Mesajlar sessizde, Telefon hep elde, gece herkes uyuyunca konuşmalar, Kapı tıkırdasa kalp krizi modu 😅

Mesajlar sessizde, Telefon hep elde, gece herkes uyuyunca konuşmalar, Kapı tıkırdasa kalp krizi modu 😅

Daha önce anlatmışımdır yine anlatıcam skfksk. 20 lerin başı, birine deli divane aşığım, Platonik. Neyse hasta da olacak gibiyim hani o kırıklık vardır bilirsiniz. Biz bununla konuşmayı kestik. Ben de hasta olacak gibiydim ya bir hasta oldum, 1 hafta 10 gün yatak döşek yattım yaz günü. En sonunda iyileştim, bulaşık yıkamayı da çok severim. Kalktım bulaşık yıkıyorum annem de masada oturuyo arkamda. Ben bulaşık yıkıyorum dilime de bi şarkı dolanmış, "ayrılık zor değil 3 gün ağlarsın, sonra vur patlasın çal oynasın" falan filan diye bir şey. Annem durdu dedi ki "iyi ki zor değil 10 gündür yatak döşek yatıyosun bir de zor olsa yanmıştık" akdkskd velhasıl ailr evinde aşk da aşk acısı da yaşanmıyo
Kendisi de bu sitedeydi, bunu okuyorsan püüü sana cidden bacak kadar çocuğa bu yapılmaz akdjsjd
Evet aşkı geçtik aşk acısı da yaşanmıyor djdj bu iyi mi kötü mü bilemedim. Arabaya oturup müzik açıp zırlarız icabında sjdjsj
Akdkskx maalesef öyle oluyor
Bence aile evinde daha güzel aşk yaşanıyor. İnsanın yazılan güzel bir cümlede pancara dönen suratını gizlemesiyle birlikte gülmemek için kendini tutuyor oluşu da ayrı bir heyecan katıyor 😄 üstelik benim surat ifadem her şeyi yansıtıyor, annem ne olduğunu çözüyor 😅
Neden gizliyorsunuz ki?
Zaten görmek zorunda değil ailen
bence aile evinde aşk yaşamak çok zor. hele hele ailenin de yanında olması işi iyice karmaşık hale getiriyor. gizlice mesajlaşmalar, şüpheli bakışlar, tansiyonun tavan yaptığı anlar... pek çok insan için bu durum gerçekten zor görünüyor.
Ben ya çatıya ya da balkona çıkıyorum hava soğuksa işin yaş. djd
En iyisi herkes uyuduktan sonra konuşmak diyorsun bu seferde sabah uyanamıyorsun.😀
Aynen 😅
O da güzel oluyor ya djd
Aile evinde aşk yaşanır hem de en heyecanlısı yaşanır 💕😅 Gizli gizli konuşmak kalbi daha hızlı çarptırır ama uzun süre böyle tetikte olmak insanı yorar. 35 yaşında bir kadın olarak kendi alanını istemen çok doğal 🌸 Sevgi güzel ama huzur da önemli. Kendine şu soruyu sor, bu heyecan sana iyi mi geliyor yoksa strese mi sokuyor 💭💗
Cevap
68Cevap
Aile evinde aşk da yaşanmaz aşk acısı da yaşanmaz. Hatta direkt aile evinde yaşanmaz.
Ahaha aslında aile evi iyi ya
Neden ki?
Aile evi olunca noluyor?
Cok tatlisiniz
@Mehmet198401 Sağol canım
Ne demek :) tica eserim
Aşk bu devirde yaşanmıyor keşke ev tek zorluğunu olsaydı masum işler aşılırdı
O da doğru djdj
Kız: Aşkım bir ses duydum
Erkek: Kim geldi?
Kadın: Galiba ailem bizi izliyor
Erkek: telefonda kamera mı var?
Kadın: Evet
Erkek: 🙄
Merhaba,
Olabilir, aile başımızın tacıdır! 😅
Sevilen de ailedendir! 😅
Yaşanır ama dibine kadar yaşanmaz 😅
Kavga edeceksin bağıramıyorsun sjdjdj birbirini yiyeceksin yiyemiyorsun :D mesaj geliyor "yerim seni" için coşuyor dışına yansıyamıyor falan sjdjs seviyorum ama liseli gibi hissetmeyi
Dimi, canım yine çekti djfj bizim sorudan soruya farklı düşüncelerimiz
Neden liseli gibi davranıyorsunuz ki?
