Boyum kısa ancak yüzüm güzel hiç bir sağlık sorunum yok fiziğim yerinde elim yüzüm düzgün kendime bakarım ve bakımlı da biriyim eğlenceli hayat doluyum ancak tek sorunum boyumun 165 olması bundan dolayı kızlar hep uzun boylu arıyorlar ve hep fakedilmeyen kişi oluyorum psikolojim bozuluyor bu gidişle ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Boyu kısa olanlar yakışıklı oluyor. Benim de boyum uzun maalesef
Yakışıklılığa bakmıyorlar boya bakıyor herkes
ne olarak calisiyorsun?
Nasıl yani iş meslek konusunda mı
eveg
Özel bir şirkette çalışıyorum konumum da iyi pozisyondayım burdan işimi ve şirketi afişe etmiyeyim temiz ve rahat bir işim var
@blueangel345 noldu ki neden sordun
Ok giyim kusamina dikkat edersen rahatlikla bulursun o zaman bence ama zaten inan bana her sey nasip yani boy güzellik cirkinlik gibi somut ṣeylere takilma öyle olsaydi bütün güzel yakisikli insanlarin hepsi anlasip evlenmesi lazimdi ama dünya öyle bi yer değil bakiyorsun diyorsun adam bu kiza nasil bakmis veya kiz bu adama nasil bakmis diye ama nasip olunca oluyor. Bazen istesende zorlasanda bir insanla olmayinca olmaz sevgi ask gibi seyler basit seyler değil bir insanla anlasmak ve o insanla ayrilmadan kavga etmeden devam etmek inan bana çok çok zor.
Benim bi erkek arkadas vardi lise zamanlarinda cocuk senle aynj boydu belki sendede kisaydi bilmiyorum ama cocukda inanilmaz özgüven vardi sonra gitti avukat oldu üni biter bitmez bi kizla evlendi simdide cocugu oluyor.
Bizim bi akraba adam 1.50 boyunda eṣi 1.70 ve 5 tane cocugu var bide adam kadini zamaninda kacirarak evlenmis yani sen düṣün.
Bence sen olduklarin için üzülme
elindekiyle yapabileceğinin en iyisini yap
günün sonunda yine kendinden baṣka kimsen yok
Harika anlatıyorsun kendime öz güvenim var giyim konusunda aşırı zevkli ve bir çok arkadaşımın benden fikir aldığı kız arkadaşların bile benim zevkime güvendiği kalitede biriyim ancak her şey bu kadar iyiyken gel gelelim boy konusunda hep 1-0 gerideyim ve bu durum benim öz güvenimi zamanla yitirmeme sebep oluyor anlaşılır ve çokta aşırı uyumlu birisiyimdir oysaki
Ama bu duruma sadece sen takiyorsun her kiz boya takmiyor inan yani
Olay bence bunlarla alakası yok tamamiyle boya bakıyor kızlar ben bunu gördüm hep etrafımda tip önemli değil ya paran olacak ya boyun para olarakta çok zengin sayılmam ama orta düzeyde mütevazi birisiyim
Bence istediğin kiz şeklini degistir
her kiz boya takilmiyor kendini sevdirebilirsen kizda sorun olmaz bide zengin olmasanda kaliteli bi hayatin olursa kiz sorun cikarmaz yani
Boya takmayan kıza ben hiç denk gelemedim mesela onlarca kişiyle görüştüm bir çok olaya şahit oldum duydum gördüm boy çok önemliymiş ya keşke bir 15 20 cm uzun olsaydım :(
Böylesi de oldu 2 sene birlikte yaşadıktan sonra burdan üyeliğini gördüm sorusu şuydu uzun boylu sevgili arıyorum ulan 2 sene benimleyken boya takmayan sen şimdi mı uzun boylu arar oldun meğer kullanılmışım o an dünyam yıkıldı
Mesela sen takar mısın boya senin boyun kaç sevgilin var mı varsa onun kaç senden kısa veya seninle aynı boyda biri olsa kabul eder miydin
Ya iste diyorum ya sen kötü örneklere bakma bak benim cevremdede hep boyu kisa olmasina ragmen evlenen kisiler oldu sana 2 örnek sundum demek ki dünyada boyle bisey oluyor
Ṣöyle bisey bu
herkes 1.90 boyunda kivanc tatlitug ister
herkes 1.80 boyudnaki adriana limayi ister
