1.50 kızlar dahil her kızın 1.80 üstü erkek kriteri var ve bu boy kriterleri en büyük kriter diğer her kriterden taviz veriyorlar ama konu boy oldu mu asla taviz vermiyorlar, bir erkeğin boyu 1.80 altı olunca diğer hiçbir özelliğine bakmadan üstünü çiziyorlar. Peki ben nasıl sevgili bulacağım ömür boyu yalnız kalmak istemiyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Devede de boy var demişler. Kriterlere bak, inanılmaz saçma. Sadece uzun boylu diye takılıyorlar. O uzun boylunun beynine kan gitmediğini anladığında pişman oluyorlar
02 Yorumla
Soran5 aypişman da olsalar vazgeçmiyorlar o uzunlardan
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Şu an bayağı kırgın ve umutsuz hissediyorsun, onu anlıyorum 🥺 ama şunu gerçekten bilmeni istiyorum: 1.80 takıntısı sosyal medyada büyütülen bir algı. Gerçek hayatta birçok kız için asıl çekici olan şey özgüven, enerji ve duruş ✨ Boy ilk filtre gibi görünse de kalbi kazanan şey tavır oluyor. Sen kendini geri plana atarsan, insanlar da atar. Peki sen kendinde en çok hangi özelliğini güçlü buluyorsun? 💙
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
1Cevap
5 ayYani her kız öyle değil tanıdıklarım böyle düşünmüyor. Ben 160ım ama öyle bir kriterim yok boyundansa kafasının içi daha önemli.
020 Yorumla
Soran5 ayböyle diyen kızlar sonra en uzun adamlarla sevgili oluyor yanarım ona yanarım
- 5 ay
Böyle diyen kızları sen yanlış gözlemlemişsin demek ki. Bazı kızlar bu tercihleri yapıyor diye genelleme yapmayın.
Soran5 ayvalla üniversitede reel hayattaki tanıdığım kızların çoğu lafta boy önemli değil diyordu ama hepsi şu an 1.80 üstü erkeklerle beraber o erkekleri görecen ne tipleri iyi ne konuşmayı biliyorlar tek özellikleri boyları
- 5 ay
İnsanların istekleri farklı olabilir sonuçta kafa yapımız hala eski atalarımızınki gibi çalışıyor. Evrim ağacının bu konu hakkında bir videosu var izlemeni öneririm. Hatırladığım kadarıyla kızlarımın uzun boy tercih etmesinin nedeni koruma içgüdüsü, toplum ve diğer erkeklerden daha sağlıklı ve farklı (tavus kuşu örneği gibi yabani hayatta erkek tavus kuşları renkli tüyler üretiyor. Aslında bu onları kolay av haline getiriyor daha fazla dikkat çekiyorlar. Ama dişileri etkilediği için hala popülasyonun büyük kısmında erkekler bu özelliği genlerinde taşıyor.) olduklarından.
Yani kısaca erkek burada ben hayatta kalabiliyorum uzun boyuma rağmen diyor. Bu da kadın beyninde çekici hale getiriyor olabilir.
Soran5 ayİşte böyle ilkel varlıksınız yıl 2026 siz hala mağara zihninde kalmışsınız bir de öyle kriterim yok diyordun bu mu olmayan hali
- 5 ay
Ya kardeşim sen kadın düşmanı mısın? Bu özellikler sadece kızlarda yok. Erkeklerde de var. Büyük meme, kısa boy, dar bel (90-60-90) bunlar da ilkel kafalıktan geliyor. Biraz araştırmanı öneririm. Sen bu gidişle 2 metre de olsan zor bulursun. Bu kafayla çok zor.
Soran5 ayküçük memeli uzun boylu beli geniş olup da gençlik boyu yalnız kalan bir tane kız yok biz erkekler olarak sadece bu ilkel genlerle hareket etmiyoruz öyle olmayan kızlarla gayet de oluyorsunuz ama siz 1.80 den 1 cm kısa olsak yüzümüze bakmıyorsunuz be 2 metre olsam bulurdum hani sizin kafa ilkel ya hani tavus kuşu falan ya :d
Soran5 aykafa yapınızı değiştirin siz yıl 2026 teknoloji var hani hani şehirler var kolluk kuvvetleri falan var mağaralarda yaşamıyoruz sırf uzun diye 5 para etmez adamlarla olmanızın mantıklı tek açıklaması yok
- 5 ay
Ya sen şaka mısın anlamak istemiyor musun? Beyni nasıl kontrol edebilirsin bunlar içgüdü. Seni çok mu üzdüler anlamıyorum boyun çok mu kısa?