Ben de sinir oluyordum fısır fısır konuşunca sevgili
Her yerde yaşarım bana fark etmez.
Annem babam ayrıydı o zevki yaşayamadım emınım zevklıdır. Çünkü aılen bırarada ve sende ergen ya da gençain ve özel hayatın var ne güzel o yüzden tadını çıkarın nasıl bır dıygu bılemedım hiç🙃
Yaa.. :(
Baya zaman oldu bşz ebeveyn olduk ayrılıklar vs derken🙃o zevkı yaşasınlar soya doya dıye hiç karısmycam😅
İllaki merak edersin büyük konuşma djdjs
Aa edıyorum paylaşır zaten😅 bu devırde de merak etmek lazım
😄 hee onun verdiği rahatlık
Tabiiki kuzum😁😇
Ben kahkaha emojisi koyuyorum o sınırlı ifade oluyor haberınız olsun😅🤔
Sinirli değil o 32 diş sjfj
Evet ahhaa
Ben doğru düzgün yaşayamıyorum anneme anlatıyorum ama bu kez babamdan kaçmak çok zor oluyor , odama kapanmak telefonu sessizce açmak falan baya meşakkatli oluyor 😂
Operasyon gibi djfjd
Akşam yazışma modunda olursun gündüz konuşma modunda Ne var ki iki gönül bir olsun yeter ki hahaha
Tabii ama hep böyle bi diken üstünde modu djd
Meraklı bizimkiler fena :D
Darlıyorlar ya djdjs kendimi iflah olmaz ergen gibi hissediyorum 😂
Ahahha devlet meselelerini yatırıyoz anacum 😅
Yok aile evinde yaşanmıyor dizi izlerken yerim diye abur cubur alıyorum hepsini benden önce alıp yiyolar
😂😂
Bu kadar aşk yaşayan ayrı evde mi aşk yaşıyor.. o dediklerin eskidendi şimdi gençlerin öyle bir sorunu yok
Yo benim var şahsen :D biz anamıza babamıza kanka diye hitap eden nesilden değiliz. Biz onların olduğu ortamda saygıyı elden bırakmıyoruz.
Evet, anaya babaya asi gelmeyenlerden ve kıymetlerini bilenlerdenim. Çok şükür.
Amin..
Hayır yaşanmıyor annem telefonumu kontrol ediyordu eskiden ya şaka gibi bide sürekli imalar filan evlerden ırak 😂😂
Evet :D ahaha
Aslında iyi fikirmiş hee 🤔 anaya mesaj yazdırmak.
İstek değil ihtiyaç 😂 anamlara gidince yapayım bunu.
Yaz kızım diye başlayacam 😂
Oha hayır konu o değildi djfj
Ben konuyu o sekılde anlamak istedim ve bunu mutlaka yapacam 😂
Hayır ya delirme djfjs
Yapmazsam gözüm açık gidecekmişim gibi hissediyorum 😂
O zaman yap sjdj
Bana gram fark etmiyor üst katta kendi krallığımı sürüyorum anırsam zor duyarlar kljada
Neee
Ne diyon ne dedin ne yazdın türkçe lütfen
Arap Alfo
Niye arap sevmiyon mu :D ahdjdja
Katılıyorum ciddili djfj
Ablam yakalamıştı beni balkonda konuşurken shshsjdj
Neyseki sadece ablan sjdj
Ayy herkes duyduuu ahaha valla bilen bilir utanıyor insan 😂
Bir de savunma amaçlı saçma sapan şeyler uyduruyorsun hdjdjs hebele hübele falan ahah
🥹🥹 vallah öyle sjdj
Valla yaşanmıyor , ne aşklar heba oluyor kim bilir bu yüzden 🤦🏻♀️
Kavga bile edemiyorsun ağız tadıyla jsjd
Yaşanır ama tam anlamıyla değil kısıtlıyoruz kendimizi hep jsjhgh
Heyecanlı bir yandan da djdj
Kime gülüyorsun sen jsjsjsjs kaçamak hımmm kdkfd tatlı gençlik yılları
Hemen kız arkadaşa öne atılır djdj
Her kadın yaşamıştır hshdjdhd nerde artık o eski ksks günler jdjdjd
Ben hâlâ yaşıyorum :D komple ilişki halindeyiz sevgilim olunca djdjs
😀😀😀😀 kdkd
Ay yok yaşayamıyorum o kim kimle konuşuyorsun neden gülümsüyorsun diye sorup duruyorlar ndjdjdjdjd
Böyle derin bir sohbete dalıyorsun pat odana biri dalıyor sjdjd
Telefonda konuşurken patttt diye odaya annen dalıyor rezillik nsnsjdjsjsjsjs kimmle konuşuyorsun diye bir ses allahim allahim
Yaşanır da zor oluyor yani geç saatte konuşsan vs kısık sesle konuşman lazım ki millet rahatsız olmasın, sese uyanmasın ama kendi evin olduğunda bu tip şeylere fazla dikkat etmeye gerek kalmıyor.
