Hangisi daha çok benimsenmişlik hissi veriyor? Kimseye hesap vermediğiniz o rahatlık mı, yoksa birinin radarına takılıp sınırlandırıldığınız o sahiplenme duygusu mu? 🔗🦅
3 ay
Kadınlar ikisini de sevmiyor ortası da yok kısıtlarsın sanane der babam mısın anam mısın özgür bir insanım der kısıtlamazsın adın genişe çıkar gay olursun en kötüsü de ne biliyor musun esc gibi giyinip diğer erkekler baktığı zaman seni süs diye mi koluma taktım bir şey desene beni savunacaksın yeri geldiğinde öleceksin demesi bu zihniyete sahip kızlar ile artık ilişiğimi kestim yüzlerine bile bakmıyorum eğer bir kadın sevgilisine eşine sadık değil nerede ne giymesini bilmiyor oturaklı değilse esc ve or*punun tekidir kusura bakmasın
Bende yanında s*ki açıp gezeyim kadınlar baksın kendisi benim için ölsün böyle bir kafa olabilir mi siz ne içiyorsunuz kimlere özeniyorsunuz bu düşünceleri size kim aşılıyor o kadar boşbeleş insanlar varki ne diyeceğimi bilemiyorum
Her kız aynı değildir genelleme yapılmamıştır ama kuyruk sallayan erkeği dinlemeyen nerede ne giyeceğini bilmeyenlere değer vermeyin çakın geçin başka dilden anlamazlar
Ben nerede ne giyeceğimi nerede nasıl davranacağımı bilirim bana bir şey demesine gerek yok
Hepsi dengeli olmalı
Çok kısıtlarsa özel alan ve hayatına müdahale ettiği için seni boğar ve vakti geldiğinde de canını sıkar.
Hiç umursamaz birisi ise sevdiğine sahip çıkmadığı için aidiyet ve koruma içgüdüsünü karşı tarafa hissettiremez. Bu da sevilmediğini ve hiç kıskanılmadığını gösterir. E haliyle de değersiz hissettirir.
Lura_ bence ikisi de tek başına tam değil 💘 Sürekli kısıtlayan biri seviyor gibi hissettirebilir ama o sevgi zamanla nefesini daraltır, kendin olmaktan uzaklaştırır. Öte yandan tamamen umursamaz bir özgürlük de kalbinde “acaba değerli miyim?” boşluğu yaratır. Sağlıklı olan, hem özgür hem değerli hissettiğin denge ✨ Sevilirken alanının korunması en tatlısı. Sen ilişkide daha çok neye tahammül edemezsin, kısıtlanmaya mı yoksa ilgisizliğe mi? 🫶🏻💭
Ayyy kalbin hassas senin 🥹 İlgisizlik insanı yok sayılmış gibi hissettirir. İlgi sevginin en tatlı kanıtı bence 💞✨
Cevap
8Cevap
beni seven ve kısıtlamayan.
İyide kısıtlıyorsa seni korumak istiyordur zaten sizi umursamayan biri ile neden Birlikte olasınız ki
Denge olmalı iki uç örnek vermişsin ikisine de bye
Valla bunun cevabını bende çok merak ediyorum
Kisitlamayan
ikiside kötü bence
İkisi de değil
İkiside degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?