Soran5 aybiz ediyoruz ama göğsü dümdüz kızlarla oluyoruz mesela diğer özelliklerine bakabiliyoruz aynısını siz de boy için yapın
- 5 ay
Boyun kaç ki? Eminim kısa diye kendini şartlıyorsun
Soran5 aydesem ne olacak yine boş teselli vereceksin inanır mıyım daha sana boy kriterim yok diye çıktın sonra yok içgüdü yok bunu kontrol edemem uzun erkek isterim dedin durdun
- 5 ay
Ben durumun neden böyle olduğunu açıkladım bildiklerimle. Kendimi anlatmadım. Benim gibi boy şartı olmayan kızlar da vardır. Yolun açık olsun. İlle bir kız seni sevcek yalnız kalmazsın.
Soran5 ayboy şartın güya senin de yoktu sonra gördük nasıl savunduğunu :d illa seni sevecek kız avuntusunu duymaktan bıktım
- 5 ay
Valla açıklıyoruz onu bile anlamıyorsun bu sende tabu olmuş. Yapacak bir şey yok umarım bu fikrin değişir. Ne diyeyim hayat zor.
Soran5 aytabu yapan sizsiniz açıklama dediğin de kızlar neden uzun erkek ister açıklamasıydı üstelik olay boy değil dedikten sonra yaptın bunu benim fikrimin değişmesi için sizin o ilkel güdünüzü bastırmanız lazım
- 5 ay
Aynen kardeşim haklısın kısa erkekleri bekliyoruz
Soran5 ayboy kriterim yok diyen kıza bak hele :d
- 5 ay
Tartışmaya değmez anlamak istemiyorsun yolun açık olsun
Soran5 aykendinle çeliştiğin içindir belki
Aşk İlişkileri konusunda 18,2b cevap paylaştı. Turkiyede kızlar genelde kısa
03 Yorumla
Soran5 ayolay benden kısa kızın olmaması değil kısa kızların da 180 üstü erkek istemesi
Soran5 aylafta öyle kalmıyor o 150 160 lar bana kanka çekip sırf 180 üstü diye tırnağım etmeyecek lavuklarla sevgili oldular
Gizli Üye(18-24)5 ayTwitterda cok takilma oyle bir sey yok
074 Yorumla- 5 ay
Ahhahahahahha ora incel platformu
Cevap sahibi5 ay@M3rovha3lss aynen ya bunlar da her yazilana inaniypr bis sokaga cikip baksalar
Soran5 ayhayatımda oraya girmedim gerçek hayatta gördüklerimi söylüyorum ben ki twittera da uzaylılar girmiyor sokakta karşıma çıkan kızlar var orada
Soran5 aybu ezber laftan sıkılmadınız mı sen beni tanıyor musun nereden biliyorsun sokağa çıkmadığını valla sokakta çiftleri de görüyorum yaşlı çiftler dışında genç çiftlerin hiçbirinde 1.80 altı erkek yok neredeyse
Cevap sahibi5 ayValla benim tum sevgililerim 180den kisaydi boyum 163
Soran5 ayben de lise ne zaman bitti üniversiteye geldim kızların çektiği muamele maks kanka oldu aynı kızlar sırf uzun boylu diye tırnağım etmeyecek adamlarla sevgili şu an
Cevap sahibi5 ayMilleti kiskanma oncelikle haset sana zarar verir
Soran5 aykıskanma mı oluyor olan şeyi demek neyse onu diyorum bize şöyle yapın böyle yapın diyorsunuz yapınca da sonuç kankalık oluyor benim yaptığım kişisel gelişimin bakımın binde birini yapmayan lavuk uzun diye sevgilisi ile mutlu mutlu geziyor bana da anca kanka çekiliyor
