle bişey şerefsizlik görülürdü ama şimdi çok normal gibi görülüyoe
bence arkadaşlarına ihanet etmez, en azından ben öyle yapardım. arkadaşlık daha önemli gelir diye düşünüyorum.
yürür hatta bazıları arkadan sevgiline bile yürür sırf bi şeyleri kanıtlamak için o yüzden çok güven olmaz :)
Yok ihanet etmez. Sadece kankası bu yatakta iyi sende götür dediyse öyle
Her erkek bir değildir Yürüyende vardır uzak duranlarda...
normalde racona terstir. ama yapanı yok değil.
Benim için kabul edilebilir değil erkek için de kız için de.
Öyle yapan var ama bana çok itici geliyor kız mı kalmadı başka
Asla arkadaşlarımın sevgilisi olsun, ailesinden birisi olsun yürümeyi bırak, yan gözle bile bakmam.
Olan illaki çıkarda karater olarak olmamamlı yanibence
Ben zaten seçici biriyken öylesi imkânsız Allah'ın izniyle
Erkekten erkeğe değişir. Bazıları ayıp der içinde saklar kimisi ayıp va umursamaz
kankasınıın kardeşine bile yürürlen, yeterki karşılık alsın :)
Yurur ama gqvqt ya da oqrobq coqcoklari oyle yapar adam olan yapmaz gibi
Bütün erkekleri bir tutman peki? @frambuazlıçilek
Dünyada kadın kalmasa dahi yürümem yürünmez. Şerefszzzlık nmssuzluktur.
Siimdilerde cok normal görünebilir
Ama bunun kahppce oldugu gerçeğin
değiştirmez
Erkekler için kim neyi olduğu çok önemli değil. @mı gtü olsjn memesi olsun yeterli kdjdjdj
Bunun cinsiyeti yok kadınlar da yapıyor ama bir insana yakışmayan bir hareket
Hepsi değil bazıları yapar
Evet yürüyorlar, daha sevgiliyken bile yürüyor bazıları
Dünyanın çivis çıkmış herkesten her şey beklenir bu dönemde
Kimse kimsenin kankasının exine yürümesin arkadaşlar ova kadar geniş olmayın tövbe tövbe
Bizim ülkemizde kaynanasina yürüyen yengesine yürüyenler varken arkadaşının ex i sanki çok masum kalmış
Allah düşman başına vermesin
Çok kalleş bi durum ula
Çoğu erkek bunu kendine yakıştırmaz
Bununiki tarafta yapıyor
Eximin arkadaşı yürümüştü
Erkekler kız için her şeyi yapabilir.
Aradan biraz zaman geçince yürürler
Yürürken. Sayısıda çok fazla
Değerini bilmedigse benim suçum ne
Midesiz oldukları için
Adam olan yürümez
Yürüyenleri görüyoruz