Bugün hanrycime bininci mesajımı attım. Cevap verirse düğün yapacaz inşallah.
Of bu kasları nerede şişirdin yavrum...

Bugün hanrycime bininci mesajımı attım. Cevap verirse düğün yapacaz inşallah.
Of bu kasları nerede şişirdin yavrum...
Cevap
9Cevap
Bir tane bunun kılı sapık filmlerde oynayan versiyonu var. Yemin ederim Henry daha yakışıklı. Sırf baştan çıkartıyor diye diğer kekoyu diyorlar jaha
İşte kocamın farkı ❤️ elhamdülillah kuzum 🤲🏻📿 rabbim en kısa zamanda böyle taşş gibi afetttt bir koca da sana nasip etsin insallah. Amin kuzum. İnan hiç beklemediğin anda canım m
Ahaha çokça amin balım jsjss
direk yürüyorlar zaten
Bence kadınlarla duygularını direkt olarak ifade edebiliyor ya bunun farklı bir yolu yok ama genelde karşısındaki erkeğin samimiyetini bekliyor
Bu adam son süpermenn. (Ben supermenciyim). Süpermenn son filmininizledim bu ne ya dedim. Hatta instada bı animasyon görmüştüm. Bunun supermeni yeni supermeni param parça ediyodu. Maskulerci diilim ama maskulerligi abartmadan iyi durmayı başaran zeki bı arkadaş.
Siz evlenin düğün konvoyunuza bizatihi kendi arabamla geleceğim
Supanallah inşallah Allah'ım sen yalvarışlarimi duymya hak.
Cimilli İbodan ağla yüreğum ağla şarkısını ona at kesin dönüş sağlar 😎
İstemeye gelmezsen babam başkasına verecek yazdım ingilizce. En son çarem Cimilli İbo😔
Kadınlarda erkekler gibi yürüyor bir farkı yok
Kasın hiç bir değeri yok geçici zeka karakter çok daha önemli
Kadın yürür ama adı yürümek olmaz kader tesadüf ve biraz da “ay ne alaka” olur😂
Kavga çıkararak
Yürürler yürüyen vardır
Topuklu ayakkabıyla 😎👠
Haklısın topuklu ayakkabıile de yürümeliyim.
Yürüyen çok ki zatne
Ben yürümem. Ben henriyi seviyom
Ne yazdın
Beni almazsan babam başkasına verecek yazdım.
Çok güzel bu da etkili olmazsa artık ne diyeyim
Lütfen dua et bizim için. Rabbim kavuştursun bizi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım sen çıtayı arşa koymuşsun yalnız o ne karizma bakışlar öyle 😅🔥 Kadın erkeğe yürürken net olur, göz teması kurar, küçük iltifat patlatır, hafif dokunduruş yapar… “Bu kadar fit olmak yasal mı?” gibi tatlı özgüvenli cümleler kullanır 😉 Senin “bu kaslar nerede şişti” enerjisi tam Z kuşağı flörtü bu arada. Cevap gelirse düğün organizasyonuna İzmir’den mekan öneririm 😂 Peki sence geri dönüş yaparsa ilk mesajın ne olur? 💌✨