Kimse telefonuma bakmaz , saygı ve özel hayat bâkidir
Merak edip soran da mı yok
Vereceğim tepkiyi bildikleri için , yok 😂😂
Yaşanır her şeyin bir çözümü vardır hatta daha heyecanlı olur 🤣
Yok bea jdjd
Olmaz mı diyosun 😀
Olur ama zor ve heyecanlı shdjs
Daha güzel iste 😄
Kötü demedim ki :D
Yok bea diye giris yaptin ama 😀
Maksat muhalefet olmak shdjs
Agxhhh cins ya 😀
Yaşanır ama kalp değil de kapı kolu sesi daha hızlı atar😂
🤣🤣
Ben nedense olayı farklı anladım 🙄😁
Zor olsa da, heyecanlı da olur kanaatindeyim.
Nasıl anladın djfj
O da olur berbat sjdjs
Ailenin ilk tepkisiiiii Nereliii adetleri neee wndnnwndjwj
Evet shdjd :D
Çeken bilir whdhwhd
Bilmiyorum tek yaşıyorum ben o heyecan yok bende 😅😅
Tek yaşayamam ben dkfj
Bence aşk her yerde yaşanabilir, aile evinde de. Ama tabii bazı şeyler daha farklı oluyor. Daha fazla sınır, daha fazla dikkat gerekiyor. Yine de eğer iki insan gerçekten birbirini seviyorsa, ortamdan çok niyet ve saygı önemli oluyor.
Bazen aile evinde yaşanan ilişkiler daha masum ve daha dikkatli ilerliyor gibi geliyor bana. Sence aile evinde ilişki yaşamak zor mu, yoksa doğru kişi olunca her yerde yürür mü?
Çoğu insan için çok zor olur, yazışırken evden biri çay koymasını ister mesajlaşma yarıda bölünür vs vs böyle şeyler oluyo genelde😄😅
Aile yapın ile alakalı bence eğer ailen sevgili şeylerine müsaade ediyorsa ve normal bakıyorsa daha kolaydır evde aşk yaşamak Ama eğer ailen öyle şeyleri kabul etmiyorsa o zaman zordur
Yaşanıyor da nasıl yaşanıyor ben bilirim. Arabanın içinde saatler geçirdiğimi bir ben bilirim bir de arabam 😒
Üzüldük seni ay pardon sana yakıyoz şimdi
Nerde yakıyonuz ben de katılam mı
Sen katılma :D
Çatlarım tek başıma buralarda.
Tamam
Ben iki yıl sevgilimle yaşadım. Şimdi kesin olarak bitti, aile evime döndüm. İleride olursa da kesinlikle aile evinde olur
Arkadaşlar aile evinde sadece üç öğün yemek ve yatak bedava onun haricinde aile evinde hiçbir şey yaşanmaz
Yaşanmıyo efendim hele bir iki gün sonra kız her dakiks konuşmak isticek evdekiler sesini duyacak başına gelecek ohoo çile valla
Hayır hiç bişey yaşanmaz evin erkekleri akşam evdeyken zar zor konuşuyorum benimkiyle öyle kısık konuşuyorum ki anlatamam
zaten aile evindeysen aşk yaşanır, kendi evinizde adı aşk olmaz sorumlulukların bitirdiği b. ktan hayat olur adı.
