Olurum
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İyi yaşamalar mı kadına dediğin şiddet edilir gerekirse tokat atılır ve en önemlisi evde hep kocanın dediği olur ben olsam var ya kadına şiddet gösteririm tokat atarım bağırırım oda tamam kocacım kızma bana deyip korkar yani ben günün birinde evleneyim var ya kadınlar korksun benden kadına tokat atılır bağırılır ve merhamet gösterilmez Oğlum bütün erkekler beni iyice dinleyin önemli şeyler bakın kadınla evlendikten 5 gün sonra karınıza bağıracak azarlayacaksınız ve şiddet göstereceksin ve çocuk olarak erkek çocuğuna şımartıp kız çocuğuna bağıracaksınız döveceksiniz karınızada ve en önemlisi erkek adam küpe hızma takmaz erkek adam dediğin bıyıklı olur bıyıksız erkek delikanlı değil taş fırın erkeği ve en önemlisi bıyık bırakan erkekler kaya fırın erkeğidir
Erkekler yorumlarda bu pankartı eleştirmiş eğer böyle değilseniz üstünüze alınmayın, KS de bir erkek kullanıcının yorumu.. kendi evladı olacak kız çocuğuna bile merhameti yok başka kadınlara mı olacak.
Hiç ön görülü değilsiniz öyle değil mi? Etraflıca bir düşünün özgürlük adı altında feminizm dönüp dolaşıp yine erkeklere yarıyor kusura bakmayın ama değersizleşiyorsunuz yapmayın bunu kendinize. İnsan olarak kadın olarak elbette değeriniz var ama uçkuruna düşkün erkekler yüzünden aşk sevgi ve ilgi ile manipüle edilip kullanılıp üzülen siz oluyorsunuz bu yüzden hakkınızı arayın, savunun, ama açık giyinmeyi geç saatlerde dışarıda gezmeyi publarda takılmayı erkekler gibi sınırsızca cinsellik yaşamayı özgürlük sanmayın.
Evet Türkiyede'ki çoğu kız tiktoktan falan duyup kendi kendini feminist ilan ettigi için yanlış anlamanız veya bilmeniz aşırı normal o nedenle haklısın ama her feminist aynı değil ben mesela iki cinsiyeti de eşit görüyorum onun için yazdımmm
Eşit olmadığımız tek alan biyolojidir bunun haricinde yaşama hakkı olarak elbette eşit haklara sahibiz öyle de olmalı ama bunu suistimal eden çok fazla insan var ve zararı yine kadınlara dokunuyor
Maalesef😔😔😔
Cinsellikte kadın tarafını kullanılan olarak gören biri yorum yapmasın mümkünse, bir feminist olarak feminist olmayan erkekle işim olmaz, erkek yalakası kızlar seçin sonra boynuzlanırsınız bizler erkeklerin feminist sevmediğini bile bile feministiz çünkü yalaka değiliz beğenen beğenir beğenmeyen umurumuzda değil.
Beğenip beğenmemek değil mesele. Yaşadığımız devire bir baksana evlilik yaşı gittikçe yükseliyor, evlenip yuva kurmak isteyen iradesine sahip çıkan kendini eşine saklamak isteyen kadınlar evlenilecek adam bulamıyor. Neden sence? Parasız azimsiz erkekle zaten evlenilmez eşine bakamaz rahat ettiremez mutlu edemez çocuk bakamaz ev geçindiremez ama parası olan erkekte çok fazla seçeneği olduğu için bunu kullanıyor. Kadınlar özgürlük adı altında rahatça cinsellik yaşamaya başladıklarından beri evlilik çoğu erkek için bağlayıcı olmaktan çıktı. İstediği zaman birçok kadınla ilişki yaşayabilme imkanı varken evlenip tek kişiye bağlı kalmak istemiyor. 40ına kadar hayatını yaşayıp birçok kadınla birlikte olup 40dan sonra da genç çıtır birini bulup evleniyorlar. 25-30 yaşlarındaki kadınlar ise yaş farkı olmasına rağmen bir kendi yakın yaşlarına birde 40 küsür yaşlardaki taliplerine baktıkları zaman genç kesimde hala daha hayatını yaşama hevesi daldan dala konma amacıyla kadın arayışındaki tiplerle, arada biraz fazla yaş farkı bile olsa evlenip çocuk sahibi olmak isteyen işini gücünü düzenini kurmuş adamları düşünmek zorunda kalıyorlar. Yani yine bunun sonunda erkekler kârlı kadınlar zararlı çıkıyor kusura bakma gerçek ne yazık ki böyle.
