Onlara ne diyebilirim davet etmeyeceğim çünkü, ama soracaklar ve beklentileri de var açıkçası tehlikeli kızlar sevgilime yaklaştıramam
3 ay
Söz genelde aile arasında yapılır zaten, arkadaşlarının ne işi var? Ayrıca arkadaşların güvenmediğin kişilerse, aklındaki şeyleri yapacağını düşünüyorsan illa söz olmasına gerek yok siz evlenince bile yapar. Bu durumda arkadaşlarınla bağını koparsan iyi edersin.
İş arkadaşlarım canım yani iş dışında samimi değilim öyle bir bağım yok 🥰
O zaman çağırmadığında laf etmelerini umursama. Kimsenin iş arkadaşını çağırma gibi bir sorumluluğu yok. Hem şöyle bir şey var, bu tür ortamlarda insanlar samimi olduğu kişileri çağırır, ailesi bile olsa. Dediğim gibi bu senin günün, çağırdığın ve çağırmadığın insanlar için açıklamaya yapmak zorunda değilsin. Tadını çıkar, bozma keyfini.
İçindeki kıskançlık ve koruma isteğini çok iyi anlıyorum, sevdiğin adam söz konusu olunca insanın gözü dönüyor biraz 🥹💍 Ama unutma, bir ilişki güvenle güçlü olur. “Daha aile arasında, küçük bir organizasyon yapıyoruz” deyip net ve sakin bir açıklama yapabilirsin. Herkesi memnun etmek zorunda değilsin. Asıl mesele sevgilin sana güven veriyor mu? Ona güvenin tam mı? 💫
Cevap
1Cevap
Aile arasındaydı ya da eşim de çağırmadığı için bende çağıramadım gibi şeyler.
Ama şöyle söyleyeyim sana ait olanı başkası elde edebiliyorsa herkes eder. Senin çevren olmasa bile başkası elde edebilir. Kıskançlık eşi olan bütün canlılarda var diyebilirim. Ama bütün canlılardan ayıran tek özelliğimiz aklımız. Seni sevmeseydi seninle nişanlanmazdı zaten. Ona güven. Bir gün aldatilabiliriz erkek veya kadın fark etmez. Bunun hüznü veya öfkesi ya da şüphesi ile yaşamaya gerek yok.
ben aldatıldığım için bende travma kaldı o yüzden böyle oldum
Bence getirme. Ama daha sonra dan bu konuyu hallet. O kızları bir yolarım
Yani bu kadar güvenmediğin insanlarin ne düşündüğünü umursama bence
Çağırma aile arasında yaptık de
Ben gelim mi iyiyimdir
Aile arasında oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?