ama payina düṣenle yetineceksin iste
yani dogru evet kadinlar boya posa baka ayni erkeklerin güzelliğe baktigi gibi yani simdj sende 100 kilo 1.50 boyunda yüzüde persembe pazari gibi olan birine bakmazsin yalan yok simdi karaktere falan bakmazsin direkt red yani o yüzden diyorum ya kendini sevdirebilirsen fikrinle zikrinle hayatinla yasantinla kendine hayran birakabilirsen senide seven olur yani üzülme bosa
benim boyum 1.53
simdiye kadar hic kisa erkek talip olmadi bana hep 1.80 ve üzeri
kisa erkeklerden red yedim hatta kisa dedigimde 1.70 1.75
hani diyorlar ya boyu 1.50 baktigi erkrk 1.90 diye alakasi yok
o erkekler bana bakiyordu bikere ben hatta bircogu ile sirf boylari cok uzun diye istemedim konusmak
Onlar ender rastlanan örnekler bence çok yoktur. Mesela konuştuklarım oluyor resim yüz sohbet huy düşünce kafa aynı uyuşuyor ancak iş boyun kaç sorusuna geldim mi orada film kopuyor işte
sanal aleme bakma ya sorsan herkes mükemmel zaten ama cogu takilanlarin kafada tahta eksik
Mesela seninle aynı boyda veya kısa birisi olsaydı kabul eder miydin doğru söyle
Benle ayni boyda veya benden kisa olan birisi engelli bi birey olarak sayiliyor ve ben genetigin devami icin öyle birini istemem
Ben kendime yazik etmis olurum
Şu son yazdığın ile herşeyi özetledin gecenin sonunda teşekkür ederim yorumların için :(
iyide 1.65 boyla 1.50 boy ayni degil ki 😆 soruda hata var bikere
Soruda hata yok 165 olduğum kısmı doğru ancak kısa boylu erkek olarak ortalamanın çok altında olduğum acı gerçeğini ve ne olarak görülüyor olduğumuzu şimdi daha iyi anladım
@blueangel345 Boş avuntu verme adama hepiniz de sadece 1.80 üstü erkeklerle sevgili oluyorsunuz sen kendin bile sadece 1.80 üstüyle çıkmışsın boya bakmayan kız falan yok kandırmayın kendinizi.
@evevevevfe Avuntuya gerek yok ben gercekleri dedim siz kendinizi bence boṣa asağılıyorsunuz ezik yaṣamak istiyorsan zaten senin seçimin banane sanki hayatin benim burada 2 cümlemle mi değiṣecek? o kiṣide sende yine bildiğini okuyacaksın yani. Hem bende onu diyorum zaten ben kendim uzun erkek istemedigim halde onlar geliyordu simdi ben 1.90anin yaninda kendimi kötü hissediyorum adamin yüzüne bile bakamiyorum ne demeye sevecem öylesini? Her 1.90 veya 1.80de yakisikli kivanc tatlitug değil yani... ben kendi boyuma uygun erkeği daha hoṣ buluyorum ama onlarinda uzun kiz takintisi oluyor hep öyle erkekler tarafindan reddedildim diyorum okuman mi yok anlamadim. Hem bende size diyorum sizde bize boṣ avuntu vermeyin kiz cirkin veya kilolu olsa yüzüne bakmazsiniz yani boṣa kendinizi mazlum rolüne sokmayın benim boyum kisa 1.53üm ama benle ayni boydaki erkek cüce oluyor yani engelli bir birey olarak geciyor diyorum !!! ben 1.65 boyundaki erkeğe evet veya hayir demedim ki soran kisi bana senle ayni boyda veya senden kisa biriyle olur musun diye sordu. Yazdiklarimi okumamissin daha gelmis burada boṣ beleṣ konuṣuyorsun.
@blueangel345 Çirkin kızın da kilolu kızın da gayet sevgilisi var kısa boylu olup da uzun kız isteyen erkek görmedim hiç hepsi de 1.50 1.55 kızlardan red yemişti boyları kısa diye
@evevevevfe O zaman gör çünkü ben o kisilerden red yedim benim cevremdeki bütün uzun kizlar hep 1.70 1.75 erkeklerle evliler hepsi ayni boyda.
Gerçekleri yansıtmıyor bu sürekli dışarı çıkan biriyim 1.50 kızın da 1.70 kızın da yanındaki erkeklerin hep 1.80 üstü oluyor.