Daha sikko bir analiz daha görmedim, lan kaç kişinizin altında 10 milyonluk araba var 50 yaşında çıtır kız bulasınız siz acun musunuz? Türkiye ekonomisinde zengin erkek mi kaldı shdjshdjs ha yani tüm koca sorunu kadının cinsellik yaşamasına bağladın öyle mi 🤣 demek ki erkekler evliliği cinsellikten ibaret görüyor 😃 oh ne iyi zaten öyleleri evlenmesin, genç çıtır dediklerinin günde bin tane talibi oluyor o bahsettiğin dedelere bakmaları için o herifin ciddi bir malvarlığı olması gerekiyor, orta yaş kadınlar her zaman koca buluyor kendi analizini bırakıp gerçekleri görmen gerekiyor
Tatlım burada bile görebilirsin kaç tane soru soran kız gördüm 18-20 yaşında 40 yaşındaki adamların altına yatan.. Kaç kız gördüm 28-30 yaşındayken evlenilecek iş güç sahibi düzeni olan aday olmadığı için 40 küsür yaşındaki adamlarla ciddi düşünen..
Ben sana haklarını arama savunma kır dizini evinde otur demiyorum "genellikle" özgürlük olduğu sanılan davranışların bazılarının zararlarından bahsediyorum
Kanka olgun sugar daddy fantezisini bilio musun? Jsjdjdfhhs yatıyorlar evet çünkü tecrübe ve para dhdjhdahhd kimse gidip de evlenmiyor, milflerle evlenen milf aşığı milyonlarca erkek de var Allah aşkına sen yorum yapma dhfjhd aynen zarar 😂 hiçbir şey köyde ezilip bükülen gelin olmaktan daha zarar değil
Ben onu savunuyor muyum sence? Eşit haklara sahip olmalıyız zaten doğru olan bu ama özgürlük istediğin zaman istediğinle yatmak istediğinle gezip tozmak alkol almak açık giyinmek vs değil özgürlüğün bu olduğunu sanan çok fazla kız var bundan bahsediyorum yanlış diye. Bunu erkeğin yapması da yanlış sadece kadınlar için söylemiyorum.
Kimse özgürlük o demiyor lan! Onları yapan erkeğe nasıl ki laf yok söz yok o*ospu damgaları yok o şekilde de kadına olmaması özgürlük ve eşitliktir yoksa yatmak, alkol almak özgürlük değil feministim ama zinaya karşıyım alkol de asla almam mesela? Ama bunu yapan kadına bilmem ne damgaları varsa erkeğe de olmalı ya ikisine ya hiçbirine! Derdimiz bu ama anlayacak kafa neredeeeeee
Yazdıklarımı daha dikkatle okumanı tavsiye ederim. Özgürlüğün bu olduğunu sananlar var dedim, genelleme yapmadım herkesi kast etmedim. Şimdi biz nasıl erkeklerin büyük bir çoğunluğu cinsellik peşinde olduğundan dolayı önyargı ile karşılaşıp bu şüphe ve tedirginlik durumu geçene kadar güven aşılamaya çalışıyorsak siz de aynı şekilde yollu kızlar yüzünden kolay lokma sanılıp ahlaksızca tekliflerle karşılaşabiliyorsanız bizde hemcinslerimizin hatalarının bedellerini ödemek zorunda kalabiliyoruz. Ayrıca dediğin gibi kadınlar o olumsuz davranışları sergilediklerinde basit görülüp argo sıfatlarla anılıyorsa erkekler için de olmalıydı ama buna karşılık gelen bir tabir yok ne yazık ki.
Hâlâ kadını aşağılayan sözler kolay lokma yollu 😂 öncesinde de erkeklerin "cinsellik peşinde olduğundan" diyor 1 aylık flörtüm onunla cinsellik yaşamayı reddettim diye bana önce küfür edip sonra her yerden engelledi buna ne diyeceksin? Sizler bakire sevgilinizi bile cinsellik yaşamıyor diye terk ediyorsunuz kızları manipüle ediyorsunuz o yollu dediğin kızların çoğu bir erkeğin "aşkım evleneceğiz zaten, ben seni asla bırakmam kimselere benzemem" diye manipüle edilen kızlar 😀 çoğunuzun amacı cinsellik eğer bu sebepten red ediliyorsanız zaten bu da kızları kolay lokma olarak görmenizin yollu dediklerinle alakalı değilde kendi pis istekli zihninizden kaynaklı olduğun anlayabilirsiniz.
Ben bu sözleri sana söylemiyorum ve sana olumsuz bir davranışta da bulunmadım ama sen bana karşı çok saldırgansın sebebini anlayamıyorum. Bende kimseyle bir şey yaşamadım tercih etmedim kendimi evleneceğim kişiye saklamak istedim her anlamda ve sırf birlikte olmadığım için aldatıldığım da oldu. Aynı şeyleri bizde yaşayabiliyoruz.
En azından zarar görmüyorsun aynı şeyi başka bir arkadaşım da yaşadı fakat onlar nudeleşmiş yani kız nude atmış slk, p*cte t*cavuz tehditinde bulunarak yapmzsan fotolarını yayar ailene atarım demiş ama neyseki şikayet falan etmişler
Instagram'da da 14 yaşındaki bir kızdan nude alıp tehdit eden birine denk gelmiştim küçücük çocuklarda bile gözü var hemcinslerinin konu cinsellik olduğunda hâlâ utanmadan kadını suçlayıp yollu demeniz kadın kötülük yapıyorsa da kendine yapıyordur başka kime ne zararı varmış? Fakat erkekler konu cinsellik oldu mu dünyanın en şerefsiz insanı olabiliyor.
Ben bunu inkar etmiyorum ki. Bizde bu yüzden önyargı ile karşılaşıyoruz ama yine de karşımızdakine değer veriyorsak o güveni sağlayana kadar mücadelemizi veriyoruz. Bende istemem hemen inanıp güvenmesini çünkü kendisi zarar görür.
Sorun kadının cinsellik yaşaması değil cinselliği kendine özgü gören kadını obje gören ortadogu zihniyetiyle cinsellik yaşamak sorundur, yabancı erkekler örneğin hiiiç böyle konulara girmiyorlar bile doğal olarak kadınlarda rahat onlarda cinsellik normal bir şey sorun vs çıkmıyor 😀
İyi peki tartışmayacağım seninle, kendimi ifade edebilmek için yeterince çaba gösterdiğimi düşünüyorum. Kadınlar hakkında olumsuz ve kötü bir şey düşünmediğimi eşitliği savunduğumu aktarabildiysem ne mutlu, olmadıysa da yapabileceğim bir şey yok. Kaba davranışına ve beni hiç tanımadan söylediklerimi tam olarak anlayamadan itham etmene rağmen sohbetin için teşekkür ederim. İyi ve güzel günler diliyorum. 🙏🌹
Kullandığın dil yeterli, erkeklere bir şey demezken kadınlara yollu vs dedin muhtemelen sen de X'de takılıp kadınlara laf atan erkeklerdensin.
Hayır, konumuz feminizm ve kadınlar olduğu için çoğunlukla kadınlar hakkında konuştum erkekleri savunduğum tek bir cümle bile kurmadım. X, İnstagram, Fecabook veya başka bir sosyal medya kullanmıyorum. Sen tanımadığın insanları aynen böyle yargılamaya devam et. 👏
Edeceğim
Olmam. Kendinden bahsediyorsan muhtemelen engellemişimdir zaten seni de. Ahmk geliyor bana koyu feministler. Feminizm kadın haklarını savunmaktır. Ama şu slk pankarta bile bakınca bir başka kadının haklıran önce kendileri tecavz ediyor. Ve bunu göremeyecek kadar mal insanlar ile arkadaş olmam. Kendilerini feminist diye tanımlıyorlar halbuki erkek düşmanı birer ahmaklar. Taa ki kendilerine uygun penisi bulana kadar. O zaman akıllanıp normalleşiyorlar.
Ben anketten “Olurum” diyorum 💜 Ama şöyle bir şey var; koyu feminist olmak başka, nefreti ve şiddeti savunmak başka. Ben eşitliği savunan, kadın hakları için bilinçli olan biriyle gayet arkadaş olurum. Zaten kadın dayanışmasına inanıyorum 💫 Ama erkek düşmanlığı ya da şiddet dili varsa orada frene basarım. Sen koyu feminist deyince neyi kastediyorsun, duruş mu sert tavır mı? 🌸🔥
Cevap
32Cevap
Olurum neden olmayım ki herkesin farklı düşünceleri olabilir
Hayir her konusu erkekler soyle erkekler boyle
Bi g. tunu kaldirip is guc bilim arastirma yapmaz
G. tunu basini acip ben ozgurum der bos bos konusur
Feminism bu degil ama feminist olanlar ozellikle koyu feministler boyle
Amerikalı feminist teorisyen Carol J. Adams p*rno ve müstehcinliği şiddetli şekilde eleştirir, Sovyet feministi olan Aleksandra Kollontay kadınların para karşılığı bedenlerini satmasını şiddetli şekilde eleştirir. Bizdekiler ise hem fuhşiyatı hem de p*rno yüceltir. Allah feministin de efendisini versin. Bizdekiler bir de PKK sempatizanı:
Cahiller ne bilsin feminism dusunce felsefe ne
hayır, anti-feminist biri olarak kediyle köpeği arkadaş yapmaya çalışmaktan farkı olmaz başörtüsünü yırtmak gerektiği hariç nerdeyse ortak fikrim olmayan biriyle arkadaş olup napayım?
Önce Feminizm'in ne olduğunu sorarım. Doğru cevap verirse, olurum.
Çünkü ülkemizdeki kızların %80'i Feminizm'in ne olduğunu bilmiyor.
Konu ne olursa olsun fanatik bir insan benim gözümde sağlıklı bir insan değildir
Birçoğu mor saçlı PKK militanı olduğu için olmam.
Bu protesto değil terör ɒmınɒkoyim. Beyinsiz ammalakların yapacağı bir iş
asla. belki engellemişimdir seni bu kız gibi düşüncelerin varsa
O bayrak ne öyle. En son öldür kocanı. Nasıl bir mantıkla yazdınız. Anlatsana
Asıl soru koyu feminist kız bizle arkadaş olur mu? 😂
Feminizm kadin-erkek esitligi demek bazi erkek dusmanlari erkek aşağlamanın adını feminizm koymaya calisiyor lutfen dikkate bile almayin olgunlaşmamış beyinler onlar🙏🏻🫀
Harika bit açıklama
Teşekkürlerrr😻
Ay yok baya uzak dursun ve bu sitedekiler fenimist düşmanı olduğumu biliyorlar
Feminizm kadin-erkek esitligi demek bazi erkek dusmanlari erkek aşağlamanın adını feminizm koymaya calisiyor lutfen dikkate bile almayin olgunlaşmamış beyinler onlar🙏🏻🫀
He tamam o zamnn
Çoğu fanatik lezbiyen zaten erkeklerle takılma amaçları tamamen bedava yiyip içip gezmek
Bune yaa bence yitirlmask gereken yerleri var bu kizin sjsj
feminist kocayı görünce. komünist parayı görünce değişir
Evlerden ırak 🤣
Bu feministlik değil ya
Müslüman olmayan kızla işim olmaz
Bu feminist değil beyinsiz bi kanka direkt
Yok, erkek düşmanı biri kendisiylede düşmandır
Evet Türkiyede'ki çoğu kız tiktoktan falan duyup kendi kendini feminist ilan ettigi için yanlış anlamanız veya bilmeniz aşırı normal o nedenle haklısın ama her feminist aynı değil ben mesela iki cinsiyeti de eşit görüyorum onun için yazdımmm
Olur iki kişi de eşitse neden bir sorun olsun ki bu konu cinsellikte gecerli degil bu arada cinsellik konusunda siz tabi ki konuşup kim baskın kim degil konuşursunuz ama değerler olarak kadin ve erkek eşittir
Duşman olanlar öyle onlar feminist degil erkek düşmanı işte başta da dediğim gibi gerçek feminist kadın ve erkek eşitligi destekler
çok kafa açmazsa olurum
Feministlik benlik değil
O zaman bu yorumu yazma ve kocan gelene kadar evde oturup temizlik yaparak ellerinin çatlamasına izin ver
Bunların hepsi pislik
Ayagni bile yalarim
Sana zararı yok tabi
Erkek olsan olur muydun
Olurdum muhtemelen feministlik kadin-erkek esitligi demek iki cins icin de zarari yok
Ama pankart aşmış bunu
Bak toplumda genelde bazi erkekler kendilerini kadinlardan ustun goruyor feminizm de bu durumu esitlemek icin var yani erkegi aşağlamadan kadinlari erkeklerle aynı seviyeye getirmek olarak düşün erkek aşağlamanın adı femizm değildir
Gotikmisin
Asla..
Olurum
olmam
İşim olmaz
Olurum ama çoğu konuda uyarız
Çok mu koyu fkckc
Olurum
Gerek yol
Baya zor bir arkadaşlık olur
Olmam
Aynı havayı bile solumam
Olurum
Olmam
Hayır
Kölen olsam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?