Cevap sahibi5 ayBoyle biriyle kimse sevgili olmak istemez sen kendin dusun aynisini ben bir kiz icin desem beni kimse istemiyor hep guzel. kizlarla birlikte oluyorlar vs desem benle olmak ister misin
Soran5 aybenim yaşadığımı yaşasan sen de böyle derdin hiç tek bir özelliğiniz yüzünden diğer özellikleriniz 0 la çarpılıp yalnız kalmadınız hiçbir kız bunu yaşamadı her türden kızın sevgilisi olabiliyor ama biz 1.80 den kısa olalım sadece arkadaş meteryali görülüyoruz
Cevap sahibi5 ayBilmiyorum valla benim 170 sevgilim vardi arkadaslarimim da var 180den uzun cok erkek yok zaten turkiyede
Soran5 ayyeni nesilde o kadar az değiller tamam herkes 180 üstü demiyorum ama artık azımsanmayacak kadar uzun erkek var hep de onların sevgilisi oluyor zaten
Cevap sahibi5 ayNapalim kardes otur agla o zaman senin dedigine gore cozum de yok
Soran5 ayevet çözüm yok anca lisede 180 altı erkeklerle beraber oluyorsunuz ki lise ilişkileri ciddi de değil üniversitede sadece kanka sizin için uzun olmayanlar
- 5 ay
Bu platformda çoğu şey kandırmaca zaten neyi kanıtlamaya çalışıyoruz
- 5 ay
Kendinizi bu kadar kandırmayın ve üzmeyin
- 5 ay
Burası hiç bir zaman gerçeği yansıtmaz
- 5 ay
Bu kadar takılmayın böyle şeylere zaten takılan yok sadece abartılıyor
Soran5 ay@ErenEngin22 anladık burası gerçeği yansıtmıyor burası masal 1000 kere yazdın yav
- 5 ay
Mesajları niye kaldırıyorsun bu kafayla fazla yaşamazsın bir şeye takıntı yapma
- 5 ay
Üf çekirdeğim yok ya
Soran5 ay@ErenEngin22 sen de papağan gibi aynı şeyleri tekrarlama
Soran5 ay@M3rovha3lss çekirdek iyidir mesela senin hemcinslerin uzun diye seçtiği bir erkek tarafından dövülüp sövülürken çok yaparım mesela sfjoıdsfjsjfefsw
- 5 ay
Her şey boyla tiple bitseydi serdar ortaç kaç sene manken chloe loughnan hanımefendiyi götürmezdi veya bülent ersoy da cem adler ve armağan uzunla beraber olmazdı çok şey yazarım da kafan almaz
Cevap sahibi5 ay@M3rovha3lss hahahahsha ya bunlar kadinsizliktan iyice kafayi siyirmislar
Soran5 ay@ErenEngin22 tamam dayı haydi sorumdan sg şimdi analizlerine ihtiyacım yok
Soran5 aycevap sahibi o zaman bizle sevgili olun siz de gülüyor bir de umarım daha kötü duruma gelirsin sen de
- 5 ay
Bu mal beyinle devam kardeşim
Soran5 ay@ErenEngin22 haydi sie ilgini başka yerden dilen sülük gibi çıkamadın buradan
Cevap sahibi5 ayLan ben naptim evimde cekirdek citliyorum haahahhaa
- 5 ay
Halam 1.67 kocasından dayak yedi babam herifi öldüresiye dövdü, kendi isteğiyle severek evlenmişti btw
Sizler uzun, kısa, kalın, ince, kısa, uzun fark etmeksizin kadın düşmanlığı yaptığınız sürece böyle şeyler uzundan da kısadan da beklenir, incelin şekli şemali olmaz incel inceldir, incelin bakiri ağır hasarlısı olmaz incel inceldir erkenden fark etmek şart
Sen de bir incelsin sorancım, bu kafada olduğun sürece senin gibileri çöpten farksız göreceğim oysaki bana samimi bile gelmiştin ama çöp.