@evevevevfe Iste cirkin ve kilolu kizlarin sevgilisi falan yok
onlar ya cok genç ve devam ettiriyorlar ya da erkeğin baska amaclari oluyor sen daha iyi bilirsin erkeklerin dusuncesini
Kaç kere gördüm öyle olup sevgilisi olan artı kilolu ve çirkin kızlar da yakışıklı erkek arıyor ortalama veya altı erkeği red ediyorlar
@evevevevfe ya sey olabilir mi mesela kisa erkek toplumda az oldugundan olabilir mi? grnellikle türk erkekleri 1.70+ oluyor
1.70in altinda erkek cok az
@evevevevfe ya olabilir hersey mümkün hersey nasip ama toplum gördüklerinden ibaret değil ki
ben mesela topluma göre ortalamin üstü olabilirim güzellik manasinda ama sevgilim yok
1.80 1.90 1.70 1.75 her erkekle konustum yani cirkininden yakisikli manken tiplisine kadar ama hangsiiyle sevgiliyim hangisiyle evlendim? nasip olmuyor iste anlamiyorsunuz bu yasima kadar bekar kalmazdim yoksa sizin mantiginiza göre
1.70 altı erkek az ama 1.70 1.80 arası azımsanmayacak kadar var ve 1.70 1.75 arası erkekler hep red ediliyor
@evevevevfe ya bisey dicem nekadar basit düṣünüyorsun. Bikere herkesin hoṣlandigi seyler farklidir. 50 tane kiz reddeder 51inci beğenir yani. Niye herkesin kendi capinda bi profili olduğunu anlayamiyorsunuz? Beni reddeden erkeklere bakip simdi kendimi yetersiz mi görmeliyim? bide reddedenler yakisikli bile degildi cunku ben yakisikli erkek zaten sevmem ama saygi duyuyorum yani herkes herkesi begenmek zorunda değil ki. Siz istiyorsunuz ki benim begendigim benide begensin bence bu düṣünce çok bencilce ve saygisizca. Dünya böyle bi yer değil maalesef. Elde edemediginiz zaman sacma sapan düṣünmeyi birakmalisiniz.
Kızların erkekteki ortak kriteri 1.80 üstü boydur 1.80 den kısa erkekleri hiçbir kız kabul etmiyor dışarıdaki çiftlere bakınca gayet anlaşılıyor bu durum.
@evevevevfe Neyse umarim ilerde anlarsin demek istediklerimi 25yasina gelince
Yaşla ilgisi yok bu durumum olan şeyi söylüyorum ben. Hiçbir kız kısa erkek istemiyor ve uzun boylu kızlar ve kısa boylu kızlar olarak devamlı kısa erkekleri birbirinize paslayıp duruyorsunuz 1.70 kız 1.50 kız bul der 1.50 kız ben kısayım bari yanımdaki uzun olsun diyip 1.70 erkeklere kendi boyunda kızla olabilirsin diyor sonuç kısa erkek yalnız kalıyor.
@evevevevfe Iṣte benim dediklerimi anlayamiyorsun yaṣla alakasi var 25 yasinda insanin beyin geliṣimi tamamlanir sen hala çocukca düṣünüyorsun maalesef. Yani o sevgili olan veya reddedenlerde bu yas araligindaysa çocukca düṣünüyorlar. Bir insanla birliktelik için sadece dıṣ görünüṣ yetmez. Çoğu sevgili oluyor ayriliyor çoğu evlenip boṣanıyor eskiden çok saçma sapan karar verdikleri için o yüzden üzülme diyorim. Benim 19 20 yasindaki kafamda profil farkliydi simdi farkli o yüzden zamanini bekle özgüvenini boṣuna zedeleme.
Gençlik zamanında ilişki yaşamadan 25 yaşında ilişki kurulmuyor 18 yaşında yaşanması gereken şey 25 inde yaşanınca sonu iyi olmuyor.
@evevevevfe Yanlıṣ herkesin zamanı var. Ben 25 yasimdan önce tanistigim erkeklerle simdi devam etseydim kafayi yerdim herhalde diyorum ben bu erkeklerin suratina bakamamam gerekirken flörtleṣiyormusum yani. Benim gibi bircok insan var emin ol ve Şu an sevgili olanlarin çoğu ayrilir nasipden öte yol yok bunu maalesef yasayarak öğrendim.
İyi de olsa kötü de olsa tecrübe şart 18 de sevgilisi olmayan biri 25 te de bulamaz çünkü tecrübe yok artı 25 yaşından sonra kadınlar boya tipe bakmasa da bu sefer tecrübeli erkek istiyor.
197yim gene yok
O zaman senin sorunun başka