Ayrılamıyorum lütfen yardım edin?

10 aylık uzak mesafe bir ilişkim var. Şu anda üniversite son sınıf öğrencisiyim. Başlarda ilişkimde çok mutluydum, her şey aşırı güzeldi ve birbirimizi çok seviyorduk. Ancak son 3 aydır sevgilimin benden en başından beri sakladığı psikolojik bir sıkıntısı ortaya çıktı. İki aydır hayatım sadece onun krizleriyle uğraşmakla geçiyor. Kendi okulumun yoğunluğu yetmezmiş gibi onun derslerini bile ben yapıyorum, tabiri caizse iki okulu birden götürmeye çalışıyorum. Her gün ona destek olmak için tüm günümü ve enerjimi harcıyorum ve artık gerçekten çok yoruldum. Benim aşık olduğum, tanıştığım kişi böyle biri değildi. Sürekli ben ne yapıyorum diye kendimi sorguluyorum. Bu gidişata dayanamayıp bir defa ayrılık konusunu açmaya çalıştım ancak olay çok korkutucu yerlere gitti. Kendini yerlere atıyor, 'Sen beni bırakmazdın' diyerek ağlıyor ve ayrılırsam kendini öldüreceğini söylüyor. ​O kadar kötü ve çaresiz hissediyorum ki, tam anlamıyla çıkmaz bir sokağa girmiş gibiyim. Kendi hayatım, kendi geleceğim elimden kayıp gidiyor. Ne yapmam lazım ben nasıl bir şeyin içine düştüm, lütfen bana bir akıl verin.

Ayrılamıyorum lütfen yardım edin?