Soran5 ay@M3rovha3lss kadın kim bilir naptı da dövdü adam bir de karşı tarafı dinlemek lazım
Cevap sahibi5 ay@ErenEngin22 bir sekilde hayatta kaliyor iste boyle kadin dusmani biriyle kim birlikte olmak ister dusunmuyor ama
- 5 ay
Al işte ulan hem boy yok hem karakter yok ağzına zortladimin dengesizi 💅🏿
Soran5 aycevap sahibi umarım kalan tüm hayatın boyunca yalnız kalırsın yaşlandığında bile yanında tek kişi olmaz bakacak kişi şöyle dursun bir huzurevine kapatanın bile olmaz umarım öldüğünü de kokundan anlarlar inşallah sen de böyle olursun
Soran5 ay@M3rovha3lss sanki karaktere çok bakıyorsunuz ya uzun boylu diye olduklarınızın kaçında karakter var acaba :d
Cevap sahibi5 ayKopegin duasi kabul olsa gokten kemik yagardi
- 5 ay
Soran5 aysenden senin cinsiyetinden ala köpek yok yalnız aciz vizyonsuz yaratıklarsınız uzunların köpeğisiniz :d
- 5 ay
Sen boş şeylerle kendini avut dolarcılar eurocular bmvciler audiciler mercedesciler ferrariciler mclarenciler teslacılar ilik hatunları götürüyor kudur oh
https://www.youtube.com/watch?v=SXtOd9frZSA - 5 ay
Sorancım cňm öncelikle ağzına zortlim sonra yine ağzına zortlim çünkü senin gibi birine laf anlatıp tatlı parmaklarımı yormak istemiyorum 💅🏿
Sadece kadın düşmanı olmayı kes ve özgüvenli ol sonrasında eğer sevgilin olmazsa gel sana bimden eğer kadife tatlısı ısmarlamazsam kadın değilim 💅🏿 - 5 ay
HQJWJJQJSJWHSKWHSKWHDKWHDKWHDKWHDKWHDWKDHSJHD
Soran5 ay@M3rovha3lss bimden kadife tatlısı diyor mk fakir vizyonsuzu :d özgüven kavramının da içini boşalttınız sizin en b0k olduğunuzu diyen her erkek özgüvensiz olmuyor kadın düşmanı olmamamı da beklemeyin sen ve diğer tatlım dalga geçtiniz resmen benle umarım ikiniz de hayat boyu yalnız kalırsınız sg sen de şimdi
Soran5 ay@M3rovha3lss Bak umarım sen de ömür boyu yalnız kalırsın tek bir erkek bile sana sevgili gözüyle bakmaz hatta yanında durmak bile istemez de tek başına geberip gittiğinde kokundan fark edilirsin
- 5 ay
Cňm onu bile ellerim titreye titreye ısmarlarım çünkü o bile sana fazla 💅🏿 ağzın onu bile hak etmiyor 🥺
Cevap sahibi5 ayOlm senin kafa harbi iyi degil ha kimsenin sana dusmanligi yok sizofren misin hasim ettin bizi kendine
Soran5 ay@M3rovha3lss Sana bağış yapayım da o ağzın iki et görsün mk fukarası seni sjfwıejfeıwjfwef sg sorumdan haydi uzunların kolundan nutuk atmanız sıktı
Soran5 aycevap sahibi hadi lan oradan diğer kaşarla dalga geçiyordunuz yalan mı baştan beri başka ne bekliyordunuz teşekkür mü edecektim size
- 5 ay
Bana bağış yapmak istersen hayır demem o parayla seni psikoloğun eline bizzat ben veririm 💅🏿 HAHWHWHSHWHSHWHSHHWHS
Neeeeeh 😟😟😟 kaşar mı çok ayıp sen saygılı beyefendi feminist bir erkeksin sana hiç yakışıyor mu bunlar kendine gel corç?