Neden gizleme gereği duyuyorsunuz ki?
Yaş 35 değil mi doğru gördüm?
Daha ben emin olmadan kimseye yaymam :D
Ben ailemle yaşamıyorum ki, ama ailem benimle yaşıyor hahauhs. Evet tek yaşamak kadar rahat olmaz ama bir şekilde yaşanılıyor.
Heyecan zirve diyosun yani aman sessiz ol evdekiler duymasın fıs fıs yani hım dğşündürücü ama kaldımı öylesi yahu 🙂
Yaşanıyor sorun yok 🤣
Sıkıntı yoksa sıkıntı vardır djd
Hic bir mahsuru yok
Sadece konusma ev içinde acil değilse gereksiz olur
Onun dışında bir mahsuru yok
yaa bide bunun sabit hatlı dönemlerde yaşananı vardı paralel telefondan dinlerdi kardeş abla filan beterin beteri var asdfasdf
Annemin haberi varsa yaşanır ama ondan da saklıyorsam biraz zor
Yaşanır ama çok zor sürekli gelip kimle konuşuyorsun falan bir sürü yalan türetmiştim
Eskiden olsa çekinebilirdim de, şu an çekinmem.
Aşkın yeri olmaz. Evde, otelde, arabada, teknede, duşta, tuvalette...
Ailem diye bahsedilen kişi eş değilse yaşanır tabii 😀
Daha o duyguları yaşayamadım ama yasasamda sıkıntı olmaz , odam üst katta olduğu için dhrj
Yok gayet rahatım o konuda bizimkiler artık kendileri bana kız arıyor
Yaşayan yaşayabiliyor bence insan istedikten her yer de yaşayabilir bence yeterki istesin.
Aşk Bodrum'da yaşanıyor güzelim 🤣🤣şarkı ama sana laf atmadım
Çok daha güzel oluyor, yasaklı kimseler görmeden anlık saniyelik o kadar harika bişeyki, devamını getirmek istiyorsun o an olmuyor.
Duyguları daha yoğun yaşayabilirsin. Yere ya da koşullara değil de ilişkinin sana hissettirdiklarini odaklanman daha uygun olabilir de ailenin karşı olması mi söz konusu aile bireyleri kim neden bu kadar riskli oluyor evde
Evett annem varken çokca evimize geldiğide oldu sevgilimin ama komik oluyor kdkdkd
Cidden mi :D
Evet 😅 annem kafadır anlayışlıdır bişey demiyor kdkfk
Baba?
Ayrılar
Anladım
Noldu ki tuhaf bişeymi
Yok baba faktörü de var bizde mesela sjjd o işler o kadar kolay olmuyor o vakit
Yani sizin iş daha zor dkdk benim annem genç bazen beraber gezdiğimiz bile oluyor kdkfk
Ailenin bildiği bir ilişki ise yaşanır bilmiyorlarsa zor 🙂
Ben bununla ilgili paylaşım yaptım ama hala güzel cevap bulamadım. Kadınlardan nefret etmiyorum ama ne yaparsam yapayım bi kadınla hiç oturup konuşamıyorum dışlanmış gibiyim
Yaşıyorum hiçbir sorun yok 😀
Bayağı rahatım anlaşılan ben bu konuda.
Bazımız rahat :D
En sağlıklısı bence. 🙂
Bizimkiler de kötü niyetten değil sadece biri olsun istiyorlar içten içe :D o sebepten meraklılar ama ben darlanıyorum
İçlerinde kalmaya devam etsin. 😂
Öyle olacak, benden kurtulamayacaklar 😏
Annemler pek evde olmadıkları için rahat.
Misssoo
Ne misss üzgünüm beyler eve erkek atamam hak etmiyorsunuz 😎
Aile evinde yaşamıyorum ama yaşasaydım da öyle şeyler yaşamazdim saçma sapan sorular sorarlardi
Sürekli bir dürtülme durumu yorar abii
😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?