30 yaşındayım 19 yaşında bir kızla ciddi düşünüyoruz sizce yaş aralığı çok mu ileride anlaşmazlık olur mu?
3 ay
bu ilişki türünde yaş farkı nedeniyle anlaşmazlıklar çıkabilir. Örneğin, 30 yaşındaki bir erkeğinAlready certain tecrübeleri ve yaşam alışkanlıkları oluşmuşken, 19 yaşındaki bir kızın masih çok genç ve deneyimsiz olması anlaşmazlıklara neden olabilir. ayrıca, yaşam hedefleri ve öncelikleri açısından da farklılıklar
Aranızda 11 yaş var ve bu az bir fark değil, bunu romantize etmeden düşünmek lazım 😌 Sen hayat tecrübesi olarak başka bir yerdesin, o ise daha yolun çok başında. Bu durum bazen beklenti, özgürlük alanı ve gelecek planlarında çatışma yaratabiliyor 💭 Ama önemli olan olgunluk, iletişim ve karşılıklı saygı. Onun gerçekten hazır olduğundan ve seninle eşit hissedebildiğinden emin misin? Birbirinizle gelecek planlarını açık açık konuştunuz mu? 💕
Cevap
15Cevap
iğrenç olur
Neden barışım çok seviyoruz ama
Eski kız arkadaşım 21 yaşındaydı ondan önceki 30 yaşında olan sevgilimden samimiyetimle daha olgundu
Valla ya bu kız da öyle çok olgun ve ne istediğini bilen biri
Daha geçen ay 40 yaşında bakireyle konuştum halen daha ne istediğini bilmiyor 20 yaşındaki kız gibi. Yaşın olgunlukla pek bir ilgisi yok dostum
Öyle cidden yaşla alakası yok
Yaşıtlarıyla evlenen kızlar 40 yaşına gelince Nene gibi oldular Kocaları dinç. Kocamın Gözü dışarı kayacak diye korkuyla yaşıyorlar.
Ne biliyim hayırlısı be
benimde 32 yasindayken 19 yasinda 1 ay gibi kisa bir evlilik yapmis bir sevgilim vardi. En son her gun hergun istememe dayanamadi terketti gitti 23 yasjnda biriyle evlendi. Bende cok Gaddar davraniyordum. Haci napim kendime hakim olamiyordum. 3 saat takiliyor yanindan kalkiyordum yine canim istiyordu. Ne gunlerdi. Neyse sen fazla hirpalamaz san guzel bir iliski olur. Ben hor kullandim bana mal olmadi..
Sıkıntı kız çocuk 30 yaşa 19 yaşında bir erkekle kanka olur muydun mesela
Çocuk bu der geçerdin
Olurdum ki 18 ine yeni girmiş arkadaşım var yani
Bilmiyorum 19 da gözüme küçük geldi 20 30 olss belki cödlmdöş
kankayla ne alaka amg
Lan 20 olcak zaten 😂
şimdi bizim kahvede sami abi var 40 yaşında onla kankayız amg ama 40 yaşındaki bir karıyı gtürürüm?
Ankamadım ne diyorsun
Hagget ne diyon olum
valla bende anlamadım
Algılarım öyle kanka 20 30 normal geliyor 19 30 sıkıntı 10 yaş çok sıkıntı olmaz mesela 25 35 olabilşr mesela ama ikisinin de reşit olması lazım
şimdi demek istedigin aslında şu 2 kişi düşün ikiside 20 yaşında (hani arkadaş olurmusun diye sorduya)
Sen nasıl anlamadın anlattıpın şeyi
Kşme soruyorsun kanka
Djskdhjgssklfaksk
1 i kız biri erkek diyorumki kız olanla evlenilir sevgili olunur (kanka olunmaz) erkek olanla kanka olunur
Algılarım öyle kanka 20 30 normal geliyor 19 30 sıkıntı 10 yaş çok sıkıntı olmaz mesela 25 35 olabilşr mesela ama ikisinin de reşit olması lazım
19 reşit ya ve 20 olcak yani mayısta😅
Kanka mesela senn 30 yalındasın 18 yaşında biriyle kanka olur musun lise son öğrencisi biriyle bana onu bir söyle
amg ne diyonuz ya 20 yaşında kızla evlenmek suçmu amg
Söyledim ya okumadınmı
erkekse kanka olurum kızsa 20 ve üstü sevgili olurum
kankayla sevgililik farklı şeyler
Abicim 20 yaşında kızla evlenmek suç değil de sana göre çocyksa sen 40 yaşındaysan NORMAL Mİ
Lan ben 30um
bana göre çocuk degil işte onu diyorum ben diyelim 32 yaşındayım 20 yaşındaki kızla evlenmek bana göre normal
bunun sınırıları belli ne diyorsunuz
tamam sen 30san bro kızda 20 olcakya sorun yok?
Diyelim ki sen 30 yaşındssjn 19 yaşında bir hemcinsini küçük görüyor ve çocuk diyorsun o zaman 19 yaşında bir kıxla evlenmek sana mantıklı gelmemeli çünkü o yaşı öocuk olarak görğyorsun anladjn mı şimdi?❓️⁉️
Kanka bana demiyon dimi yani açıkladım sana az önce
hayır anlamadım aynı şey degil
ayrıca hemcinsimi neden küçük göreyim ben insanların aklına bakarım sen baştan önyargıların var
Yok sana demiyorum
Aynı şey
kim kime diyor amg sırayla konuşun
Sana diyorum ya lafını bırak artık biz küfür ediyor muyuz sana?
ya bana dmden yazsın ikinizden biri konu ne anmg
Aga 19 yaşındaki kız çpcuk değil eskiden ana babalarımızın arasındaki yaş farkı hep neredeyse böyleymiş
Soran anlatsın ben anonim kalıcam
he tamam güle güle
Ben daha ne diyim
Yoo bende 19 um
Eee sende çocuk değilsin
Siz seviyorsanız sıkıntı yok. Acun'un kız arkadaşı ile arasında 30 yaş var :)
Zengin olunca normal sıradan vatandaş olunca anormal bakıyorlar :)
Sorma biri de yprumda kudurdu lan 11 yaş var eskiden ana babaların arasında hep olan yailar bunlsr
23/24 olsa olurdu yaş farkı makas olarak biraz açık benim görüşüm bu nihai kararı siz vereceksiniz
Degil korkma bir sey olmaz kardes mutlu olmani dilerim
Allah razı olsın kardeşim
Cumlemizden. Net ol prensipli ol sev sadik ol korumaci ol ama her seyi fazlasi zsrsr bunu unutma.
Eyvallah haklısın
Iyi sahurlar allaha emanetsin
Eyvallah sende öyle
O aradaki olgunluğu doldurabilir misiniz bilmiyorum
Oha bende 19um 30 yaşındaki bir erkekle düşünüyorum inşallah o değilsindir
Saçmalamaaaa değilimdir 😅
İnşallah ve olabilir neden olmasın ama o beni ciddiye almıyor
Nasıl yani
Seviyorsanız olur diyorum benimki beni ciddiye almıyor yaştan dolayı
Ozaman bitir karşılıklı sevgi vs olmadımmı olmaz
Tam tersi iyidir ama erkek büyükse sapıklık bence
Sorabilirmiyim acaba aranızdaki iletişim nasıl mesela sen onu küçük bir kız gibi görüyorsun yoksa saygı duyduğun bir kadınmı?
Çok Zor o iş. Ciddi değilsen olur
Ciddiyiz la
Yaş farkı çok
Benide o düşündürüyo
Seviyoruz ama gerçekten
Bana kalırsa çok güzel bir yaş farki ama bilemiyorum ailesi ne düşünüyor bu konuda
İlerde seni yaşıtı biriyle aldatır
Olmaz ideal
Olmaz la ideal nasıl oluyor as
Anlaşmazlık olmaz, yaşınız ideal
Çüüşş derim
Ne alaka
youtube.com/shorts/O0vmNszFh5A?si=Yebu4VzL8JFLM5a8
Aranızda bu varr sjxjbjbsjb
Ben bi kusayım geleyim cidden buna gülüyor musunuz
Kusması gereken kişi biziz yalnız sendekide laf
Babalarımız annelerimizden 15 yaş büyük olan var bizim aramızda 11 yaş var yani acun 30 yaş küçük kızla evşen di mesrla ona bir şey diyen yok kız bana aşık ben kıza aşık sorma sebebim kafamız uyarmı anlamındaydı boş yapmışsın kardeş
Yav he aq hee bende yedim. Acunuda desteklemiyorum aq o da abaza bence bu fikirde olan herkes aynı gözümde gidin yaşınız birini bulun
19unda ve kafa yapısı bile ergen depil sonuçta çocuk da değil aw ne boş yaptın be
Ağlama
Ben ağlamıyom da sen sanki acın var gibi konusuyon
Yav he he
La uzatma
Uzatcam
Kaşıntın var heralde
Yaaaaaaa
Linklere bakmıyorum tatlım
Lan youtube youtube zjxjbjbj
Yav ne biliyim burada ne gibi insalar var ne çıkar kim bilir😅
İyide sayfayı yenile görünüyor zaten direkt youtube
Bananeeee dm açsanaa bi