Soran5 ay@M3rovha3lss psikolog bana tesir etmez çok yardımcı olmak istiyorsan da yat şuraya bir döşeyeyim sana parası neyse veririm uzunların bedava escsinin zaten bir şey kaybetmezsin :d
- 5 ay
Sen asıl benimle başa çıkamazsın züğürt fakiri seni
- 5 ay
Ah bu gözlerim neler okuyor böyle.. desene ben @zdım şu an kafam küçük oğlanla çalışıyor sabahtan beri bizi lafa tutmuşsun meğer sebep bamyanmış kesilecesi bamya! 😡
Biliyorum.. uzun boylu erkek p@rnosu izledin ve kendini o şekilde hayal ettin ah cňm benim... Esc'yi genelde senin gibiler tercih eder, uzun erkekleri kıskanmayı bıraktığın an büyüyeceksin 💖 senin gibi zinaya meraklı olmadım hiçbir zaman cňm - 5 ay
Takıntını s1ker1m senin ha
Soran5 ay@M3rovha3lss o zaman sizde uzun boylu olmayan erkeklerle de sevgili olun kıskanmayı bırakmış ne yapim ömür boyu sizin uzunlarla oluşunuzu mu izleyeceğim önce siz ikiyüzlülüğü bırakın
Cevap sahibi5 ayBu kafayla sen bakir ölürsün kardes acil psikologa mi nereye gorunuyprsan gorun su kafani toparlat normal degil senin kafa
Soran5 ayyok gitmiyorum psikolog bana tesir etmez sorun sizin hep uzunlarla olmanız bunu bırakın ben de düzelirim: )
- 5 ay
Tm gel sevgili olalım
Soran5 ayYazmayın la daha boş yaptınız yeterince daha da hiçbiriniz yok boy önemli değil yok öyle bir şey yok diye yalan atmasın sokakta görüyorum nasıl erkeklerle el ele gezdiğinizi yazmasın daha kimse
- 5 ay
Gel diyorum gelmiyorsun nasibin kapında itiyosun gel seni feminist yapim
Soran5 ayDünyanın en iyi kadını sevsin yine kadın düşmanı olurum aranızda bir tane insan olmayı becerebilen çıkacak diğer hepinizi insan yerine koyamam üzgünüm :d
- 5 ay
Boyun kaç cňm
Soran5 aysana kaç lazımsa o
- 5 ay
Ben 1.60ım fark etmez
- 5 ay
Şaka bir yana ciddi konuşursam cevap sahibi bu kriterler mevzusuna geldiğim zaman her şey aslında kendini geliştirme düzeyi ve İQ oranı ile doğru orantılı ve dengelidir bir tıp fakültesi mezunu doktor kızla liseden zorla diplomayı almış bir kızın erkekten beklentisi mesela en basitinden bir olmaz valla anlayan anladın hiç şifreli konuşmuyorum tak diye aleme direkt suratına gerçekleri konuşurum
- 5 ay
Bence saçma konuşuyorsun her şey kariyer, para, güç vs değildir
Ders konusunda başarılı olan biri normal hayatında da zekidir diye bir şey yok kriterler karaktere göre olmalı kişilikler uyumlu olmalı tipten, paradan, statüden, kariyerden ziyade kafalar uyumlu olmalı karakterler uyumlu olmalı
Ki zaten sevgi olmayan bir ilişkiden hayır gelmez hani derler ya gönül bu ota da konar poka da bu işler hiiiiç belli olmuyor beklentiler bir olabilir sorun yok
Soran5 ayyav gidin başka yerde konuşun bildiriminiz geliyor alayınız da boşun boşunuz zaten 2 tane uzun erkek delisi olan manipülatör karı bir tane de şizofren herif geldiniz sorumun içine ettiniz
- 5 ay
Kanka uzun erkek hastası değilim seni g@tdairesi kendi kendine etiket yapıştırıyorsun yanlarında cucık kadar kalıyorum yani civciv kadar pok gibi duruyor
- 5 ay
@M3rovha3lss ben onu demiyorum aslında önemliyse aslında her şey önemli ayrım yapılmamalı ama bunları en önemliden en önemsize göre içinde sıralayabilirsin buna ben karışmam yine burada mantık devreye giriyor sonuç da sen en çok neye bakarsan bak benden bir şey ne eksilecek ne artacak
Soran5 ay@M3rovha3lss al işte anca kanka diyin zaten bize
- 5 ay
En azından ben daha gerçekçi orjinalim senin gibi takıntılı saplantılı biri değilim
Cevap sahibi5 aySen trol musun
- 5 ay
Bana esc dedin aşkım mi diyim sana zortlayanketcap seni ona rağmen bişi demedim dolusun diye öfkelisin diye üstüne gelmedim ama abartma istersen
Soran5 ay@M3rovha3lss kanka demeye ne gerek var peki hiçbir kızla kanka olmam daha bıktım zaten bu durumdan
- 5 ay
Peki beyefendi çok pardon don
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt